maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 3 bilgisayar var. 2 sinde oturup oyun oynuyanlar var. 1 tanesinde varyemez. ona gelen mail lere bakıyor. kim para tip lemişse ona buff yapıyor. yani bilgisayar başında oturanm yok. mail açık . kimden mal gelmişse ona buff yapıyor. ! Bu bilgisayarlar bilgisayar oyun cd si satılan bir yerde. long long time ago... [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:34 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hehe varyemez ii adamdir aslinde. Eskiden takılır geyik yapardik, sonradan CU danmi nedir kendini ilaca verdi ole oldu. Ama yinede ne zaman gitsem siraya sokmadan beleş bufflardı kerata :). Konuşurdu da ayrıca yaf ben hiç ole soğuk donemlerine denk gelmedim. Sonradan bunalmış olabilir bilemiorum :D. Ben de Burakstlin bu arada imzamdan gorunuo gerçi. Namı diğer The Balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ben de mirally :) Mir, mira hatta bazıları miralay da der. Bi de içi dışı fors dolu Niomir var, unutmamak lazım onu da. Xanadu ailesinin büyüğü olarak, yıllarca galaksideki tek işim, oynak kardeşim Akse Xanadu'yu zapt etmek idi. Bi de silah tüccarlığı.. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 14:18 tarihinde, mirally tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bende zetoan olarak çok kısa bi süre CU da oynadım. itu, master ım olmuştu saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 of itu ne ballıydı ya, adam bi hkya girdi ilk sefer hem master cloak hem de republic hilt lootlamıstı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 heyd was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu Heyd ile beraber Dantoine de bir şehir filan kurmuştuk ama olay neydi şehir neydi onu hatırlayamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Hilal şehrinin adminlerinden bir arkadaş adminliği devretmeden karekterini satmış, hatta admin izni olanların admin iznini silmişti. hatta kardeşinin karekterinin bile sanırım sınavlardan kafayı yemişti. bunun üzerine imperial tayfası yeni bir şehir kuralım demiştik ama sonradan ben shadow knigth a girdim bir iki arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bende Uthmatar dım çok farklıymış gibi :P Bir ara giricem yinede ne zaman bilmiyorum bu aralar bilgisayarla uğraşmak için zaman bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: bu Heyd ile beraber Dantoine de bir şehir filan kurmuştuk ama olay neydi şehir neydi onu hatırlayamadım :P hahah o iş infinty serverındaydı.. ephesus city :P bi kaç hain (!) arkadaşla beraber başlamıştık , sonrasında beni tek bırakınca o arkadaşlar , hem yeni gelen arkadaşlara yardım et , hem chef olmaya çalış baya zorlanmıştım.. sonra soe nin gazabı sonrasında BÜTÜN malzemelerim ve 3 aylık emeğim yitince serverı bırakmak durumnda kalmıştım.. hala unutamam .. 2 ayın sonunda serverın o güne kadar gelmiş geçmiş en lezzetli brandysini yapmıştım , 1000 şişe 3 saatte tükenmişti.. hey gidi günler hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 akşam gittim baktım .. sen şehri söküp atmışsın galiba o area boş .. zaten benim evin lot'U senin üzerineydi oda gitmiş .. Etraf baya güzelmiş ama göller filan tam şehirlik .. Manzara seyredeyim derken iki janta bir koydu feleğimi şaşırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eclipsede mesric citynin olduğu yerdi orası.. etraf dümdüz ova , avlanmak için çıktığında dağ tepe aşmıyordun.. mining opa 2 km :) şehrin tamamen yıkıldığına üzüldüm ama 1.5 sene geçti üstünden , gayet normaldir.. snuçta bütün şehri kendi başıma döndürmeye çalışıyodum, ben bırakınca da kims ilgilenmemiş demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hi'lal şehrinde adminliği olan arkadaşın charı reave strider ı..... charı bize satmıştı. Lakin biz hi'lal şehrine herhangi bir zarar vermedik. Şehirin diğer adminleri adminliğimizi alınca (bu konudada haklılar hem rebel hemde FrF 'li idik.) bizde bize ait olan malları alıp şehri ve terk etmiştik. şehrin yıkılmasındaki en büyük etken 3 guilddan oluşan bir şehir olmasıydı. eninde sonunda imp ittifakı bir yerde son buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bir hatırada benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kertişin yanındaki yakışıkli benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hatırlayan varsa bir zamanlar saçma salak konuşan, beyni basmayan bir veled vardı. FrF de oyuna başlamış , Deno O'Connor'un ortaokuldaki arkadaşı (?) olan, doğal olarak da oyunu oynadığı zaman orta 2'de olan bir veled vardı. Sonra FrF'yi çocuksu aklı yüzünden sattı, gidip RIP'e girdi, sonra da oyunu hiç ses seda çıkarmadan deno'ya itemlarını vererek bıraktı. Evet hatırlayan varsa Ranitach :) Vortex ünitesi olayı da hala aklımdadır, ara sıra açıp FRF forumundan okurum, eski halime gerçekten gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Hatırlarız tabi seni ranitach. FrF'de Deno ile saklambaç mı, kovalamaca mı ne oynuyodunuz bi gün.. Çok gülmüştüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yuh o kadar kucukmuydunuz sız yahu :) Vortex ünitesini bilmemenden anlamam lazımdı aslında ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Açıkçası hala bilmiyorum desem suratıma şaplak yermiyim diye korkuyorum eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Efforran olarak 1 seneyi aşkın arşınlamıştım galaksiyi. Ama en çok unutamadığım olay Force Sensetive olduğum gündü. Bütün gereksinimleri tamamladığım, Old Man'i gördüğüm gün bir arkadaştan uyarı geldi; "Oyundan çıkarken kalabalık bir yerlere git". Niyesini sorunca "iki tane güçlü eleman gelicek tek seni harcarlar" dediğini hatırlıyorum. Ama o akşam sevinçten olacak, yeni bir güç gelmiş gibi hissettim. frf'nin az üstünde bana göre güçlü mobların olduğu bir mağara vardı. O gazla içeri girip terör estirdim. Çıkışa dönebildiğimde sabaha karşı 3 olmuştu. Çıkışta otudum, oyundan çıktım. Ertesi sabah oyuna girdiğimde kafama dank etti. Haritaya baktığımda mağara kapısında iki kırmızı nokta gördüm. Erken girdiğimden(ve server öğlen kapandığından) etrafta yardım edecek kimse yoktu. Guilddekiler Tato'da ava gitmişti. Derin bir nefes aldım. Burst Run ile dışarı koştum. Elemanlar bir an tepki vermediler. Tam atış alanından çıkarken ikiside ateş etmeye başladı. Sadece birer kez vurmalarına rağmen canımın yarısına yakını gitmişti. İyice panikledim(sanki gerçekten ölecek gibi=)) Biraz uzaktaki bir tepeye çıktım. Tam devam edecektim ki aklıma devam edebilmek için o adamları yıkmam gerektiği geldi. Er ya da geç o adamlarla vuruşacaktım. Geri döndüm. Şansıma sadece bir tanesi beni yakına kadar takip etmişti. En sevdiğim pistolumla ateş etmeye başladım. Stun ettim, yere düşürdüm. Bana vurmaya fırsat bulabildikçe medic yeteneğimle iyileşiyordum. Beş on kez iyileşip indirmeyi başardım. Yakın dövüşte silahla olduğundan daha güçsüzlerdi. Ama Medic yeteneklerim iyi olmasa iki vuruşta ölüyordum. İleri koşup kaybolmadan diğerini buldum. 2 dakikada onunla uğraştım. Bu adam daha kolaydı ve bana gereken loot buradaydı. Seviçle guilde adamları devirdiğimi söyledim. Tek başıma devirmiş olamayacağımı söyleyip sevincimi saçma buldular ama artık hiç gözümde değildi. Server açıldıktan sonra yeniden toplanan guildin yardımına Tato'ya gidip mob harcamasına yardımcı oldum. Onlar şehire geri dönerken bende koşup sabahki moblardan çıkan koordinatladaki yere baskın yaptım. Akabinde, 2 robot yardımcı harcayarak, sensetivelerin köyünün koordinatlarına ulaşmayı başardım. O gün, sabahtan frf açıklarında başlayan aksiyon, ardından gelen son o boyunla nasıl alacan o herifleri muhabbeti, tato'daki çöl katliamı, bireysel üst basma serüvenim, daha önce shuttleportlarından uzağına gitmediğim bir gezegenin içlerine olan yolculuk, köyün sislerinden geçtiğim an ve dahası bir nefeste geçti. Gece yarısını nasıl getirdiğimi anlayamadım. İşte kaybettiğimiz böyle müthiş bir oyun arkadaşlar. Bir daha böyle heyecanlı bir gün yaşayacağım bir oyun oynayamadım. (SS ları bulursam koyarım bir ara.) edit: Sensetive mi sensitive mi bilemedim =) Sensıtif diyelim biz ona =) [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:23 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hehe ben köye ilk girdiğimde panik olmuştum nedense, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bi de sith commander questi vardı. eet biliorm hepiniz hatırlıosunuz binlerce kez muhabbeti gecti ama, hatırladım iste napiim 500m kala ölmüştü bi kere serefsiz. bi de nostalji diince ben her publish de gelen nerfleri hatırlarım. o zmnlar balance anlayısı farklıydı. bh gucsuzmus efendim, o zmn ndn jedilar bilmemkimler guclu olsn, nerfleyin *bneleri. ndn ezik proflar guclenmezdi hic mrk ediorm. en guzel nerf ise combat xp-fs xp convertion a gelendi. tam jedi kasmaya basladm adiler 3-1 den 30-1 yaptılar. butn gece kufretmistim. ama en guzeli, derste elde printoutlarla oturup, fencerdan def mi alsam, yoksa medicten brz heal mi alsam die dusunmekti. snra aradan cıkılamaz, master defender kdr melee def olduu halde o temp bırakılır novice medic alınır, begenilmez, tkrar fencer fln kasılmaya baslanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hehe sith commander ya,kando'yla onu yapışımız bizim ufak efsanemizdir hala. Anakin 1 hafta bulduğu tüm kaynaklara çalıştı,yapanlara sordu.Zorlanmadan commander'i kaçıracağımız yere kadar geldik ama geçemedik.Bizde ulubatlı ve Chimera'dan yardım istemiştik.sağolsunlar gelmişlerdi kaçırmayı başarmıştık ehehe sonra ulubatlı için kötü dakikalar başlamıştı :) Chi oyundan çıkmak zorunda kalmıştı,sith'te beni takip ediyordu.Bende okumuştum burada işte yok 20m uzaklaştım bir anda çıktı vs. Korkudan fazla uzaklaşmıyordum da kaçmasın diye,ağır ağır ilerliyordum.Ulubatlı ve Kando çıldırmıştı benim ağırlığım yüzünden 3000M'yi 2.5 saatte mi ne yürüyerek geçmiştik hehe. Güzel günlerdi ya,özledim cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bi de o commander questinde hem sithler geliodu hem de yolda bissuru kırmızı hayvan oluodu. bzm jedi padawandı sdc, grpta tek tank olabilcek adam bendim rancor fln gorunce is basa dustu diip ayrılıodm grptan fln cok cılgındı. ben o questle sunriders destiny alındıgını da nge den snra oorendim o da ayrı bi mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hologrind gibisi varmı be ağabey? Kimisine "Artisan" çıkardı ve hepimiz "Ne balllllııısını olm sen!!" kimisine de "Commando" çıkardı, bu durumda ya duymamazlıktan gelioduk yada "Ah be abicim, kim sattı bu holoyu sana?? Neyse en azında komado zevkliymiş" diye arkadaşını moralini düzeltmeye çalışırdık. Hatta birileri o bilinmeye profu tutturup bitirince Eclipse server i alt üst olurdu. 14gün 14gece parti(o zamanlar gençtik tabii, bünye kaldırıyodu Pixie Dustları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar