FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Selamlar.İnternetim bi acayip oldu yada serverlardan dolayı Size danisim dedim nettensey neti yaptırcam serverdansa serveri bırakacam. Arqas Serverine girdigimde 0 lagla oynuyorum.Nebulaya girdigimde bir laga bgiriyorum bidaha cıkamıyorum lagdan.Ama benim gibi cable kullanan arkdaslarım iki serverdada lagsız oynuyorlar bu neden oluyor olabilir hee birde downloadları normal hızında 10 11 gibi kbps ile yapiorum ama nedense bole oluyor siz bilirsiniz belki Cevaplarınızı Acilen bekliyorum Yoksa gidip kablocularla kavga etcem wallahi[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 nebula kablonete falan kısıtlama uyguluyo ondan. gündüz iğrenç bir lag var bu bazen gece de sürüyor. nebulada oynamak iğrenç bir hal aldı artık ama napalım.. rutin olmuş oynuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: TaZmAnYaK, 26 September 2003 22:12 tarihinde demiş ki: nebulada oynamak iğrenç bir hal aldı artık ama napalım.. rutin olmuş oynuyoruz.. UO icin gecerli bu genel olarak :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Aktifkablo kurumu ise uzan grubuna ait oldugu için ve uzan gruba ait oldugu için ve uzan grubuda hapiste oldugu için kablonet eski aktifkablo a ait yerler için firma arıyor. Ondan kaynaklanan bir lag var ama ayrıca Kablonet hatlarında asırı bir lag var bu sıralar aynısı adls dede var bu aralar. birde Nebula yı ele alalım Doruk.net in band genişliğine sınır getirmesi yüzünden lag yasıyorsun sanırım.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bağlantınızda sorun olmadığı belli , download hızınız normal ile aynı ise[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 FuasNyI Arkadaşım; Sende Sorun yok bu Nbl oyanayn herkese oluor /server irc.doruk.net #pk #nebula sor istersen hatta.. neyse nebulada bi sorun war çünkü kaç kişi oynuor nbl yı düşün bide sadece tek değil Locus/Quan war onuda dusun ondan lagg oluor arqas da sadece bi yer war bide okadar kişi oynamıor 150 kişi faln bildiğim kadarıyla Neyse bence sen Başka Serverda Oyna bende arıorum Şöle Rp/Pvp Olsun guzel olsun staffları iyi oslun lag olmayan bi server olsa ahh ahh :) neyse.... Arıorum ama Bulamıorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cafedeki arkadaslarım 128 k baglantıyla lagsızlar ama ben surunuyorum :D ölümüne laggggggg[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: HerenIstiaron, 26 September 2003 22:20 tarihinde demiş ki: Bağlantınızda sorun olmadığı belli , download hızınız normal ile aynı ise[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online ya pek anlamıorum ben heralde, gündüz de gece de download upload hızım aynı uo, cs pinglerim hep 300 400 gündüz, gece 11 bucuktan sonra bir anda 40 30 20 ye düşüyor! (bursa kablo) anlamıorum.. gündüz cok kişi baglanıo, ondan baglantı yavas diolar fln ama.. bence volume kısar gibi baglantı kısıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 haydaaa abi kablonet i bi anlamıyorum ha antalyada fıstık gibi valla hiç sorun yok min 15 20k süper hemde 64k cable siz nasıl 10 7 8k la dl yaparsınız ben dayanamam valla 10mblik şeyi bile 2 dakkada indiriyor sinir oluyorum deli ediyor yav allah sabır versin size ne diyim belkide istanbul yada başka şehirlerde cok kullanıldıgı icin olabilir? neyse nebulaya bende biraz takiliyim dedim ama sabah ve gece 0 lag var öğleyin baya bi lagli oynuyorum zaten 2 3 gun sonrada bıraktım :-) eskisi gibi sarmıyor artık Ultima Online'a Nebula Diyen Gençler Olunca Neresi Sarsınki? oyun nebula diye kalıplaşmış ya :-) "Nebula süper bi oyun" ne geyiktir ya antalyada herkez nebula diyor bu oyuna bende direk bıraktım (1.5 sene oluyor)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 nebula oynayan var mı hahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 lol 'nebula oynayan var mı?' Kaç yüzbin kişi bu kadim soruyu sordu acaba milletimize?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 "aga okul çıkışı nebula kasmaya gidelim pilips" "boks falan yaparız adam guardSlarız" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bence en usta oyuncular antalyada o Uo ya nebula diyenler %70 i usta olan ların geri kalan %30 u lamer istee :D ben snn den beri oynuyorum Simdiye kadar bir kere bile uo ya nebula demedim cunku 4 serverda birden oynuyorum[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Tazmanyak : ben de kablo dan bağlanıyorum da nedense sabah akşam hızım aynı , bilmiyorum .. Heralde sabah millet çok kullanıyor da bana kıyak geçiyorlar , akşam da millet çıkınca rahat rahat takılıyorum[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 heren ben bursa kablodan bahsediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar