Rossy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Hayatımın dönüm noktasısın.Klasik olacak ama;Seni bu dünyadaki herşeyden ve herkesten çok seviyorum.İyi ki varsın.İyi ki benimlesin.Doğum günün kutlu olsun.Birlikte nice günler yıllar geçirmek dileğiyle canım... Rossy [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 00:50 tarihinde, Rossy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 msnden buraya mesaj yonlendirme ozelligi mi var yoksa patide? obareey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kutlu mutlu olsun da dogum gunu topici biraz daha genele hitap eden turden olsa daha guzel olurdu, boyle biraz e-card gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Şöyle Alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 anneden çok sevilmez sevgili. pek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 annem, bitanem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mamut, ordasin biliyorum.. 60 milyonun önünde, bütün gecmis doomgünlerini kutluyorum bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ne dalga geçiyonuz be ne güzel işte tanımıyorum arkadaşı ama doğum günü kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 doğum günü neden kutlanır peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 dalga değil ki, yorum yaptik, ne parliyosun(sazan mıyım evet?) neyse, nil zati ozu cıvık birisi. hiiç yorum yapmıyorum(hah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Çok ayıp Nil, safgohfsdgohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Eyw. Gecmis doomgünün kutlu olsun Dory. Spidee senin de. topunuzun. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 02:43 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ardeth gibi odun(!) birine katılıyorum bu konuda.doğum günü kutlu olsun. ayrıyetten geyik yapan has gotik dory ile LaLe vaniLLe i kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 birinci sınıf hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 show yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bende seni çok seviyorum aşkım. Üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokan insanları hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 iyi niyetli tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Afedersiniz ama bu işin de boku çıktı artık. Millet hava atayım diye sevgilisine paticikten ilan-ı aşk ettiriyor/ediyor [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 22:21 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Etsin ne olacak ki.Bence bi zararı yok oldukça hoş bi hareket.Kişisel bunun için deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bence de gayet güzel, pati kardeşlerimizin mutluluğu bizlere batmamalı, mutlu etmeli bizleri. Hoşuna gitmiyorsa bakma yani topic zorla açılıyor mu? Sizleri de tebrik etmek istiyorum, umarım herşey gönüllerinizce olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Arkadaşım kişiselde hep dert mi çekicez. Mutluluklar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokan insanları hiç sevmiyorum. Bizim burnumuz sabitti, siz getirip koydunuz konuyu burnumuzun dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Abi konu kendi kendine açılmıyor, bakmanız şart değil. Kişisel bölümü insaların hislerni ifade etmeleri, paylaşmaları için var. Bu da o kategoriye giriyor, batıyorsa mutlulukları bakmazsın olur biter. Laf söyleyince burun sokmak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar