Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Geçen hafta Gold bilgisayardan modem aldım. Bu modemi beğenmediğim için geri verip paramın iadesini isteme hakkım var mı ? 15 gün içinde ürünün değiştirilmesini veya paramın aidesini kanunen isteme hakkına sahibim sanırım. Kredi kartına taksitle almıştım bu sorun yaratır mı ? Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yanıtlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 alabilmen lazim sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 onu gold bilgisayara sormak lazım. alırken falan konuşmak gerekir öle şeyleri heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ürün paketini bozmadıysan, yeni alınmış gibi görünüyorsa değişim hakkın var direk iade intenetten yapılan alışverişlerde oluyordu galiba [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:15 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paketi açmadıysan problem yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Pakedi bozulmadı yırtılmadı herseyı duruyor. Paketi açmamak nasıl oluyor ? ürünü nasıl denicem ben ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 pakedi sağlam ise herhangi bi kurumun max 30 gün içinde iadeleri kabul etme zorunluluğu yasal bağlamda mevcut benim bildiğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 tüketici haklarında vardı sanırım böyle bir sey.arayıp sorabilirsin,yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bende böyle bir şey hatırlıyorum. 1 ay da değil, 15 gün içerisinde beğenmediğim ürünü değiştirebiliyorum yada paramın iadesini isteyebiliyorum. Ben ilgili kurumun telefonuna ulaşıp daha kesin ve net bilgi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Taksitle alman belki sorun olablir,demesin sonra adamlar biz de taksitle geri veririz parani.. Yeni urun alcaksan o kolay,hemen hediye ceki gibi birsey vermislerdi Gold`dan,2 kere modemi degistirdim , markasini begenmeyip.. simdiki de garip bi marka ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Benimde değiştireceğim ürün modem. Yeni modem aldım beğenmedim. Emuleden vb programlardan verim alamıyorum. Peki DVD RW ihtiyacım var modem yerine dvd rw ile değişim yaparlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hiç bişi olmaz mavi. Kredi kartının fişini de götür giderken, hemen orda iptal etmek zorundalar. Aksi bi durum olursa da hiç uğraşma, direk tüketici haklarını koruma derneğine başvur. Ben 17" monitör değiştirdim öyle =) 12 taksit miydi neydi bi de. Sebep belirtmeksizin değiştirebilirsin. taksitleri vs. de iptal ederler. Hiç bir sorun olmaz. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 03:54 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuşurken haklarını filan bildiğini de belli etki karşı çıkamasınlar. Genelde kek gördüklerini kandırmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 27 Nisan' da aldığım ürünü bugün 11 Mayısta iade ettim. Ücretini kredi kartıma geri iade ettiler. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 güzelmiş. edit:bunu herkes yapmaz,rezillik çekilir bence baya. popüler esnaf ve markalaşmış şeylerin daha çok yapacakları şeylerden gibi geliyor. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 17:50 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hiç zorluk çıkartmadılar. Şaşırdım bende. İade etmek istiyorum dedim ufak bi test ettiler ürünü sonra ücretini iade ettiler geri. Kadıköy yazıcıoğlunda ki gold bilgisayar. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 17:53 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 işte markalaşma için müşteri memnuniyeti şart,olay o yani.gold ta bunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 donanımhaberde gold la ilgili bayağı kötü şeyler okuyorum. bu okuduğum ilk iyi şey oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: pakedi sağlam ise herhangi bi kurumun max 30 gün içinde iadeleri kabul etme zorunluluğu yasal bağlamda mevcut benim bildiğim =) Aynen ben de böyle biliyorum. Her ürün için geçerli değil, ama donanım ürünleri için geçerli olması lazım. Yazılım ve fimleri koruma kabını açtıktan sonra geri veremiyorsunuz mesela. DVD bozuk çıkarsa falan değişiyorlar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 gold genelde müşteri mennuniye konusunda pek birşey yapmaz. uyuzlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar