Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Mayıs İzmir Mitingi

Dev

Öne çıkan mesajlar

"Türkiyeyi kurtarıyoruz" turnesinin 3. ayağı olacak sanırım..

Diğer yandan özgürlük, hak, hukuk söylemleriyle hareket eden haklı ve örgütlü topluluğun yanında cuntacı söylemlerde bulunanların olmamasını dilediğim -ancak olacağı- toplaşma (miting) olucak..

Korkum bu toplaşmalar sonucu ülkenin uç kutuplarının keskinleşmesidir, bir diğer kutup üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmasıdır..

ayrıca hep merak ederim [şimdi bu yazdığıma kızan çok olucak ama doğruya doğru] seçimlerde AKP başa geçerken bu toplanan adamlar neredeydiler? Aksi halde prezervatifsiz sevişip, aids olduğunda ağlayan bir adamın feryad i figanından farksız bu eylemler benim için.. ve yine ayrıca diye başlıyorum cümleye, ayrıca bu adamlar bu seçime katılırlar umarım. Çünkü burada toplandığınız sayı ne yazık ki o kadar önemli değil, sandıktan çıkan sonuç kadere etki ediyor.. bir nevi hatice-netice durumu.. 1m ankara+ 3,5m istanbul + hadi 1m (az koyuyorum rakamları.. min.den hesaplayalım) izmir olsun = 5,5m (hata payı da alıcaz falan) bunun %20'si 18yaş altı olsa eder 4,4m oy..

ben neticeye bakmayı seçiyorum... bakalım ne oy gelicek.. ve yeticek mi? bence yeticek.. umuyorum ki yeticek
Sosyal ağlarda paylaş

@AthleT

valla baba ben akp başlığına yazarım, oradan kızarlar "heyt höyt" derler "sus sen! bize yaşam hakkı tanımıyorsun" derler.. cumhurbaşkanlığı seçimlerine reel rakam girerim "uslüp hatalı! sen sevmiyorsun! akp.lisin" derler..

falan derler filan derler.. ben görüşümü açıklarım kardeşim.. darbe, cunta, ordu demokrasiye ters şeyler.. demokrasi ve cumhuriyet adına "oy vericeğim" ama darbe gibi bir duruma destek vermiyeceğim.. tavrım budur.. e eleman bağırsa çağırsa, ayar vermek için kassa bu değişecek mi sence?

^_^ sanmıyorum hiç
Sosyal ağlarda paylaş

evet manisaymış,

bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım

ama oradayım=)

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 18:21 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...