Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tavsiyesi istiyorum

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Kaleido Star

böle bişi var. ama sadece drama değil :) . Komedi ve fantastik öğelerde mevcut.

bide fruits basket i çok tavsiye ediyorlar izlemedim bilmiyorum ama iyi diyorlar.

haibane renmai var nasıl unuttuysam :)

biraz sönük gelebilir ama saikano var sonu beni dumur etmişti.

3 bölümlük angel sanctuary var süperdir ağlamıştım üç bölümde.

full metal alchemist dicem izlemişsindir büyük ihtimal izlemediysen otur izle :D

basilisk var. Ağır bir dram sayılabilir ama güzeldir çok güzeldir hatta.

hikaru no go var sonra. go oyunun üstüne kurulu olsda dram sayılabilir.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 17:50 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi Ga Nazomu Eien ve Elfen Lied önermek bile insanlık suçudur bence.

Kimagure Orange Road , Maison Ikkaku , KKNJ falan izleyin baldıra bacağa vurmadan kurgu nasıl oluyor görün diyorum sadece.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ace Wo Nerae

Spor dendi mi akla Tsubasa gelir ama bu anime Tsubasa'nın yıllar öncesinden , ama spor değil drama sanki , etkileyici bir çalışmadır.

[spo]Maça çıkmaya hazırlanan esas kızın maçına çıkacağı kız tarafından ayakkabısının taban tarafına raptiye konularak abandone edildiği sahne darmadağın etmiştir beni.Her sabah "acaba raptiye varmı" diye bakıyorum ayakkabının taban tarafına[/spo]

Tek kanallı dönemde de yayınlanmıştı ki o zamnaların yöneticilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=)
Sosyal ağlarda paylaş

zlorwf said:
Yeni konu açmayayım dedim. Ben mümkünse kesici aletlerin kullanıldığı, ana karakterlerin sürekli dayak yiyip sonra dövmediği, yani güçlü ve karizmatik olarak başladığı, hikayeyi seyirciden gizlemek yerine seyirciyle beraber geliştiren bir anime arıyorum. Biraz zor oldu sanırım=)

Rurouni Kenshin OAVlerini izlemediysen kesinlikle izle ama TV serisinden kesinlikle uzak dur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...