arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Cnbc-e'de başlıyacak birazdan[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 oo çakimi var kacmaz..[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 offf.. bil'in onunde tv olmaması sux...[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ne tırsması la film boyu güldüm korkutayım derken komedi filmi yapmış adamlar yine de yapıtaşı ona laf yok eha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 -ugly baby -fuck you ! eauaheu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 abi o adamı bıçaklama sahnesinde arabadayken hani mayyak koptum ya adam şekilden şekile girdi tırstırmak deil de mesela bi anda çıkıo ya orda aman diosun ama bööle tırs tırs bişi yok yine de eskiden izlemiştim hatırlamış oldum süpper film![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: jankis, 27 September 2003 00:04 tarihinde demiş ki: -ugly baby -fuck you ! eauaheu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) aehua ilk film geldi aklıma ona gülüodum sora imzanı gördüm ona koptum :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cncb-e'nin notunu öyle bir kırdım ki terminator serisini tekmili birden oynatmadan düzeltemezler. iyi ki reklamını oynatmadılar lanet şeyin, oynayacağını gördüm de cnbc-e'yi çevirmedim kazara..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 o logonun üstüne gerilim diye yazmışlar bu demek oluyor ki daha gerilim filmi görüceğiz heheee ama ben korku filmi istiyorum hatta hellraiser oynatılsın istiyorum , kahrolsun rtük ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ilk bölümü ise güzeldir.. sonraki bölümler bebek filmleri gibi..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar