dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Baktım kimsenin açacağı yok açayım dedim ben de :) Yaw çok sıkıcı bi maç izlicez gibime geliyo tabi milan erken bir gol bulmazsa. Milan bence son dk'ya kadar lucescu taktiği böle gol yemem atar bi tane kitlerim tarzı oyunu benimsicek.. Ben milan 1 - 0 alır finale adını yazdırır diyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 manc. mutlaka gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 valla bence man utd bu maci kazanabilir cunku milan uyusuk ve yavas atak organizyonlari olan italyan futboluna alismis bence man utd rahat kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 rahat kazanamaz da kazanabilir tabi ama bence milan intikam hırsıyla oynar liverpool rövanşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yavas atak organizasyonları mı? ilk maçı izlemediniz herelde. milan turu geçecek, ronaldo da maçtan sonra kız gibi ağlayacak. aynı fransa - ispanya dünya kupası maçında oldugu gibi, kıh kıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 haha koptum :) Yani unutmamak lazım milan'ın tecrübesini.. Eğer milan erken bir gol bulursa man utd'ın oyuncularının ayakları birbirine dolanır söyliyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 çok ortada bir maç.milan gol atarsa bırakmaz gibi geliyor,ama manchester gol bulursa affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Milan FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ömer Üründül deyişiyle Mançester finale adını yazdırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 beyler ilk mac vidic le ferdinand yoktu o yuzden kaka oyle rahatti milanin kadro yasli ve 2. yarilar zorlaniyor bu sene de hic buyuk bir mac kazanamadi ama bence man utd rahat cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Milan alır gibime geliyo,Ancelotti Berlusconi'ye söz vermiş final diye,yoksa tenhalarda kıstırır berlusconi... [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 forza milaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bu aralar berlusconi zaten fenalarda.Abim 3-5 hatunla eve kapanıyor. Ancelotti sözünü tutsa iyi eder. Yoksa berlusconi farklı lezzetler isteyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 milanı sevmiyorum çok sıkıcı oluyo nedense maçları içimden geçen milan ama manchester ın geçiceğine inanıyorum kısacası manchester ın geçmesini istiyorum milan geçicek gibime geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 italyan takımları arasında tek sempati duydugum takım milan. maldini'yi de cok severim. man utd'yi de severim ama ronaldo'ya cok pis kılım o yüzden kazanmalarını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 milan 2-1 alır,manchester tur atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Manchester 3-1 alır maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 biri şu maçın olup olamayan skorlarını bi yazıp anlatsa iyi olur.. atıyorum manchester 1 gol atarsa kaç tane gol atması lazım vs vs. 3-2 garip bi skor. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Milan 1-0 2-1 veya daha farklı skorlarla yenerse Milan atlıyor Milan 3-2 alırsa uzar. 3-1den büyük tek farklı Milan galibiyetlerinde Man Utd atlar. Beraberliklerde ve her türlü Man Utd galibiyetinde Man Utd atlar. Öyle işte.. Umarım Man Utd atlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 madcat milan 2-1 yenerse man utd ancak ruyasinda atlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 haha işte o yüzden bi sorun olmasın diye sorduydum ehue.. o zaman maç 1-1 biter ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bir efsana daha, "Milan'ın "Kaka"sı şiddetli geldi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 :D harbi süperdi o Ama Milan bu gazla alacak maçı ya uufff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kaka şiddetliydi baya :D 1-0 seedorf 2-0 [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:15 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 2 geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar