Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokrasiyi içimize ne zaman sindireceğiz?

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
22 Temmuzun sebebi belli. Genellikle gelir seviyesi yüksek ve belirli bir eğitim seviyesinin üstündeki insanlar o tarihlerde tatilde ve onlar genellikle AKP'nin tabanından değil ;) Bak sen şu allahın işine, tesadüfün böylesi :)

O "aydın" kesim 22'sinde tatilini hem vatandaşlık görevi hemde demokratik hakkından yani seçimden önemli görüyorsa akabinde de istemediği ile karşılaşınca demokrasiyi suçluyorsa dönüşünde bana uğrasın. Hanımlarının kafalarını kocalarının dötleri ile kapatacağım. Zeus öyle buyurdu. Dikta ise al sana dikta.
Sosyal ağlarda paylaş

Örneğim bizim fabrika 14 Temmuz'da kapanıyor, 6 Ağustos'da açılıyor. Tatil için parasını çokdan verdiğimiz Kuşadası var.

Topla bakalım bu verileri...

Firmanın tatil tarihlerini değiştirmeye kasacağım. Aynı şekilde tatil tarihlerini de değiştireceğim. Peki bunu herkez yapabilecek mi?

Bu arada hazır götden muhabbet açılmışken bende bilip bilmeden bik bik edenlerin kafalarını kendi götlerine monte edeceğim. Oldu mu...
Sosyal ağlarda paylaş

Dilimde tüy bitti hala tatilden bahsediyosunuz :=)

Universite öğrencileri gibi daha büyük bir problem var ?
Sonbaharda seçim olduğu için okudukları şehirlere kayıt yaptırmış bulunan , burslarla okuyan ve yazın ailelerinin yanına gidecek olan...

Hiçbir koşulda oy kullanma şansı kalmayan

@Aragorn-->

zaten meclisin kapalı kalacağı bu aşamada seçimi 2 ay geç yapmak kimseye bir zarar veremez. Bu aylarda normalde meclis kapalıdır.

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 16:57 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

buyrun hitler demokrasisi:

http://www.huppi.com/kangaroo/L-hitlerdemo.htm

hoşunuza gitmese de, recep tayyip erdoğan, ve akp, halkın oyları ile legal olarak seçildi ve başa geldi. ne sayım zottiriği, ne açık oylama ne lobi ne başka bi nane.

hoşumuza gitmeyen adam gelmesin diyosanız, zaten sizin baştan monarşi istemeniz lazım. gerçi militarizm ile monarşizm benzer sayılabilir. hala nasıl solcuyuz diyebiliyosunuz şaşırıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye zarar vermez diyosun da avaz avaz bağıranlar var, AKP gene iş çevirmiş diye filan. Önce YSK ne iş görür onu bi okusunlar. Ayrıyeten bende tatile gidiyorum, kaydım Ankarada, oy kullanmak için gelip geri gidicem. Tatili, seçimden daha çok önemseyen insanların, seçimle başlarına gelenleri eleştirmeye hakkı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün karafatmalar yazı evinde geçirdiği için etkilenmiyorlar tabi zaten tatile gitse ne olcak en fazla gözleri yanıcak :)
Gördüğün gibi alttan vurarak provakasyon çok kolay bişi.
Ve ayrıca Türkiye Cumhuriyetini satan ve gene cumhuriyeti bazı saf insanlarımızı da kandırarak çökertmek isteyenlere karşı evet demokrasinin bilmemneresine koyayım diyip asker onları başa getirtmesini destekliyorum var mı diyeceği olan.
Kimmiş vatanı satanları destekleyen ve TC yıkılmasına destek olan görelim. Aynı AKP din sömürü propagandası gibi yaklaşayım olaya.

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:07 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Alenen deniyor ki önce insanları tek ve doğru olduğunu düşündüğüm görüşe göre eğiteyim (eğitimli cahil aptal olmayan halk bu demek çünkü) ondan sonra da demokrasi yapsınlar işte.

Demokrasi bu değil arkadaşlar. Atatürk sırf demokrasi yürüsün diye Komünist Parti'nin kurulmasını desteklemiş, siz burda aklın yolu birdir ona göre eğitilsinler hayat görüşü değil tek tek olaylarla ilgili demokrasi yapsınlar diyorsunuz. Bu durumda sadece elit bürokrasi dediğimiz cuntacıların sürekli demokrasiyi katletmeleriyle oluşan bir düzeni yaşamak zorundayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani fakir arkadaşlar tatile gitmiyorlardı? Kendimizle çelişmemek lazım...

O değilde, yaptığınız resmen ayıp. Erken seçim diye tutturdunuz, o veya bu şekilde bir erken seçim kararı çıktı. Şimdi tarih beğenmiyorsunuz, seçimden sonra da sonuçlarını beğenmeyeceğinize adım gibi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Horasım bir tanem, linkini verdiğin yazıyı iyi oku sadece başlığına bakım linki verme. O yazı da yeni bir şey yok. Hitler %50'nin üstünde bir oyu almadı evet. %50'nin altında oy alıp nasıl oluyorda tek başına iktidar oluyor, böyle şeyler gerçek demokrasilerde yani İngiltere'de, Amerika'da olmaz diyor yazar arkadaş. Tayyip'in %33 oyla tek başına iktidar olması demokratik de Hitler'in ki mi değil?

Birde ne diyor %44 oy ile 288 sandalye kazanmış. O yıllarda alman parlementosu 647 sandalkye idi. %44 oy ile sandalyelerin %44.5'ini almış. Bence bizdeki sistemden çok daha demokratik bir seçim :) Dahasonra başka bir milliyetçi parti olan DNVP'nin desteği ile iktidara geldi. DNVP'nin de 52 sandalyesi vardı. 52+288=340 sandalye ediyor ki bu iktidar için yeterli.

Daha sonraki uygulamalarının demokratik olduğunu iddia eden zaten yok ama seçildiği seçimler bizdekinden bile demokratik di.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut, beni tanımıyorsun. Ben herşeye körü körüne bağlı biri değilim. Sadece düşüncelerim ve ideolojime en yakın partiye oyumu veririm. AKP'nin yaptığı her şeyi de savunmam, doğru da bulmam. O dediği lafın da savunulacak tarafı yok zaten. Dediğinden kasıt "Ananı da al git" ise, denilmemesi gereken birşeydir...
Sosyal ağlarda paylaş

absoya +rep.
bi de Atatürk'ün nasıl çok partili sisteme izin werdiğinden bahsedip duruyo bi kısmınız da aynı Atatürk'ten mi bahsediyoruz? çünkü benim bildiğim, çok partili sisteme geçiş denemeleri uzun süre başarısızlıkla sonuçlandı irticai eğilimlerden dolayı partiler kapatıldı : ) Atatürk'ün ölmesinden günümüze de bu eğilimler bazı kesimlerde hızlan arttı ve engellenemedi ve bu durumdayız. hangi demokrasi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...