Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Add'de bunu buldum? [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 5 mayıs olmaz ki ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 eee o zaman manisaya gidiyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Gideriz.Ege icinde olsun her yere giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 neden gündoğdu fln değilde öyle abidik gubidik yer anlamadım.ayrıyetten in$ uyanabilirim o saatte.hiç olmadı uyumam gelirim.levie,madcat benide alın lan ben bilmiyorum orayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 manisa diyorum ouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 işler karıştı lan. topiği açan arkadaş a yanlış haber geldi galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben bir ilk mesajı okudum ya,yeni kalktım zaten. p.s: topic editlense? izmir mitingi değilmi$ zaten. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:17 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 'gavur izmir' diyenlere gösterin kim gavur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "Türkiyeyi kurtarıyoruz" turnesinin 3. ayağı olacak sanırım.. Diğer yandan özgürlük, hak, hukuk söylemleriyle hareket eden haklı ve örgütlü topluluğun yanında cuntacı söylemlerde bulunanların olmamasını dilediğim -ancak olacağı- toplaşma (miting) olucak.. Korkum bu toplaşmalar sonucu ülkenin uç kutuplarının keskinleşmesidir, bir diğer kutup üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmasıdır.. ayrıca hep merak ederim [şimdi bu yazdığıma kızan çok olucak ama doğruya doğru] seçimlerde AKP başa geçerken bu toplanan adamlar neredeydiler? Aksi halde prezervatifsiz sevişip, aids olduğunda ağlayan bir adamın feryad i figanından farksız bu eylemler benim için.. ve yine ayrıca diye başlıyorum cümleye, ayrıca bu adamlar bu seçime katılırlar umarım. Çünkü burada toplandığınız sayı ne yazık ki o kadar önemli değil, sandıktan çıkan sonuç kadere etki ediyor.. bir nevi hatice-netice durumu.. 1m ankara+ 3,5m istanbul + hadi 1m (az koyuyorum rakamları.. min.den hesaplayalım) izmir olsun = 5,5m (hata payı da alıcaz falan) bunun %20'si 18yaş altı olsa eder 4,4m oy.. ben neticeye bakmayı seçiyorum... bakalım ne oy gelicek.. ve yeticek mi? bence yeticek.. umuyorum ki yeticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ARKADAŞLAR MİTİNG İZMİRDE DEĞİL MANİSADA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @dasaaa; 9 köyden kovulmaya hazır ol. Birazdan ayarlar başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 *ayar verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tabi oyları ,ankara,istanbul,izmirde mitinge gelen 18+ kulanacak sadece sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @AthleT valla baba ben akp başlığına yazarım, oradan kızarlar "heyt höyt" derler "sus sen! bize yaşam hakkı tanımıyorsun" derler.. cumhurbaşkanlığı seçimlerine reel rakam girerim "uslüp hatalı! sen sevmiyorsun! akp.lisin" derler.. falan derler filan derler.. ben görüşümü açıklarım kardeşim.. darbe, cunta, ordu demokrasiye ters şeyler.. demokrasi ve cumhuriyet adına "oy vericeğim" ama darbe gibi bir duruma destek vermiyeceğim.. tavrım budur.. e eleman bağırsa çağırsa, ayar vermek için kassa bu değişecek mi sence? ^_^ sanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bİ ALLAHIN KULU ŞU TOPİĞİN ADINI MANİSA MİTİNGİ YAPSIN BE!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 5 mayısta kapadokya da olacağım :S tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çok üzüldük bizde sen gelemiyosun diye. ps: haxxorlar dışlanıyomuş zaten miting yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet manisaymış, bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım bundan sonra önce topiği sonuna kadar okuyacağım ama oradayım=) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 18:21 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar