Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Az önce böyle bir mesaj aldım ve beklediğim izmir miting'i düzenleniyor sanırım. ankara istanbuldan sonra 14 mayıs 2007 de izmir gündoğdu meydanında CUMHURİYETİ KORUMA MİTİNGİ ! BU MESAJI HERKEZE YOLLAYIN HERKESIN BILMESINI SAĞLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 final olmasa oraya da giderdim istanbul`dan sonra..Aslinda erteletmek icin bi basvurayim ben..Nasil Izmir`in o meydani buyuk mu,hic gitmedim Izmir`e ben..Pati`den katilmayi dusunen olursa da burayi kullansin,gormus oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Izmir böyle bir mitingin olmasını bekliyordu. Katılım cok büyük olur. Meydan geniş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evet olacak. Benim üvey annem (bu sözü pek sevmeme gerçi :) ) Ege Üni.de prof. Ondan duydum ben de bunu. Ankara'dakine de katıldı zaten buna da katılacakmış öyle söyledi. Prof olduğunu aydın bir Türk kadını olduğunu belirtmek için söyledim hava atmak için değil bilgilerinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Zaten caglayandaki mitingide onlar düzenlemiş kadınlar dernegi snrm . walla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben solıcem katılmasın bızımkıler, ben katıldım kısıne sımdı sıcak mıcak bısı olur bunnara aman. Anadolunun heryerınde olması lazım bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ailecek orada olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "gavur izmir" lafini birilerine monte etmeniz temennisiyle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Zaten gavur izmirle ilgili bi yazıda asıcam :) kapak olsun birine. http://www.milliyet.com.tr/2007/04/25/son/sonsiy01.asp Destekliyorum 785084 62.79% Desteklemiyorum 452968 36.23% Kararsızım 12338 0.99% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu yanlış yalan falan değil di mi? önceki mansia topiğine dönmesin de. bir de derneklerin bazılarından kanıt istiyorum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 walla ben duydugumu verdim sanırım 1-2 gün sonra bu belirnenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İnsanlarin simdilik kendi aralarında yaydıgı bisey bu, organizasyon olmadan olacak bisey degil bu neyazikki , umarim organizasyonla ilgilenen birileri vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ciddiyse, kanıtını duyarsam, oradayım. İzmir bunu bekliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 pazartesi olmasının mantığı nedir?haftasonu yapsalar rahatça katılssaydı herkes.katılmak isteyipte okulu,i$i olan var.neyse bu kadar konu$tum da,ben gidicem (eğer doğruysa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 3.tur seçimler ne zaman bitçek? bu herif başa gelmeden dimi bu miting? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aha hakkaten pazartesine geliyo? 13 mayıs olmasın o nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 haha olm gelemicek ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 2 mayısda olucak seçim tkrı diye duydmda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben de haftasonu mu diye baktım pazartesiye denk geliyor.gerçi haftasonu olmaması benim açımdan iyi oldu,$ehir dı$ında olacaktım o hafta. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:52 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 noste 2. tur o. onda da geçemicek 3.turda yarıya inicek malesef o zaman çıkarcaklar başımıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ama ben 12 mayıs diye biliyorum, cumartesi. Öyle konuşuluyordu yani. Ama heralde ya ctesi ya da pazar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ayrıca korkmayın ya erken seçim olur, Anayasa mahkemesinden bence öyle bir karar çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben 5 mayıs diye topic açmıştım hem de kaynaklı atatürkçü düşünce derneğinden alınma ona noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şuan kolpa bence,bugünün gazıyla msnye şunu bunu yazdırma münasebeti.. resmi örgütler açıklama yapsın,gazeteye çıksın ondan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Harbi lan p tesi miting mi olur...Du bakalim KanalTurk te haberler donmeye baslar bi iki gune eger olacaksa yeni bi miting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar