Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yerinde gerekçeler bulup (aksini iddia edemiycekleri) hepsinin görevine son verilirse, alırım elime bayrağı koşarım sokaklarda. Hadi sıra buna geldi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ben şunu alkayamadım. Ya hiç 367 kişi girmezse meclise? Asla seçilemeyecek mi cumhurbaşkanı?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 AKP DE AZICIK GURUR VARSA BU KARARDAN SONRA MECLİSİ DÜSÜRÜR ERKEN SECIME GIDER rezil rüsva oldular artık hangi yüzle tekrardan secim yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yine onlar seçilecek ki sağda veya solda birleşme olmazsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hayir Cumhurbaskanligi seciminin bir proseduru vardir ve bu asla secilememe gibi bir olasiligi engeller. Cumhurbaskani 15 Mayis a kadar secilmek zorunda aksi takdirde meslic fesh olur ve erken secime gidilir. Yeni secilen meclis secer. O da secemezse yeniden yeniden secime gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Oooohhh :D:D lay laaayyy 367 olmazsa erken seçim. Girmesinler meclisee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Ben şunu alkayamadım. Ya hiç 367 kişi girmezse meclise? Asla seçilemeyecek mi cumhurbaşkanı?? :D Geri kalan sürede 4 turu da sıkıştırıp cumhurbaşkanı seçemezlerse Ahmet Necdet Sezer hükümeti feshedecek, seçim için yeni bir hükümet kuracak ve seçime gidilecek. Ben böyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 tekrardan iktidarı almaları muhtemel, ama bu sefer tek parti diktatörlüğü göremeyeceğiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ilk oylamadan itibaren 20 gün içinde ilk turun geçilmesi gerekiyormuş. aksi halde erken seçim... 4-5 gün geçti yani kalan 15-16 günde 1. tur oylaması tekrar edilcek bikaçkere 367yi bulamazlarsa 20.gün erken seçim kararı alınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 eee ne olcak şimdi erken seçimmi yada başka bi adaymı şimdi gül olmıcak artık hiç bir şekilde toplanmaz.. evet şimdi ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 diyebilecek bişey yok yargı kararını verdi; gönül isterdiki mevcut güçten bağımsız bir hukuk sistemimiz olsaydı, ileride olması umuduyla adalet seçimde yerini bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bunlar gelirse başa ülkeyi kara bir 5 yıl daha bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tek parti olmazsa kimse bunlarla koalisyon kurmaz ki zaten, CHP DYP MHP koalisyonu olur ki o da tam evlere senlik olur. Ya da tek basina gelirler yine o zaman Harbiyelileri kimse durduramaz adamlar azitmis. Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik. Ya Postal, ya takunya! Insallah AKP yi secmeyizde kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 TUM VATANA HAYIRLI OLSUN AKP TEHLIKESIDE BITTI BOYLECE :D auahuhauhauh ulusal bayram ilan edilsin bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bence dereyi gormeden pacayi sivamayalim arkadaslar. o erken secimden AKP tek basina daha guclu bir iktidar olarak cikarsa o zaman hic bir mahkeme kurtaramaz bizi. allah vere de muhalefet partileri bik bik etmeyi birakir da bu secimden en azindan bir koalisyon hukumeti cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 arınç o koltuğa oturmasın bir daha. meclis başkanı sıfatı çok daha kutsal,çok daha yüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 CHP`nin bir an once baykal`dan kurtulmasi lazim. adam tam bir zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp den bugün istifa eden ikinci vekilde az önce parti binasından çıktı eheuhe akp intahar etmek istemiyorsa bugün erken seçime gidileceğini açıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp erken seçimi açıklar bugun yarın rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sadece chpnin dsp ile birleşmesi bile akpnin tek başına iktidar olmasını engeller. insanların birlik olması ayrı birşey. akpnin eskisinden güçlü olması söz konusu bile değil şimdi herşey baykala bakıyor. ülkenin kaderini dallamalıkla çöpe atmaz heralde artık bu arada insan pazarına dönecek ortam bakalım milletvekillerini satın alabilecek mi akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 artık akp dağılma sürecine girdi kim dinler tayyibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yalnız olaya en çok apache sevinmiş heralde türkiyede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Erken secim olsun iyi olur ek gelir oluyor bana. ogrenciyiz ya secimde gorev hesabi. uc bes az ama bir gun kafa cekmeye yeter. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 18:37 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 cemil cicek aciklama yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 evin her camına bayrak astım geldim ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar