Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arınç...

synorin

Öne çıkan mesajlar

Habertürk de bi yorumcu şöle demişti; ''aslında akp refah partisinin arka sokağı biçok isim orda eşyalarını bırakıp yeni çehre ve yeni bi anlayış ile cıktılar karşımıza ama Bülent Arınç orayı bi türlü terkedemi arka sokaktaki bütün eşyalarını taşındıkları bu sokağın da içine sokmak için elinden geleni yapıyo''
Sosyal ağlarda paylaş

Bide tebessüm edip çok iyi insan tribinde konuşmaları yokmu.. dayanamıyorum.

Ya şunuda eklemesem olmaz. Tek meziyeti memleketindeki şenliklerde mesir macunu yakalamak olan birisi.

Yok şunu da eklemesem olmayacak. Cumhuriyete karşı ilk girişim kabul edilen Menemen olaylarında Kubilay'ın başını kesenin bunun dedesi olduğu söylenir. Yanlış olduğuna dair söylentiler de var ama ben inanırım.

said:
Bülent Arınç (d. 1948), Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı ve AKP milletvekilidir. Kubilay Olayı (Menemen Olayları) sırasında Kubilay'ın başını kesen grubun lideri Derviş Mehmet, Bülent Arınç'ın öz dedesidir.

Kaynak Wikipedia

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 01:43 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arinc en nufuzlu adamlarindan biri zaten AKP'nin, ve Gul'un aday gosterilmesinin aslinda en buyuk sebebi.
Eger Tayyip Apogul'u aday gostermeseydi, kendini yazacakti hemen o listeye, acik acik da soyledi bunu "dini butun" konulu konusmasinda.
Tayyip belki de gercekten bizi sasirtacak bir aday gosterecekti yani. Sasirtacak dediysem yani AKP'den biri degil. Ama iste "bizden" olmayan aday olursa ben de aday olurum ve ikilik yaratirim dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...