synorin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İlk kez bu kadar seviyesiz bir konu açıyorum belirteyim ama durum beni bu hale getirdi... Bir şeyi 40 kez söyleyince oluyor da yazınca mı olmuyor? 1. benim 39 kişiyi bekliyorum ARINÇ ALLAH BELANI VERSİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu vermiş hali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 laiklik dusmani meclis baskani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ne olduğu ilk zamandan beri belli zaten bu adamın. http://forum.paticik.com/konu.php?id=31182 kendini allahın yerine koymaya çalışıyor [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bush'a benziyo. Hem tip hem kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 adam ne taraf tutuyor yaa ne hale getirdi makamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tayyipten abdullah gülden beter lanet olsun onu başımıza bela edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 kan kussun asadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Des Sanct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 fak yu arınç fgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Habertürk de bi yorumcu şöle demişti; ''aslında akp refah partisinin arka sokağı biçok isim orda eşyalarını bırakıp yeni çehre ve yeni bi anlayış ile cıktılar karşımıza ama Bülent Arınç orayı bi türlü terkedemi arka sokaktaki bütün eşyalarını taşındıkları bu sokağın da içine sokmak için elinden geleni yapıyo'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Apartmana kapici yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bide tebessüm edip çok iyi insan tribinde konuşmaları yokmu.. dayanamıyorum. Ya şunuda eklemesem olmaz. Tek meziyeti memleketindeki şenliklerde mesir macunu yakalamak olan birisi. Yok şunu da eklemesem olmayacak. Cumhuriyete karşı ilk girişim kabul edilen Menemen olaylarında Kubilay'ın başını kesenin bunun dedesi olduğu söylenir. Yanlış olduğuna dair söylentiler de var ama ben inanırım. said: Bülent Arınç (d. 1948), Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı ve AKP milletvekilidir. Kubilay Olayı (Menemen Olayları) sırasında Kubilay'ın başını kesen grubun lideri Derviş Mehmet, Bülent Arınç'ın öz dedesidir. Kaynak Wikipedia [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 01:43 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ankara Hukuk mezunu, Türkiye de Türkçeyi en iyi kullanan isimlerden biri gel görki zihniyet zihniyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 oha bunu yeni ogrendim işte... öz dedesi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Arinc en nufuzlu adamlarindan biri zaten AKP'nin, ve Gul'un aday gosterilmesinin aslinda en buyuk sebebi. Eger Tayyip Apogul'u aday gostermeseydi, kendini yazacakti hemen o listeye, acik acik da soyledi bunu "dini butun" konulu konusmasinda. Tayyip belki de gercekten bizi sasirtacak bir aday gosterecekti yani. Sasirtacak dediysem yani AKP'den biri degil. Ama iste "bizden" olmayan aday olursa ben de aday olurum ve ikilik yaratirim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bide basın toplantısnıda 40.numaramda buydu hikayseni anlattı iyice antipati kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yahu forumdasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar