Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: AGA SANA KIZ DEDİ ona kız dedim. seni insan yerine koymuyorum. ayrıca http://www.uludagsozluk.com/goster.php?id=2341983 buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 IBTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 aman tanrımmm uludağ sözlükte kötülendik ne yapacağız şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 burda tutunamadı gitti başka yerlerde ayar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ne tutuncam burda ya. ayrıca herkesin tuttuğu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Dostum form sayfası olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ÇELİK AYNA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: aman tanrımmm uludağ sözlükte kötülendik ne yapacağız şimdi sen birde ekşi'ye gir bak paticik com başlığında ki 2nolu entry'de sana ne demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Carmadon 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:11 tarihinde demis ki: aman tanrımmm uludağ sözlükte kötülendik ne yapacağız şimdi sen birde ekşi'ye gir bak paticik com başlığında ki 2nolu entry'de sana ne demişler. ne zamandan beri yörünge dışındaki ilkokul çocuklarını kaale alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sen kimsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 canpolat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ben sıkıldım ya, tükendi adam. Sağdan soldan alıntı yapmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 diablo süper adamsın ya. bende diyorum bu bebeler neden efeleniyor. kurtlar vadisi başlıyacak moda giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Kimse kimseyi "banlatma" yetisine sahip değil . Sen toplum içinde nasıl davranacağını bilmeyecek kadar cahil olduğun için banlanacaksın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Aman Allah'ım uludağsözlükte adamın biri bizi kötülemiş. Çok önemliydi(!). Hemde aa kim kötülemiş acabaa? Garip burada geçinemeyince evine dönüp ağlamış sanırım biri aa?!?! Kusura bakmayın hiç bir şekilde olayınız ile alakam yok ama o postu görünce tutamadım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tutma kendini salıver rahat ol. ayrıca grup derken ?!?!??*'!^'!++^'%'%&& birden kafam karıştı pardon. ayrıca gruba girmek gibi bir çabam olsa senin gibi yavşardım girerdim dimi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 burda ap açık show yapılmıştır ve carmaddon un çenesine balta düşmesi gerekmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Lorrotar bir sen eksiktin. siz kaç kişisiniz? - durduramıyoruz amirim sürekli bölünüp çoğalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben sendikadan çeteden ordan burdan değilim sendikanın kara listesindeyim hatta buyur.lüzumsuzluk yapıyosun bide böyle herkese laf yetiştirip üste çıkmaya çalışıyosun.sana laf eden 5 kişi aptal burda sen zekisin değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yok yanlış oldu. 5 kişi tek bünyede birleşmiş ben tek başıma. bak bu daha mantıklı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Neydi abuk bi gazetenin bi lafı vardı hönkürmek miydi höykürmek miydi neydi. Bu arkadaşa tam uyuyor. Grup ne ya? kim kime yavşıyor. Ahlak konusunda sıkıntın olduğunu algıladık merak etme adam gibi konuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Saçma sapan hareketler yapıp insanları karşına aldıktan sonra "ühühü siz 5 kişisiniz ama" diye ağlıyosun. Adam ol kimse birleşip üstüne gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahlak ölçmek senin gibi zeka sorunsalı insanlara kalmadı. ayrıca ağlamıyorum ki. sadece 5 taneniz birleşince bir adam ediyormuşsunuz ona şaşırıyorum. ağlamak hiç sevmedim bir şeydir. aciz insanlar ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 5 tanesi birleşince voltran oluyor adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sen bu 5linin içinde misin? karıştırdım birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar