spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bana mail geldi iceriği gayet inandırıcı. Sizi kim engellemis diye bakmak istiyorsunuz fakat size mail adresinizi ve sifrenizi istiyor ahaha... Arkadaslar bu baslıgı belki bu olaylari bilmeyenler icin actim... Dikkatli olun diyorum sakin sifrenizi herhangi bir yere yazmayin:D Siteyi sildim millet yazip duruyo galiba!!! GİRMEYİN!!!! Sadece Mail Geldiyse Bilginiz olsun! vermiyorum siteyi miteyi. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:57 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 e sitenin adını nıye verıyosun ki madem boyle mailleri direk silin de bişi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 suan msn de konustugm adamı engellemiş görüyor,fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 olivies yazdinmi mailni ??? oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yoo hiçbir şey çıkmıyor ki yazınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi akla ziyan niye yaziosunki orda kocaman yazdim yazmayin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 girdiysen bi bardak su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bende yazdım.güveniyorum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 benimde 40 yıllık arkadaşımın beni sildiğini sölüyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi girin kontrol edin doğru mu diye sonra şifrenizi değiştirin nolcak =) Olivies öyle yapmış zaten belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yo ben fake maillerimden biriyle deneme yapardım da uçmuş site. ^^ [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 09:30 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar