eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu adamın işi nedir bu kadar parayı nereden bulur bi de radyosun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 savunma sanayisi. radyo. 300 yabancı klubün türkiye hakları ondaymış bi de 11 tane türk klubünün yabancı ülkede hakları onunmuş. Spora çok yatırım yapıyo . Borussia'yı alıcaktı bi ara. aldı mı hatırlamıyorum ama zaten babadan gelen bi para durumu var adamın. alman lisesiydi yanlış hatırlamıyosam. muhteşem başarılıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Yok, Borrussia Dortmund'u alamadı. %5 hissesi vardı, sonra %51e çıkartıp sahip olmaya çalıştı ama hiçbir koşulda yarıdan fazla hisse satmayacaklarını söylediler o da vazgeçip elindekileri de sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hülyayıda aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 inanır mısın geçen gün starbucks'ta bi kız gördüm pantolunu diesel değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @Angelotti said: 7) Ciddi gitmekte olan topikleri sulandırmamaya özen gösterin. Bir pati muhallebiye dönen bilgisayarıyla ilgili yardım almaya çalışırken araya girip "nıhahoah bab benim bilg de patlıyo arada takma sen abi o diil de nasıldı kurtlar vadisi" demek hoş bir davranış değildir, biz patiler pek sevmeyiz. Zaten bolca topikte bol bol zırvalayan insanlarız, hatta zırvalamak için çöpümüz bile var, o bakımdan kıymetli eser statüsündeki ciddi topiklerde ciddiyetsizlik istemiyoruz. @Genel Spor klupleri iyi kazandırıyor demek ki yoksa alır mı hiç [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:05 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 anti aziz yildirim yayinlar baslar o zaman yakinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Steven Sadettin Saran(annesi amerikalıdır ve amerikan pasaport'u sahibidir kendisi,ismi de aynen böyledir)artık Fenerbahçe'nin stadını bırakın tesislerine bile giremez,Aziz yıldırım düşmalığı nedeniyle değil,sağda solda sölediği anti fenerbahçe söylemleri yüzündendir,ayrıca taraftarın en büyük sitesi Antu.com'da kendisi aleyhine yazılar yazan Fenerbahçe taraftarları için savcılık emri ile ip soruşturması yapan bir kimse o klube başkan olamaz ve steven'da olamayacaktır,başka kapılarda başkanlık arasın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 umarım haber servisi kadrosunu değiştirmez flash tv'nin. süperler yaa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 anadan babadan oyle zengin mengin degil bayag basarili bir is adami acikcasi fenerbahcenin 100 senelik anadolu kabadayasi bakis acisini degistirip gercekten avrupa vizyonu verebilecek nadir adamlardan. ha sorarsan fenerbahcenin taraftari bu adami kaldirir mi o imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: acikcasi fenerbahcenin 100 senelik anadolu kabadayasi bakis acisini degistirip gercekten avrupa vizyonu verebilecek nadir adamlardan. ha sorarsan fenerbahcenin taraftari bu adami kaldirir mi o imkansiz Avrupa vizyonu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 her yerde surekli en buyuk biziz digerleri suluk dememek. Diger takimlarla iyi gecinmek. Turkiyede fenerbahceyi direk sampiyon yapicak seyler. Gelelim avrupaya Her seferinde olabildigine kotu kimsenin bilmedigi teknik direktorlere bir yigin para vermeyi keser mesela, spordan gelen yurtdisi kontaklariyla oyuncu vs yi emin ol aziz yildirimdan daha iyi ayarlar. Sonra spordan gelen bir is adami oldugu icin spora uygun plan yapar. Simdiki gibi adini tvde duymustum verelim parayi alalim demez. En onemlisi fenerbahceye bir yol cizer ve buna ulasmak icin plan yapar. Simdiki gibi biz bu sene sampiyonlar ligi finalini alcaz lan deyip, sacama sapan adamlarla doldurmaz. Dedigim gibi fenerbahceyi taa ali senden gelen o kotu imajindan kurtarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Sen bunları nerden biliyorsun yoksa steven sadettin senin bir yakının mı?Fenerbehçe'yi aziz yıldırım gibi yönetmeyeceğinden neden bu kadar emin olabiliyorsun?Son bişey söyliyim sana Fenerbehçe aziz yıldırım'dan gelen kötü imaj demişsin,tüm Türkiye ligi sütten çıkmış ak kaşık bir Fenerbahçe kötü değil mi?Kimse Fenerbahçe'yi sevmek zorunda değil,ama saygısızlık yapmamalı,ben gs veya bjk'yi sevmek zorunda mıyım?tabii ki hayır ama çıkıpta heryerde gs böle bjk böle demem çünkü beni ilgilendirmez,bu forumda ne yazık ki,bişey olsun hemen fb ve taraftarına çemkirmek moda olmuş,bir başka başlıkta vatandaş'ın biri futbola olan ilgim komik fb taraftarını sinir etmek demiş,gel de bu insanla futbol tartış?Konudan baya bir uzaklaştım,S.S.S kesinlikle fb'ye başkan olamaz çünkü yaptığı rezillikler had safhada,sen belki fb değilsin bilmiyorsun ama FB camiası adını kullanarak imaj ve para kazanmaya çalışan bir sülüktür kendisi... [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 burasi futbol forumu degil fanatik adamlada futbol tartismam zaten sen haklisin dogrusun birsey demiyorum kapansin konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar