Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Lise bence gayet yeterli bir eğitim düzeyidir Türkiye genelindeki eğitime bakıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Zaten mecliste dönen muhabbet +30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Türkiyedeki milletvekillerimizi düşününce, hani 18+( abartı tabi ki ) ya düşürseler seçilebilme yaşını onu da desteklerim..25 yaş bence çok uygun tecrübe eksikliğini zamanla tamamlarlar sorun olmaz bunun yanında gençliğin enerji ve dinamizmide çalışmalarında + bir etken olur bana göre..Tüm partiler için iyi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 25 yaşında vekil olan birine 85inde ölene kadar maaş mı vericez peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 evet milletvekili emekli maaşı denen birşey var ona yaş sınırı konulması gerekir bu durumda edit:aslında tamamen iptal olsun bence gereksiz uydurma birşey ama neyse... [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:32 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 25 yasta bir sorun yok da, yuksek egitim zorunlulugu olmali kesinlikle. Ha tabi AKP'nin 25 yas olayinda "abi" leri bir yandan siyasete dahil etme plani oldugunu dusunuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ben desteklerken kaç para yı ne zamana kadar alır gözüyle diil , neler katabilir açısından bakıyorum.Ve sanırım en son düşünülmesi gereken şeydir 25yaşından 85 yaşına kadar paramı alıcak, hak ediyosa almasında bi sakınca da yok.25yaşındaki genç bir insana güvenilmeli, zaten tüm partiler destekliyor bu durumu sanırım..Umarım hangi partiden olursa olsun meclise girecek olan gençlerimiz, en iyi şekilde görevlerini yaparlar..diğer açıdan evet bir de teyzemin oğlu,halamın kızı gibi şeylerde olabilir, çokta şaşırtmaz zaten kimseyi, torpil olaylarını yıllarca gözümüze soka soka gerçekleştirdiler zaten.Ama umut ediyoruz ki olmaz böyle şeyler. hımmm eğer ki tanıdıklarıda milletvekili olabilcek, bu halkı temsil edebilcek kadar değerli insanlarsa ozaman sakınca görmüyorum.( tüm partiler için yazdım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Açıkcası hiçbir şekilde ömür boyu ona bakmakla yükümlü değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 @penth:abilerin şeylerinde,bu risalelerinde siyaset karşıtı söylemler var,bu yüzden gireceklerini sanmıyorum,işlerini görüyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 25 yaş olayını meclise sunan ve kabul edilmesi için elinden geleni yapan CHP ve Baykaldır. AKP sade seçimi erkene alıyoruz bu yasayı çıkardık geçerli olmıyacak bunun için bir değişiklik yapalım diyor. Sadece hatırlatmak istedim. Baykalında kayırmak için genç aradığını zannetmiyorum. Pek bir yemezdir kendisi herkes o kadar hakkını veriyor sevmesede kendisini. Bu olay sade seçilme yaşının çok yüksek olduğu ve demoktik olarak daha erken yaşda aday olabilmek gerektiği düşüncesi ile ortaya çıkmış. Yani bir nevi Gençler CHP ye oy verin biz size değer veriyoruz. Şimdi ise AKP üzerine atlayarak gençler AKP ye oy verin biz size değer veriyor ve güveniyoruz diyor. Tabiki bu yasayıda iyi ve kötü kullananlar olucaktır. 4 yıl vekillik yap ömür boyu para al mis :P Bende bende lütfen... Parti lideri ol oğlun dokunulmaz olsun mis Bende bende lütfen Harçlıklarımla Tanker almak istiyorum pls :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bende evlendim bana da altın taktılar ama araba bile alamıyorum onlarla herif gitti taner aldı yüzsüz yüzsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 külçe takmışlardır ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bence mantıklı bir karar çünkü 51 yaşındaki Atilla Koç gibi turizmden zerre anlamayan, konuşma yapıldığında uyuyan biri milletvekili olacağına; dinamik, hırslı, aklındakileri yapmak için gücü olan ve genç nüfusun sorunlarını farkedip bunlara yönelik uygulamaları sınabilecek milletvekilleri baya mantıklı geliyor bana. Tecrübe derseniz de şu an tecrübeliler başta da birşey mi farkediyor.... said: Tabii 25 yaşında birisi Türkiye ye ne gibi bir katkıda bulunabilir o da ayrı konu tabii, bence tamamıyla gereksiz bir yasa. bir de böyle bir yorum gelmiş. Bence aklı başında, çalışkan, tuttuğunu koparan gençler katkı sağlar daha çok çalışmaktan bıkmış insanlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bence 25 hakkaten erken bir yas. minimum 30 olmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 iyide bir genç İş dünyası görmeden nasıl milletvekili olabilir ki ? Özel ünide okuyup askerliğini tamamladıktan sonra Kalantor abilerin tikkycan çocuklarıda meclise pek tabi sokulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş. Türkiyede 20'li yaşlarının ortalarında dört dörtlük eğitim almış, kafası çalışan, fikirleri olan çok insan var. Türkiye'de kayıp bir gençlik var ama her 25 yaşındaki insan bilgisayar başında wow kasarken okulu bitirip askerlikten yırtmaya çalışmıyor :P said: iyide bir genç İş dünyası görmeden nasıl milletvekili olabilir ki ? Özel ünide okuyup askerliğini tamamladıktan sonra Kalantor abilerin tikkycan çocuklarıda meclise pek tabi sokulabilir. Siyasetle iş dünyası arasıdaki ilişkiler Türkiye'nin ciddi sorunlarından birisi değil mi? Siyaset dünyası siyasete baksın, iş dünyası para kazanmaya. Birden çok hükümet görmüş, meclis çatısında çok çeşitli görevler alarak yetişmiş insanlara ihtiyacı var bu ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Memleketin başına geçecek insanın biraz pişmiş olması lazım. Lise 18'de, üniversite 22'de, askerlik ise 23'de bitmiş olsa isterse eğitimin kralını, part time iş tecrübesinin alasını yaşamış bile olsa bu mevki için bence yeterli değil. Gerçi şu an milletvekili olanların konuşmasına, yabancı diline bakınca çok ilginç örneklerle karşılaşabiliyoruz. O zaman varsın olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben de bir sürü yazdıydım sonra arcane gibi aklımda meclisin çeşitli üyeleri beliriverdi dedim nasıl olsa aradaki 5 seneyi muhtemelen boşa geçirmiş insanları alıyorlar ne de olsa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar