Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Mayıs Izmir Cumhuriyet Koruma Mitingi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce böyle bir mesaj aldım ve beklediğim izmir miting'i düzenleniyor sanırım.

ankara istanbuldan sonra 14 mayıs 2007 de izmir gündoğdu meydanında CUMHURİYETİ KORUMA MİTİNGİ ! BU MESAJI HERKEZE YOLLAYIN HERKESIN BILMESINI SAĞLAYIN
Mesaj tarihi:
final olmasa oraya da giderdim istanbul`dan sonra..Aslinda erteletmek icin bi basvurayim ben..Nasil Izmir`in o meydani buyuk mu,hic gitmedim Izmir`e ben..Pati`den katilmayi dusunen olursa da burayi kullansin,gormus oluruz
Mesaj tarihi:
Evet olacak. Benim üvey annem (bu sözü pek sevmeme gerçi :) ) Ege Üni.de prof. Ondan duydum ben de bunu. Ankara'dakine de katıldı zaten buna da katılacakmış öyle söyledi.

Prof olduğunu aydın bir Türk kadını olduğunu belirtmek için söyledim hava atmak için değil bilgilerinize :)
Mesaj tarihi:
ben solıcem katılmasın bızımkıler,
ben katıldım kısıne sımdı sıcak mıcak bısı olur bunnara aman.

Anadolunun heryerınde olması lazım bunların
Mesaj tarihi:
İnsanlarin simdilik kendi aralarında yaydıgı bisey bu, organizasyon olmadan olacak bisey degil bu neyazikki , umarim organizasyonla ilgilenen birileri vardir.
Mesaj tarihi:
pazartesi olmasının mantığı nedir?haftasonu yapsalar rahatça katılssaydı herkes.katılmak isteyipte okulu,i$i olan var.neyse bu kadar konu$tum da,ben gidicem (eğer doğruysa).
Mesaj tarihi:
ben de haftasonu mu diye baktım pazartesiye denk geliyor.gerçi haftasonu olmaması benim açımdan iyi oldu,$ehir dı$ında olacaktım o hafta.

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:52 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...