Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poster yaptırabilecek yer?


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

film posteri çalışman şu şekilde ise seri basılacaksa özalitçilerden sana hayır gelmez.. tek posterse özalitçiler yapabilir. öbür türlü maslakta (sanayii ye doğru giderkene) matbaalara götürüp renk ayrımı (bunun bi adı var tabi.. 3ana renge ayırıyorlar ve bunları filme çekiyorlar) yaptırmalı ve ondan sonra bastırmalısın. 40ytl falan tutuyordu galiba büyüük bi poster için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 renke ayrılıyo offset baskıda ki ehrşey offset basılır matbaalarda.

buyuk boy poster de cıakrtılıcak film 15 ytlden 4 renk için r film 60 milyon eder e bi okadarda kalıp eder 120 milyon yanı iyat minimum 120 milyondan baslıyacaktırki, tahminimce kalıp fiyatları artmıştır en son baktığımdan berı.

seri basın yapıalcaksa ne biliyim 100 tane 50 tane falan matbaada bastır yok 2-3 tane basıcam kendime basıcam bi arkadaşa basıcam sevgilime basıcam bide hoşladnığım bi kız var ona basıcam diyosan ozalitciey git 30 kağıttan basarlar umarım ama 40 civari bişey sölerler muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

göztepeye gelmeden sağda tanzimat sokak vardır, oradan içeri girip 100 metre yürürsen birinci ya da ikinci sokağın köşesinde ozalit hedehödöcü vardı.
orda şahanesinden basarlar..


edit: loool, insan bir üstteki mesaja da mı bakmaz. ehü...
*post kasar*
:P

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 10:48 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...