attackhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 nedir ne deildir. şu sıkışık günlerde zaman harcamaya değermi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Beethoven'ı seviyorsan git izle , eylenirsin ; ama tarihsel hiç bir gerçekliği yok - bir kere o kadının , kadın değil erkek olması lazım. İçinde 20 dakikalık mükemmel bir 9.senfoni performansı var , aslında sırf onun için bile gidilir. Oyuncularımız orkestra şefi rolü yapmayı beceremiyor ama işten anlamayan birini bu elbetteki rahatsız etmez. Filmin başında çalan yaylı dörtlüsünün adı Grosse Fuge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 film ağır ve sıkıcı gelmişti bana. ama senfoniler güzeldi gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 filmi izlemeden kısa bir süre önce Amadeus'u izlemiştim. ister istemez ikisini karşıaştırdımve amadeus bin basar git onu izle:p copying beethoven gayet sıkıcıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 sıkıcı gelebilir size , ben tüm senfonilerinin notalarını ezberlemeye kasıp , 4'te dayanamayıp bırakmış adamım. Beethoven olsun ne olursa olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar