Dev Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 http://www.tikiyizbiz.com/index.php ROFLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Dev utanmıyo musun kendi siteni böyle gülüyorum ayaklarıyla getirip buraya yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hehe devin gerçek yüzü :P Yalnız Hoplayan Mandayla aynı sistem yazık yaa, canım sitenin benzerine bak korkunç bir yer :( [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 22:10 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 " [Çar 22:15] eFe42: kankalar brn kacar iyi geceler herkesee" . (sadece nokta koyabildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tripcan: yav ben bole cok trip yaparım , arkadaşlarımda bana bole der, tripcan! bu sizden birimi la. dalgamı geçiosunuz adamlarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tripcan benim arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 asdad shoutboxa bak: [Per 12:36] Misafir: slm tikkyler Smile [Per 13:05] qülce: bn geldim... [Per 13:05] şhekerr: h.g küçük minik kuşum benimm =)=)=) [Per 13:11] qülce: h.b jnmss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 lol. Tikky Admin:turkey nedir ya? arkadaslar turkey demekle tiki olunmuyo :s £.f.£ Tikky Adayı: inanır mısın geçen gün starbucks'ta bi kız gördüm pantolunu diesel değildi.. biz de enayiyiz 600 ytl'lik kotu giyip starbucks'a gidiyoruz.. özenti tikky'ler işte.. Valla forumu bi 10 dakka gezdim anlayabildiğim cümleler sadece bunlar oldu^^ O tiky bu tiky herkes olmuş tiky , gel görki onlar sadece babalarının sky :P [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:12 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:13 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ROFL! yani bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Üye Listesine bakılması şiddetle tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 dayanamadım berserk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ohh ohhh artsın tikiler. Herkes rocker metaler mi olcak, bir anlamı kalmıyor o zaman. Ohhh bütün dünya tiki olsun. Rapçi olun tiki olun pls çok güzel şey öyle olmak, erkekler seviyo kızlar verio... [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yonja kadar rehaber görmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ahahaha şaka gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bu cocuklarda işin geyiinde kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 belli olmaz ciddi de olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bot lan bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu ne lan şaka bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tikijohn müthiş olmus yalnız da cidden şaka olmalı yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bir seyi d begenerek almak istiorum v alamiorum. Turkey'de cok marka yok zateeen... Turkey'de tikky olmak zor zeneat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bunlar feyk, literatürde bu kadar düşük bir IQ seviyesi yok, o yüzden bu sitedeki üyeler gerçek olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 küfür ederdim neyse , bi konu açmışlar tikky özentileri diye bence sitenin adı olması lazımmış yani özenti salaklar komik ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 edebiyat ve teknoloji bölümleri bilem var lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 senı sevıyorum gulce..senın ıcın 350 avroya aldıgım versace pantolonumu,120 avroya aldıgım yazlık terlıklerımı kısacası herseyımı feda edebılırım..lutfen bana cevap ver..olumlu veya olumsuz senı beklıyorum yazmış bi vatandaş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar