Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Zamanınız olduğunda izlemenizi tavsiye ederim. Ben tamamen önduyumsuz olarak gittim ve filmden çıkarken gayet keyif aldığımı itiraf etmeliyim. Konusu kısaca; [spo]Musa Peygamberin Firavuna karşı yolladığı 9 veya 10 lanetin küçük bir kasaba teker teker belirmesi üzerine mucizeler ve gerçekte nasıl olduklarını inceleyip onları çürüten güzel ablamızın bu kasabaya çağrılması ile film başlıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 guzel ablamiz hillary swank. trailer guzel film kotu cikcak korkusuyla gitmistim ama gayet guzeldi, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Geçen gün gittim . Gayet başarılı buldum özellikle sonları baya etkileyici . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 son derece güzel bir film,konu iyi işlenmiş. ayrıca seni seviyorum hillary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar