Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldığım bir ürünü iade edip paramın geri verilmesini istiyorum

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta Gold bilgisayardan modem aldım. Bu modemi beğenmediğim için geri verip paramın iadesini isteme hakkım var mı ? 15 gün içinde ürünün değiştirilmesini veya paramın aidesini kanunen isteme hakkına sahibim sanırım.

Kredi kartına taksitle almıştım bu sorun yaratır mı ?

Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bişi olmaz mavi.
Kredi kartının fişini de götür giderken, hemen orda iptal etmek zorundalar. Aksi bi durum olursa da hiç uğraşma, direk tüketici haklarını koruma derneğine başvur.
Ben 17" monitör değiştirdim öyle =) 12 taksit miydi neydi bi de. Sebep belirtmeksizin değiştirebilirsin. taksitleri vs. de iptal ederler. Hiç bir sorun olmaz.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 03:54 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hiç zorluk çıkartmadılar. Şaşırdım bende.

İade etmek istiyorum dedim ufak bi test ettiler ürünü sonra ücretini iade ettiler geri.

Kadıköy yazıcıoğlunda ki gold bilgisayar.

[ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 17:53 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pakedi sağlam ise herhangi bi kurumun max 30 gün içinde iadeleri kabul etme zorunluluğu yasal bağlamda mevcut benim bildiğim =)

Aynen ben de böyle biliyorum. Her ürün için geçerli değil, ama donanım ürünleri için geçerli olması lazım.

Yazılım ve fimleri koruma kabını açtıktan sonra geri veremiyorsunuz mesela. DVD bozuk çıkarsa falan değişiyorlar anca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...