BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ya şu resmi net şekilde düzeltebilecek biri var mı veya aynı şekilde çizebilecek :) bide isteğim olacak bir tane. Ayak bileklerime kanat dövmesi yaptırcam ejderha kanadı veya melek kanadı karar veremedim. Düz şekilde aşağıdan yukarı çıkıcak tarzında olsun istioyrum, sanki uçabilcekmişim gibi :P . BU şekilde anime tarzında filan veya normal bir şekilde güzel bir kanat çizebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 anatolian tatoo var kadıkoyde, adam cok profesyonel , dogaclama yada resmını goturdugun her seyı ıstedıgın yerıne cızebılır. http://www.anatoliatattoo.com/ burda ızleyebılırsın vıdeolarını falan, o remı gotur adam dırek cızer burda duzelttırmene gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 negatif te yaptır dedi arklar ama :P gerçi vagoon da yaptırdım ben daha önce şu an hiç bir sorunum yok gayet güzel dövmem var :D oralarlada konuşayım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yaptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yaptırcam yani yaptırıyım mı demedim zatende yardım istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 pişman olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yok olmayacağım zaten dövmem var pişman değilim çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Yaş büyüdüğünde pişman olunulacak dövmelerden biri direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 evet kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konu açtığına açacağına pişman ettiniz çocuu ya. kafasını karıştırdınız hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yaptırcaksan ciddi birşeyler yaptır bence de:) ilerde komik olur bu çok çocuksu bir dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bence de yaptırma ilerde cidden naaptım bea yaaw desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yok demem alla alla benim dövmelerim böle genelde ztn ben sadece yarım ettim. kafamı karıştıranda yok ztn abuk sabuk şeyler yazmayın kişisel değil burası lütfen. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 bende yaptırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yaptırmak istiyorsan önceden bi model belirle bu benim 6. modelim olcak. 4 5 aydır model arıyordum :) . Bir anda bulup yaptırırsan pişman olabilirsin. edik : yani modelini iyi seç sonra yerini iyi seç sonra yaptır :) . Herkes yaptırmalı :P [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:41 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 4 yıldır ne yaptırcama karar veremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 benimde sol bilegim kirilmisti ameliyat izleri duruyor zaten o izler omur boyu durcak oraya yaptircam o yuzden kafamda taslagi olusturdumda para lazim ortalama fiyat olarak bilgi verebilcek olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 yapılacak boyutu söyle.dövmeyi göster.renklimi siyah beyazmı fiyat vereyim jacobum =) msnden sylersin yada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 bu dövme sakızdan çıkıyor espirilerine hedef olur. yapma, yaptırtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar