Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 karşılıklı kasılmışınız -aquila dışında o karizmasıyla serverı yaktı yine d:- [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna saz. bu dasaa için. horace açıklayabilmişimdir umarım [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:10 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna saz. bu dasaa için. horace açıklayabilmişimdir umarım msjını yanlış anlamışım o yüzden saldırgan bi tavır aldım. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:11 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bir konu vardı garbage'da, millet ayar veriyordu birbirine. ne oldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 açayım ben bitane hemen ayar alıp ayar verelim..rahatlarız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 burda amacım ayar vermek değil benim o bi anlaşılsın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 objektif olarak bakınca rahatsız olanda olabilir dasaaa'nın tarzından olmayanda olabilir, ikisinide normal karşılamak gerekli. Reelde birisinin konuşma biçimini begenıp begenmemek gibi birşey. dasaaa'nın politika dışında yazdıkları (onlardaki fikirlerine pek katılmıyorum) genelde geyik şeyler ve güldürebiliyor gerçektende. Yawşakmı oldum bende? tamamen kişisel olarak halledilmesi gereken bi konu idi bu bana göre. Bu topic bile gereksiz. Kişiler Ö.M ile halledebilirlerdi. İşin sonunun karşılıklı laf sokmaya,gruplaşmaya vs varacağı aşikar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 her an don resmi gelebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gördüm onuda uçmuş ortadan :P Başka birisi çıkıpta sürekli resim koyarak ayar veren (o resimlerde ayar çabası oldugu gerçek) birine ben senın bu resim koymalarından vs. bıktım artık dese aynı hesap. Yani diyecegim odur ki lütfen özel mesaj kullanalım böyle şeyler için sonra şurada üye alımından önceki patiler olarak bölünmeler gruplaşmalar vs yaşamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Okumadım fakat ekşi çarpması geliyor topic sahibinin üslubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 "ulan bizim karizma gidiyo ufaktan bak bu dasdaa çok popüler oldu" havası var millette ufaktan ooh sabah sabah verdim gazı ortamdan kaçıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Malibu haksizsin ve sana laflar hazirladim, eger bu laflari duymak istiyorsaniz 1e (bire), ne hazirladiysan hazirladin senle mi urasicam diyorsaniz 2ye (ikiye), laf sensin hazirlik sana gelsin diyorsaniz 3e(uce), napiyo lan bu adam diyorsaniz 4e(dorde), harbiden ben napiyorum diyorum ve telefonu kapatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 noluyo olm burda ? sabah sabah diyosan alt f4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 altim kayboldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 o değilde ciddi noluyo lan sabah sabah herkes online ?!?!?! ne işiniz var sizin. bizde meydan hazır boşken konuşalım diyoruz. hadi gidin yatın çekin f4leri =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: aquila üye [şikayet et] § 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:27 [ özel msj ] altim kayboldu!!! Peki sepette on tane yumurta var, altı gitti kaç yumurta kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 24 saat onlineim ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben ustune oturdum yumurtalarin, 3 aya civciv cikar. yatiyorum, daha tepizmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben botum.. eternal uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yeni sistem gelsin hele bi anti-bot şeysi çalışmaya başlasın o zaman göreceksiniz siz. Hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Malibuya bir iki birde benim ki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 peyc attım ona cevap bekliyorum. Ondan cevap vermiyorum plx =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 peyc degil o tikit ezikkkkkkkq yoksa uo yamı başladın tekrardan babski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 aa tikıtdı dimi o eski kafalıyım ben pardon babz :( Uo dedin anılarım depreşti bak Az mı reskill yerdim lan. çok kötüsünüz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 aquila tarihinin en uzun mesajlarını yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar