LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bir film posteri çalışmam oldu, bastırmam gerekiyor. Nereler yapar? Bağdat caddesi çevresinde bildiğiniz yer var mı? En yakın nerde var? Nasıldır? hede hödö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 mecidiyeköy şahin ozalit, beşiktaş necdet ozalit. şahin ozalit' i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 film posteri çalışman şu şekilde ise seri basılacaksa özalitçilerden sana hayır gelmez.. tek posterse özalitçiler yapabilir. öbür türlü maslakta (sanayii ye doğru giderkene) matbaalara götürüp renk ayrımı (bunun bi adı var tabi.. 3ana renge ayırıyorlar ve bunları filme çekiyorlar) yaptırmalı ve ondan sonra bastırmalısın. 40ytl falan tutuyordu galiba büyüük bi poster için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 4 renke ayrılıyo offset baskıda ki ehrşey offset basılır matbaalarda. buyuk boy poster de cıakrtılıcak film 15 ytlden 4 renk için r film 60 milyon eder e bi okadarda kalıp eder 120 milyon yanı iyat minimum 120 milyondan baslıyacaktırki, tahminimce kalıp fiyatları artmıştır en son baktığımdan berı. seri basın yapıalcaksa ne biliyim 100 tane 50 tane falan matbaada bastır yok 2-3 tane basıcam kendime basıcam bi arkadaşa basıcam sevgilime basıcam bide hoşladnığım bi kız var ona basıcam diyosan ozalitciey git 30 kağıttan basarlar umarım ama 40 civari bişey sölerler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hah offset baskı işte.. süpersin baba aklıma takılmıştı neydi nasıldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 superim tamamda nerden baban oluyorum ben senın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 o konu forumda aciklanmaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 adem babadan geliyor akrabalığımız.. aaa dur karıştırmışım.. ben sizin babanızım.. gel kucağıma evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 işte ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 1- saçmalamayın. 2- İlla ki maslağa gitmen gerekmiyor, kadıköyde yazıcıoğlu işhanının yukarısında pek çok matbaa var. 3- Tasarımını hem rgb hem de tiff - cmyk formatlarında götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 PS'te kaydederken resmi hangi formatta kaydedeyim yani? Tiff olarak kaydedicem onu anladım, birde RGB için ayrı bir format mı var? Zaten RGB/8 gözüküyor foto? Yoksa RGP derken, .png, .bmp falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 CMYK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 CMYK nerde ya, göremedim. Ben mi körüm ne.. "Save as... "'de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 image > mode > CMYK color Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ha ok, sağol. Taptım ve tiff olarak kaydettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Cemil var Caddebostan'dan sonra, Tanzimat Sokak girişinden az ilerde, Bağdat Caddesi dediğinden böyle yaklaşayım dedim ben de =) Caddebostan sonrası falan, ama aradığın şartlarda basarlar mı bilemem. Cemil ilginç bir isim bir fotokopici için, şimdi düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 göztepeye gelmeden sağda tanzimat sokak vardır, oradan içeri girip 100 metre yürürsen birinci ya da ikinci sokağın köşesinde ozalit hedehödöcü vardı. orda şahanesinden basarlar.. edit: loool, insan bir üstteki mesaja da mı bakmaz. ehü... *post kasar* :P [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 10:48 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar