MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ya ne zaman bir program açsam, aynı progmamı 1000. kez bile açıyor olsam izin istiyor bu vista. napmak lazım buna? gına geldi. dosya silicem dosya işlemi izin ver iptal çıkıyor. gına geldi be. aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180716 buna bakmanı öneririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 valla su an elimin altında vista yok ama vista kurduğumda ben de delirmiştim. sanırım denetim masasından kapatmıştım tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Control Panel > User Accounts > Turn User Account Control on or off > UAC'yi disable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bu sefer de her bilgisayarı actıgında UAC is disabled!! turn it on turn it on die bagırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Security Center'dan disable et onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar