Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP Kapansın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuyla ilgili yorumum:

AKP'nin kapanması ileri tarihlerde çok zor değil bence. Hata yapması zaten bekleniyor. Ama adamlar bu sefer çok örgütlü çok akılları başlarında geldiler. Hata yapmıyorlar dava açılabilcek kadar önemli. Kendilerince iyi gidiyolar. Umarım yaparlar. Bekliyoruz.

Ama bugün verilen kararlar tarihi olmalarının yanında bence güzel kararlar. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi mesela. ve erken seçim.
Mesaj tarihi:
bu arada, bence de kapatılsın.
yanında saadet de kapatılsın.
sonra bi parti daha açsın islami camia, o da kapatılsın.
üstüne, şapka kanunu tekrar yürürlüğe girsin, modern batıya ayak uydurmakta direnen, haliyle devlete direnmiş sayılsın, ve vatan haini oldukları için idam edilsin.

süper olur balkaymak olur o zaman.
şeriat da hayatta gelmez.
Mesaj tarihi:
said:
bu arada, bence de kapatılsın.
yanında saadet de kapatılsın.
sonra bi parti daha açsın islami camia, o da kapatılsın.
üstüne, şapka kanunu tekrar yürürlüğe girsin, modern batıya ayak uydurmakta direnen, haliyle devlete direnmiş sayılsın, ve vatan haini oldukları için idam edilsin.

süper olur balkaymak olur o zaman.
şeriat da hayatta gelmez.

Onları ve onların yandaşlarını "senin gibi" kökten çözmek lazım... Böyle kapatmakla kökten çözülmezsiniz siz...
Mesaj tarihi:
şeriatın gelmemesi için birgün bunları yapmak gerekirse onlar da yapılır horas rahat ol. sen de balını mı yersin kaymağını ona o gün karar verirsin.
Mesaj tarihi:
horas sen cok güzel resim editliyordun,dönsene o islere.

algı eşigi test aletin cebindemi geziyorsun.

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:36 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
he ben o işlere döneyim, başörtüyü de köylüler taksın.
bu tahammülsüzlük neden?
bu kadar korktuğunuz şey nedir ki?
bu korkunun sebebi cehaletten başka ne olabilir.

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:36 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
akp hep kalsın bence akp ye hep oy veren olsun.

feto ve kendileri sayesinde millet uyandı.seçimlerde pazar günü toplanan milyonların istediği bir lider olsa ayrıca kendileri sandığa da gömülür.
koray aydın (ki kendisinin yolsuzluğu çıkınca direk görevden alınmıştı) 216 yılla yargılanacak.merak ediyorum bu arkadaşlar kaç yılla yargılanacak
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Başsavcının on ay önünde olduğun için seni tebrik ediyorum Fistan.
Bu arada, on ay önce nerede olduğumu düşündüm de, içim ürperdi bi an.
Mesaj tarihi:
said:
Brigand
Üye
§ 02 May 2007, 00:37 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
Ulan adam resmen "şeriatten korkmayın" diyor.

Bilader ne örümcekli kafadır yahu... Yobazlığın daniskası...

Şeriattan korkmayın bak İran'da şeriat var ne kadar ileri gittiler. Uzaya füze yolluyorlar, nükleer santral yaptılar... Uuuu daha neler nerler. Ne olmuş kızların kıçını başını göremiyorsak? Taşlayarak öldürme, falaka, kadın-erkek ayrımı, Vince adam çekip millete izletme... Bunlar önemsiz ayrıntılar. Nükleer şeysi var ona bak sen...
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Yargıtay'ı 10 ay sonra harekete geçtiği için kınıyorum.

adamlar kaç yıldır delil topluyorlarmış işte, kendini kına bence topiği bu kadar geç açtığın için.

2000 mi 2001 de mi ne açman lazımdı :)
Mesaj tarihi:
Biri gider biri gelir,bu halk seçmiş nasıl yönetilmek istediğini,

AKP gitse ne olacak ? Biri çıkar yine aynı şeyleri yapar nasılsa,Türkiye'de siyaset din-milliyetçilik arasında gidip geliyor,bunlar üzerinden birileri para kazanıyor,halk açlık çekiyor.

Biri gider biri gelir,kapatılsa ne olur ki ? Halk akıllanmadığı sürece kısır döngü içine gireriz ki bu halk akıllanmaz,bunu her fırsatta gösteriyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...