Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tavsiyesi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstediğim şey böyle hüngür hüngür ağlatsın. Gözlerim kan çanağı gibi olsun. Duygu fırtınası olsun. Drama yada romance hatta ikisi birden olsun. Ama pembe dizi gibi olmasın =)
Mesaj tarihi:
Kimi ga nozomu eien : Bayanları ağlatma garantisi var hehe
Honey and clover: Baze sahneleri gayet acıklıdır izlemesi çok zevklidir favorimdir.
bide cücenin dediği gibi grave of fireflies
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kanon vardı

sonra düşüneyim bi bakalım

wolf's rain var. güzeldir ağlatır baya. beni ağlatıyordu :) .

O kadar drama animesi izledim şansına aklıma gelmiyor şimdi adları ehehe
Mesaj tarihi:
Kaleido Star

böle bişi var. ama sadece drama değil :) . Komedi ve fantastik öğelerde mevcut.

bide fruits basket i çok tavsiye ediyorlar izlemedim bilmiyorum ama iyi diyorlar.

haibane renmai var nasıl unuttuysam :)

biraz sönük gelebilir ama saikano var sonu beni dumur etmişti.

3 bölümlük angel sanctuary var süperdir ağlamıştım üç bölümde.

full metal alchemist dicem izlemişsindir büyük ihtimal izlemediysen otur izle :D

basilisk var. Ağır bir dram sayılabilir ama güzeldir çok güzeldir hatta.

hikaru no go var sonra. go oyunun üstüne kurulu olsda dram sayılabilir.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 17:50 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kimi Ga Nazomu Eien ve Elfen Lied önermek bile insanlık suçudur bence.

Kimagure Orange Road , Maison Ikkaku , KKNJ falan izleyin baldıra bacağa vurmadan kurgu nasıl oluyor görün diyorum sadece.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gayet güzeldir fruits basket ama bi süre sonra baymıştı beni =) Ama love hina ile karşılaştıracak olsak hinadan iyi bence

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ace Wo Nerae

Spor dendi mi akla Tsubasa gelir ama bu anime Tsubasa'nın yıllar öncesinden , ama spor değil drama sanki , etkileyici bir çalışmadır.

[spo]Maça çıkmaya hazırlanan esas kızın maçına çıkacağı kız tarafından ayakkabısının taban tarafına raptiye konularak abandone edildiği sahne darmadağın etmiştir beni.Her sabah "acaba raptiye varmı" diye bakıyorum ayakkabının taban tarafına[/spo]

Tek kanallı dönemde de yayınlanmıştı ki o zamnaların yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yine tükettim dramaları

var mı böyle taglerinde romance,drama,trajedi,hedehöde aynı anda bulunduran yeni ve ya eski şeyler. (burdaki tavsiyelerin dışında)
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=)
Mesaj tarihi:
zlorwf said:
Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=)

Rurouni Kenshin OAVlerini izlemediysen kesinlikle izle ama TV serisinden kesinlikle uzak dur
  • Yeni Oluştur...