Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 İstediğim şey böyle hüngür hüngür ağlatsın. Gözlerim kan çanağı gibi olsun. Duygu fırtınası olsun. Drama yada romance hatta ikisi birden olsun. Ama pembe dizi gibi olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 grave of fireflies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Kimi ga nozomu eien : Bayanları ağlatma garantisi var hehe Honey and clover: Baze sahneleri gayet acıklıdır izlemesi çok zevklidir favorimdir. bide cücenin dediği gibi grave of fireflies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bunları izledim zaten =) Benim istediğim daha çok grave of fireflies gibi olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok mu drama romance tavsiyesi hu huuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Elfen Lied !! benim çok hoşuma gitti walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kanon vardı sonra düşüneyim bi bakalım wolf's rain var. güzeldir ağlatır baya. beni ağlatıyordu :) . O kadar drama animesi izledim şansına aklıma gelmiyor şimdi adları ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 valal bunları hep izledim şöyle kıyıdı köşede kalmış, çok bilinmeyen ama efsanevi şeyler yok mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kaleido Star böle bişi var. ama sadece drama değil :) . Komedi ve fantastik öğelerde mevcut. bide fruits basket i çok tavsiye ediyorlar izlemedim bilmiyorum ama iyi diyorlar. haibane renmai var nasıl unuttuysam :) biraz sönük gelebilir ama saikano var sonu beni dumur etmişti. 3 bölümlük angel sanctuary var süperdir ağlamıştım üç bölümde. full metal alchemist dicem izlemişsindir büyük ihtimal izlemediysen otur izle :D basilisk var. Ağır bir dram sayılabilir ama güzeldir çok güzeldir hatta. hikaru no go var sonra. go oyunun üstüne kurulu olsda dram sayılabilir. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 17:50 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kimi Ga Nazomu Eien ve Elfen Lied önermek bile insanlık suçudur bence. Kimagure Orange Road , Maison Ikkaku , KKNJ falan izleyin baldıra bacağa vurmadan kurgu nasıl oluyor görün diyorum sadece. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 güzel güzel dökülün bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 akuma sen fruit baskets i izledin mi acaba ? izlediysen bi yorum alayım senden nasıl bişi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Gayet güzeldir fruits basket ama bi süre sonra baymıştı beni =) Ama love hina ile karşılaştıracak olsak hinadan iyi bence [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Rose of versailles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ace Wo Nerae Spor dendi mi akla Tsubasa gelir ama bu anime Tsubasa'nın yıllar öncesinden , ama spor değil drama sanki , etkileyici bir çalışmadır. [spo]Maça çıkmaya hazırlanan esas kızın maçına çıkacağı kız tarafından ayakkabısının taban tarafına raptiye konularak abandone edildiği sahne darmadağın etmiştir beni.Her sabah "acaba raptiye varmı" diye bakıyorum ayakkabının taban tarafına[/spo] Tek kanallı dönemde de yayınlanmıştı ki o zamnaların yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yine tükettim dramaları var mı böyle taglerinde romance,drama,trajedi,hedehöde aynı anda bulunduran yeni ve ya eski şeyler. (burdaki tavsiyelerin dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 üzüntüden kanser eden bir anime olsun mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Air 5cm per second ef - A tale of memories the place promised in our early days bokura ga ita full moon wo sagashite voices of a distant star şimdilik aklıma gelenler. feci uykum var yarın temiz kafa ile bakarım tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bunlardan bi bokura ga ita yi seyretmemiştim. Düzdün bi release bekliyodum unutmuşum. İyi oldu hatırlattığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Higurashi no naku koro ni (When They Cry - Higurashi) pek ağlatmaz ama izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Higurashi bir trajediyi anlatmasına rağmen kesinlikle ağlatmaz, rahatsız eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 zlorwf said: Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=) Rurouni Kenshin OAVlerini izlemediysen kesinlikle izle ama TV serisinden kesinlikle uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Vampire Hunter D : Bloodlust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 rüzgarlı vadi tek bi film anime ama süper ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar