MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 arkadaşlar taa ne zamandır size tarchymi tanıtmak istiyordum. her ne kadar şu an benimle olamasa da ÖSS den sonra tekrar yanımda olacak:) asıl adı Tarçın aslında da, annemler bana sormadan ismini Tarçın koydukları için ben Tarchy(tarçi) diyorum:) buyrun kendileri; [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] aslında daha fotoğraf var da abartmamak lazım:) [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 19:13 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 pek tatlı da isimden direk golden olduğunu anladım resimlere bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 golden retrieverlar çok şevek hayvanlar ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 haha one be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 köpek.. cinsi? golden retriever değil mi sizinki d: bkz efendim şapşal bir golden retriever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben şevek ten bahsetmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hee şebek olacaktı o pardon hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 4. resimde çok iyi çıkmı$ ya güldüm baya =) ayrıyetten son resimde senden daha $irin lan köpek.$ahsen soldaki mi hayvan sağdaki mi deseler sağdaki derim sdf. edit: 4. resimmi$. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 04:06 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 benim rahmetli köpeciğimin de adı tarçın'dı, ben de ona bazen çarço diyodum :) irlanda setteriydi benimki, ismine daha uygundu netekim.. buna hardal desek daha iyi olarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 pek genc bu ama :) ve az tuylu inatla da bacagını kırıp uzerine oturuyo manyak bizimkide bikac aydır tırt ustu yatıyo inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar