Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye meydanlara çıktığıma kendi kendime kızmaya başladım

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya TRT 1'de "Abdullah Gül'le Enine Boyuna" programı var. 1 saattir izliyorum.
Zaman, Yeni Şafak, Radikal, Milliyet, Sabah'tan birkaç yazar gelmiş.
Abdullah Gül anlatıyor.
Anlattıkça üzülüyorum. Gözlerimden yaş akıyor.
Ben ne kadar yazık bir olay yapmışım?
Ne kadar anlamsızca miting yapmışız.
Fikret Bila bile çok güzel şeyler söylüyor.
Gidip Abdullah Gül'ün elini öpücem.
;(

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:31 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha adamlar sağda solda ağlaşıyorlar bence onlara değil kendine acı abi adamlar meclisteki çoğunluğa sahip nerdeyse cumhurbaşkanı bile gülü seçcekken bile ağlıyodu adamlar
ühühü yazık walla gül'e tayyibin çocuğu yat almış gül'ünkinin parası sadece bi yalıya yetmiş bi de yat alamamış ondan ağlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

apache bahsettiğin şeylerin iftira olduğunu b u iftiraları ileri atan cumhuriyet gaztesi yazmış abdullah gülün dediği kadarıyla.

bu adamın sürekli mutlu ve gülen tavrı cidden sinir bozucu ya. ama eşinin türbanı dışında cumhurbaşkanlığı koltuğuna ondan daha iyi bi adayı hiç bi parti kolay kolay çıkaramaz bence.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:39 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın ciddiyseniz ağlayacağım ama haa, şakaysa şaka diyin. Adamlardan ne hayır gördünüz de duygu sömürüsünden hemen gaza geliyosunuz?

Ya da ben çok safım, ewt öyle galiba.

Ayrıca elesso o haberi Guardian'dan da ilk olarak Posta almıştı. Yani Cumhuriyet kolpalayan değil, ya The Guardian ya da Posta, çünkü direk alıntı yaptı Cumhuriyet. Lütfen iftira atmayın gerçeği gören gazeteye..
Sosyal ağlarda paylaş

mitinge katılanlar ülkeyi kutuplaşmaya itiyorlarmış.
abi biz ne kadar gaflet ve hıyanet içindeymişiz de bilmiyormuşuz.
ühü.
gidip abdullah gül'den özür dileyeceğim ben.
o kadar tatlı konuşuyor ki, cumhurbaşkanı olması için hiç bir engel göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...