Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ya TRT 1'de "Abdullah Gül'le Enine Boyuna" programı var. 1 saattir izliyorum. Zaman, Yeni Şafak, Radikal, Milliyet, Sabah'tan birkaç yazar gelmiş. Abdullah Gül anlatıyor. Anlattıkça üzülüyorum. Gözlerimden yaş akıyor. Ben ne kadar yazık bir olay yapmışım? Ne kadar anlamsızca miting yapmışız. Fikret Bila bile çok güzel şeyler söylüyor. Gidip Abdullah Gül'ün elini öpücem. ;( [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:31 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ne diyo adam ben dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Aç TRT 1'i izle Ardeth. Ağlıyorum ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ya bırak ne aglıycam bilerek oy toplamak icin duygusal ortam yaratıyor cumhuriyet bitti,laikligi degistirecegiz diyen adama güvenmi olur. bunlar usta insan sarrafları,tiyatroya yatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 paso gülüyordu deminden beri. cıvık herif. sinirlendim kapadım ben yoksa ilk başladığından beri izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Halbuki adam, Türkiye'yi muassır medeniyetler seviyesine çıkartacakmış, İskandinav turist oranını arttıracakmış falan. Ayıp lan bize. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ahaha adamlar sağda solda ağlaşıyorlar bence onlara değil kendine acı abi adamlar meclisteki çoğunluğa sahip nerdeyse cumhurbaşkanı bile gülü seçcekken bile ağlıyodu adamlar ühühü yazık walla gül'e tayyibin çocuğu yat almış gül'ünkinin parası sadece bi yalıya yetmiş bi de yat alamamış ondan ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 apache bahsettiğin şeylerin iftira olduğunu b u iftiraları ileri atan cumhuriyet gaztesi yazmış abdullah gülün dediği kadarıyla. bu adamın sürekli mutlu ve gülen tavrı cidden sinir bozucu ya. ama eşinin türbanı dışında cumhurbaşkanlığı koltuğuna ondan daha iyi bi adayı hiç bi parti kolay kolay çıkaramaz bence. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:39 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sözünü kesme lan iki dakka be adaaam o_O deli etti beni her sözün ortasına atlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 her gordugunuze inanmayın. anayasa mahkemesi karar verdi,akşamına trt1 de duygusal şovlar başladı. auhuha yazık bizeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: ya bırak ne aglıycam bilerek oy toplamak icin duygusal ortam yaratıyor cumhuriyet bitti,laikligi degistirecegiz diyen adama güvenmi olur. bunlar usta insan sarrafları,tiyatroya yatıyorlar. takiye güzel şeydir arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 @elesso: Ya bi inceleyin, The Guardian'da yıllar önce yayınlanmış röportaj, hemen Cumhuriyet kolpaladı oluyor. Gelmeyin şunların gazına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hadi beyler oylar akp ye eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 iş işten geçtikten sonra konuşur tabi. ağlayacak bişey yok biz onun kafasından geçenleri zaten 5 yıldır gördük, görüyoruz ama görmeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 abdullah gülün dediği kadarıyla sadece 2 satırda kendi adı geçiyor. adının geçtiği satırlarda hakkında söylenen şeylerde bahsi geçen şekilde değil. iddaayı ortaya atan cumhuriyet niye kendi kolpalıyo çünkü kolpa. varmı makalenin tamamını gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 zaman-sabah-yeni şafak-milliyet-radikal. bunlar güzel gazeteler. artık bunları takip ediceğim. cumhuriyet-yeniçağ-hürriyet-vatan-tercüman gereksiz yere kötülüyor abdullah gül. go abdullah go! oyun sana ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Takiye yapmayın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben de akpye oy atmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ah canımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bakın ciddiyseniz ağlayacağım ama haa, şakaysa şaka diyin. Adamlardan ne hayır gördünüz de duygu sömürüsünden hemen gaza geliyosunuz? Ya da ben çok safım, ewt öyle galiba. Ayrıca elesso o haberi Guardian'dan da ilk olarak Posta almıştı. Yani Cumhuriyet kolpalayan değil, ya The Guardian ya da Posta, çünkü direk alıntı yaptı Cumhuriyet. Lütfen iftira atmayın gerçeği gören gazeteye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 mitinge katılanlar ülkeyi kutuplaşmaya itiyorlarmış. abi biz ne kadar gaflet ve hıyanet içindeymişiz de bilmiyormuşuz. ühü. gidip abdullah gül'den özür dileyeceğim ben. o kadar tatlı konuşuyor ki, cumhurbaşkanı olması için hiç bir engel göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 adam diyoki the guardianda yayınlanan makale o şekilde değildir. o makaleyi görmeden ben bu adama inanmya devam ederim. o makalenin sadece 2 satırı abdullah gülle ilgili imiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 milli gelirimiz 2 kat artmış vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 dün tgrt'de adamın teki Baykal'ın söylediklerini tercüme ediyordu bende ABDdullah Gül yanlıyısım bundan sonra şeker gibi adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar