Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimi yürütmesi durduruldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayir Cumhurbaskanligi seciminin bir proseduru vardir ve bu asla secilememe gibi bir olasiligi engeller. Cumhurbaskani 15 Mayis a kadar secilmek zorunda aksi takdirde meslic fesh olur ve erken secime gidilir. Yeni secilen meclis secer. O da secemezse yeniden yeniden secime gidilir.
Mesaj tarihi:
said:
Ben şunu alkayamadım. Ya hiç 367 kişi girmezse meclise? Asla seçilemeyecek mi cumhurbaşkanı?? :D

Geri kalan sürede 4 turu da sıkıştırıp cumhurbaşkanı seçemezlerse Ahmet Necdet Sezer hükümeti feshedecek, seçim için yeni bir hükümet kuracak ve seçime gidilecek. Ben böyle biliyorum.
Mesaj tarihi:
ilk oylamadan itibaren 20 gün içinde ilk turun geçilmesi gerekiyormuş. aksi halde erken seçim...

4-5 gün geçti yani kalan 15-16 günde 1. tur oylaması tekrar edilcek bikaçkere

367yi bulamazlarsa 20.gün erken seçim kararı alınacak
Mesaj tarihi:
Tek parti olmazsa kimse bunlarla koalisyon kurmaz ki zaten, CHP DYP MHP koalisyonu olur ki o da tam evlere senlik olur. Ya da tek basina gelirler yine o zaman Harbiyelileri kimse durduramaz adamlar azitmis. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Ya Postal, ya takunya! Insallah AKP yi secmeyizde kurtuluruz.
Mesaj tarihi:
bence dereyi gormeden pacayi sivamayalim arkadaslar. o erken secimden AKP tek basina daha guclu bir iktidar olarak cikarsa o zaman hic bir mahkeme kurtaramaz bizi.

allah vere de muhalefet partileri bik bik etmeyi birakir da bu secimden en azindan bir koalisyon hukumeti cikar.
Mesaj tarihi:
akp den bugün istifa eden ikinci vekilde az önce parti binasından çıktı eheuhe

akp intahar etmek istemiyorsa bugün erken seçime gidileceğini açıklar
Mesaj tarihi:
sadece chpnin dsp ile birleşmesi bile akpnin tek başına iktidar olmasını engeller. insanların birlik olması ayrı birşey. akpnin eskisinden güçlü olması söz konusu bile değil

şimdi herşey baykala bakıyor. ülkenin kaderini dallamalıkla çöpe atmaz heralde artık

bu arada insan pazarına dönecek ortam bakalım milletvekillerini satın alabilecek mi akp
Mesaj tarihi:
Erken secim olsun iyi olur ek gelir oluyor bana. ogrenciyiz ya secimde gorev hesabi. uc bes az ama bir gun kafa cekmeye yeter.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:37 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...