Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=21071&cat=110&dt=2007/04/27 bu sefer ne denecek çok merak ediyorum. yok sadece merak ettim hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 milliyet'e cevap olsun diye acmıslardır. adayın aleyhine sonuclanacagı kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Çıksın 51,99% Çıkmasın 46,6% garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 abdullah,cafe cocuklarınada top almıstır. alıskın nasıl olsa rusvete.devlet bakanlıgı yaptıgı donemden devlet bankasından hususi harcamaları dolayısıyla açılan davadan kalan 7milyar+faiz borcu hala durmakta. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 11:09 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bizim millete bu tip net üzeri anketler ne yazık ki ters. Bunu hırs yapıp sabahtan akşama kadar kendi fikrini oylayan bi sürü hasta vardır. BKZ: Daha önceki bilimum net üzerinden yapılan yurtdıı oylamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 evet canım kesin öyle olmuştur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Valla iki üç internet sitesi (ki habertürkü en kolpa haberci kanal/site olarak bilir herkes) anket yapıyo, anketi gören tam bi sürü mantığıyla bi sürü akrabasını tanıdığını yönlendiriyo siteye, yönlendirenin istediği neyse ona oy verdiriyo, sonuç bu. Bu "%40 küsürlük" kısımdaki milyonlarca kişi Çağlayan'da Tandoğan'dayken (ve mitinglere katılamayan milyonlarca kişi daha), %50 küsürlük "çoğunluk" nerde? Böyle anketler suistimale çok yatkın. Bi seçim anketinde de Güçlü Türkiye Partisi ve Halkın Yükselişi Partisi gibi hiç duymadığımız partiler AKP kadar oy aldı. Hatta aynı ankette Genç Parti AKP'den fazla oy aldı ve MHP şu an birinci. Bunun ne kadarı gerçeği yansıtıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben anayasa mahkemesi şıkkı aradım.. bulamadım.. üzgünüm. halbuki o da olmalıydı di mi apocum -yok abi mümkünse olmasın +olsun olsun -olmasın +olssuunn apo (abulvahap'ın kısaltması canım) bizim mahalleden arkadaş.. bi aşıdan iğneden bi de mahkemeden korkar.. böyle garip bi huyu var işte.. -(hızlıca ve bi çırpıda)anayasamahkemesi +ammaaaneeey -korkma korkma.. şaka şaka.. geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hayır olay o değil kojiroh Milliyet satılmış olduğu için oyun Gül yanlısı çıktığı idda ediliyor şimdi Habertürk olunca insanlar sabahtan akşama kadar eşi dostuyla kasmış oluyor anlamsız değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 çok anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Okkea o zaman mitingler de yalan zaten. En doğrusunu bu anketler belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 sizin gibi gençleri meydanlarda görmek isteriz. savunduğunuz şeylerle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 çIKAN KARAR NE OLURSA OLSUN NET ÜZERİNDEN YAPOILAN (cpas pardon) anketlerin sonucuna güvenmek hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Pffft, borsa düşüyor. Hoş geldin dejavu. ps: Hayır efendim doğru konuya attım mesajı, incir çekirdeği dolduruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Borsa elbette düşecek daha doğrusu düşürülecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Ama soru çok net değil. "Abdullah Gül 'ün köşke çıkmasını istiyormusunuz?" denmiş. Yani "Gül ailesi şu an apartman dairesinde oturuyorlar ve daha büyükçe bir köşke çıkmak istiyorlar ne dersiniz?" şeklinde algılanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 @giovanni yapılan mitingler aslında ilüzyondu, son teknoloji efektler kullanıldı. İnternetten yapılan oylamaların en doğru sonucu verdiğini biliyoruz. Bu ülkenin artık cumhuriyete de ihtiyacı olmadığını biliyoruz dostum, neyse benim namaza gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ankette 2 secenek varken %toplamlarının 100 etmemesi enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 milliyet de yapıyor ordada çıksın üst seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ya ne kasıyorsunuz böyle anketlerle falan. sıkın dişinizi bir kaç ay genel seçimler var işte orda çıkar ana-baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ABDullah'ın çıkması yasal değil bir kere,neyi tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: @giovanni yapılan mitingler aslında ilüzyondu, son teknoloji efektler kullanıldı. İnternetten yapılan oylamaların en doğru sonucu verdiğini biliyoruz. Bu ülkenin artık cumhuriyete de ihtiyacı olmadığını biliyoruz dostum, neyse benim namaza gitmem lazım. namaz kılanlarla bir sorunun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bir de böyleleri var işte. Cumhuriyet ile dini birbirine zıt kutuplar sanan. Namaz kılıyorsan cumhuriyetçi olamıyorsun,bak sen. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 13:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ona bakarsan başbakanın söylediğine göre de hem müslüman hem laik de olamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben böyle bir şey demedim sensible ın da dediğini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar