Queen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evet dün Tüyap kitap fuarında, İzmir'de Penguen'in İmza günü vardı. 2 den 5'e kadar süre varmış. Neysa gittik arkadaşlarla, baktık çok kalabalık hiç girmeyelim dedik. Sonra gittik poster aldık. Poster satılan yer bile kalabalık satılırdı. Tubitak'ın çevresi bile o kadar dolu değildi eheh. Neyse posteri aldık biraz doşaıyoruz, bi arkadaşın akadaşı aradı gelin diye, geldik, sıranın sonunda değillerdi onlar. Geldik yanlarına 5-10 dakika sonra girişleri kapattılar. Bi baktık kuyruğun direğin yanından döndüğü yerde bir grup kaynama çalışması var ya da tomurcuklanarak üremişler. Oranın çıkışı az olunca geriden gelenlerle şişmeye başladı. Sonra bi ara bi 20-30 kişikarşıya geçti kimse bi şey yapamadı Selçuk Erdem geldi olaya müdehale etmek için. Arkadaşım ona bağırmaya başladı ben de sus dedim o Erdil Yaşaroğlu, adlarını karıştırdığımdan öyle dedim, yoksa penguenleri çizenin o olduğunu biliyorum. Sırayı direğin etrafından dolaştırdıar kaynama olmadı ama yine de şişmi kitle ilerliyordu. İmza attıranlar, özellikle kızlar, Ersin Karabulut'la saatlerce fotoğraf çektirince masanın önünde bir izdiham kitlesi oluştu. Selçuk Erdem yine sıraya soktu falan ama fotoğraf falan çektiriyolar habire. Tabi bundan önce sıranın öbür tarafındakiler geriye dönünce yığılma arttı, ayağını kadrıamıyosun bi de , o derece sıkışıktı yani. En sonunda güvenlik teker teker seçip göndermeye başladı çok geç seçilmedim şansıma. Yine de 6:30'da çıkabildim. 3 buçuk saat beklemişim yani. Hiç fotoğraf çektirmedim. Biraz konuştum sadece arkadalileri düşünerek. Yalnız bugün sabahtan beri ayaklarım ağrıyo. Başka gelen oldu mu Patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 cuma günü fuardaydım ama pztsiye yetişecek ödevim vardı o yüzden ertesi güne kalamadım yoksa tayyibin çeşitli hayvanlara benzetildiği posteri imzalatacaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben imzalatırım niyeti ile İstanbul Tüyap'taki fuardan Tayyipler Alemi posterini almıştım.Bi baktım sıraya rahat 500 kişi standdan girişe kadar kuyruk.Başlarım imza için değmez dedim gezdim :D Değmez cidden izdiraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 konuyla ilgili açıklama yapması için metketi sayfaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Gittik,kalabalığı gördük, KAÇTIK. özet bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 geçen sene ölümüne bekledim ben :D sabahtan söylesen gelirdim farko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Gittik,kalabalığı gördük, KAÇTIK. özet bu.. ben de, çağırmadılar diye saydırmı$tım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar