Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Habertürk'ün Cumhurbaşkanlığı anketi.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

abdullah,cafe cocuklarınada top almıstır.

alıskın nasıl olsa rusvete.devlet bakanlıgı yaptıgı donemden devlet bankasından hususi harcamaları dolayısıyla açılan davadan kalan 7milyar+faiz borcu hala durmakta.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 11:09 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iki üç internet sitesi (ki habertürkü en kolpa haberci kanal/site olarak bilir herkes) anket yapıyo, anketi gören tam bi sürü mantığıyla bi sürü akrabasını tanıdığını yönlendiriyo siteye, yönlendirenin istediği neyse ona oy verdiriyo, sonuç bu.
Bu "%40 küsürlük" kısımdaki milyonlarca kişi Çağlayan'da Tandoğan'dayken (ve mitinglere katılamayan milyonlarca kişi daha), %50 küsürlük "çoğunluk" nerde?
Böyle anketler suistimale çok yatkın. Bi seçim anketinde de Güçlü Türkiye Partisi ve Halkın Yükselişi Partisi gibi hiç duymadığımız partiler AKP kadar oy aldı. Hatta aynı ankette Genç Parti AKP'den fazla oy aldı ve MHP şu an birinci. Bunun ne kadarı gerçeği yansıtıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

ben anayasa mahkemesi şıkkı aradım.. bulamadım.. üzgünüm. halbuki o da olmalıydı di mi apocum

-yok abi mümkünse olmasın
+olsun olsun
-olmasın
+olssuunn

apo (abulvahap'ın kısaltması canım) bizim mahalleden arkadaş.. bi aşıdan iğneden bi de mahkemeden korkar.. böyle garip bi huyu var işte..

-(hızlıca ve bi çırpıda)anayasamahkemesi
+ammaaaneeey
-korkma korkma.. şaka şaka.. geçti..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@giovanni
yapılan mitingler aslında ilüzyondu, son teknoloji efektler kullanıldı. İnternetten yapılan oylamaların en doğru sonucu verdiğini biliyoruz. Bu ülkenin artık cumhuriyete de ihtiyacı olmadığını biliyoruz dostum, neyse benim namaza gitmem lazım.

namaz kılanlarla bir sorunun mu var ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...