mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Carmadon 8 Eylül 2007, Salı - 17:46 tarihinde demis ki: sana ayar çeksem bile dimağın ayarı anlayana kadar anlamsızlaşır kelime. ingilizce yazan insanlara zaten ayrı bir ayar çekmek lazım. türkçe'den imladan iki satır yazıdan haberiniz yok ama oraya buraya ingilizce kelime yazmak diyince en önde koşarsınız. senin gibilerin tamam demek zoruna gider günlük hayatta.ör: - abuzercan zırtabozları eve bırak.- okeyyy. imladan haberiniz yok demissin hic bir imla kuralini uygulamamissin noktadan sonra buyuk harfle baslamamissin diyince demissin cumlede anlam bozuklugu var ve daha bir suru ayrinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bundan sonra konularimiz bu sekilde olacak. -askim geliyorum, geliyorum..... -cons gelirken 2 ekmek al -dela ocakta yemek kalmis, altini kapat -EKMEK -scs -aeo -kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gruplaşma güzel takdir ettim. ancak ben laflarımı kanka dediğiniz güruha değil senin gibi zeka sorunsalı olan insanlara yapıştırarak mutlu oluyorum. ben bilgisayar programıyım. sünepeleri mimlemek için programlamdım. ancak programa gerek yokmuş hemen kendinizi belli ettiniz. iki üç tane sığır için geçerli bu söz. onlar içine girenleri anladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Tamam hadi git şimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bu sınıfta herkes sakız çignese nolucak buranın hali ? Serdar,bakımın gelmiş senin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şimdi ayarlar boşa gitmesin diye mreak ettim hala beraber misiniz ? millet ona göre pozisyon alsın boşa yorulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 passenger benim ev arkadaşımdı. kız arkadaşı adam buraya takılıyor diye açmış. anlamıyorum birilerine giren çıkan ne? hadi şimdi git diyen sünepe arkadaş buranın tayyip'i mi? eğer değilse ben tayyip'i olmak istiyorum ve kendisine; - sen git, istersen ananıda yanına al demek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Çarşı prezarvatife de karşı !!! Ben sonuna kadar arkasındayım ya. Böyle acayip acayip adamlar kirletmesin gen havuzunu. 4 aylık topik uplayıp ayar vermiş aklınca of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: mahzunlar* ve piçler* olmak üzere de ikiye ayrılır forum üyeleri. piçler daha çok egolarını tatmin etmek için kullanırlar forumları. edit: artık mahzunluk piçlik olayını aşmış bir sitedir. türkiye'nin en büyük mmorpg portalıyken bir bok olamama yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. aklıselim yöneticileri kaybolmuş, kodlamaktan düşünmeye vakit bulamayan bir admin ile dımdızlak ortada kalmıştır. sivilceleriyle yoğrulan gençlere oyun parkıdır artık, eski mahzunlu piçli günlerini aratmaktadır. yukarıda ki yazı eksi sozlukten alıntıdır. burada ki bazı insanlar yazının ne kadar doğru ve gerçek olduğunu ispatlamışlardır. yanlız bir güruh var ki takdir ediyorum. "- aaa topic var yazalım lan bizde" mantığından uzak durdukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ''foruma şaka gelmiş''yorumuna 10 dakkadır gülüyorum teşekkür ettim @carmadon:selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Kimsenin umrunda değilsin biliyosun di mi? Dalga geçiyor insanlar senle. Ajdardan farkın yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ya konuşma be dalga ajdar babandır. genlerine işlemiş sığırlık seninde. dalga geçilcek bir durum yok. burda sadece gruplaşılmış ve herkes birbirine destek amaçlı saçmalıyor. lamer formu diyorlar bazı oluşumlarda buraya sebebi senin gibi sünepeler. @diablo: selam şaka bazı insanları düşündürür, bazılarını güldürür. ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: herkes birbirine destek amaçlı saçmalıyor. Dayı kankasına destek olmak için 4 aylık topici uplayıp naylon delikanlılık yapan ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Böyle babandır , sığırlık , sünepe . Kapıcı çocuğu musun ? Yırtık dondan fırlayıp geliyorsun topiğe , son derece amaçsızca konuşuyorsun bilgi sahibiymiş gibi . Hayır bir şey bilmediğini falan anlaman ne kadar sürecek onu merak ediyorum . İnsanların Türkçe'yi kullanma tarzını vs. eleştiriyorsun gelip köylülük yapıyorsun forumda . Hakkaten seni takan yok çünkü komiksin , gitme kal vazgeçtim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 adam ev arkadaşım. tesadüfi bir şekilde gördüm. naylon delikanlılığı senin gibiler klavye başında yapar. telefon numara mı adresimi özelden atayım istersen? kadiköy fikirtepe'de oturuyorum. bilgisayarda iki tuşa kimse yokken basınca delikanlı olan sensin. sallıyorsun. kimsenin yüzüne karşı söyleyemeyeceklerini burda yazma. dürrük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Hem köylü hem fikirtepeli , vay anam vay . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bende kasımpaşa da oturuyorum arkadaşlarım gültepe civarından. pekerin yeğeniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yannız topicin başından beri böyle derin ve manalı günün anlam ve önemini belirten cümleler kurmuştun fikirtepeliyim dedin.adres vermeye calıstın.bide küfür ettin.hayal ettiğim carmadon yok oldu bi anada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Düşük bir insansın o yüzden sana o yakıştırmayı layık gördüm . Çünkü köşeye sıkışınca böyle küfür ediyorsun , delikanlılık taslıyorsun . 2 laf edip kurtulabileceğin durumlarda olan zekanı kullanamıyor , ya da direk zekâsız olduğundan dolayı sanki karşındaki senin ettiğin lafları umursarmış gibi küfür etmeye başlıyorsun . Carmadon arkadaşım sen böyle düşük bir insansın işte , hayırlı banlar sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: köylü milletin efendisidir şaka bazı insanları düşündürür, bazılarını güldürür. ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. burda kimse mevlana değil git öğren gel. Oscar wilde gibi adam maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sana küfür ettiğim için üzgünüm yanlış yaptım zira bizim oralarda küfür erkeğe edilir. ayrıca diablo salıver hayal etme. "limitsizsiniz ya da limit sizsiniz." pizza hut sloganı içimden geldi konu ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: zira bizim oralarda küfür erkeğe edilir. AGA SANA KIZ DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Evet , umumi ortamda küfür ederek zaten göstermiş oldun görgünü , aile terbiyeni , eğitimini vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Desin abi , biz onun gibi kızları akşamları ekmek arası yapıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tamam salıvericem reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar