MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 3 ulke cikti su ana kadar hepsi de klasik örovizyon sarkısı... her sene aynı seyler yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 heyoo egleniyo muyuzz!! shappi shappi! irlanda naptn sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 İrlanda çok bayıktı yaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 gecen sene kazanan halaluyahh cikti mi? cikacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bu sefer beğenmedim Fnilandiyalı gotikimsi rockımsı dtubumsuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Finlandiya orta bişeydi, sevmedim İzlanda yarı finali geçememiş sanırım Diğer favorilerim Slovenya ve Moldova Slovenya 7. olarak çıkıcak Makedonyadan sonra, Moldova 24. , en sonuncu olucak. Edit: Slovenya çıktı şimdi, süperdi sahne şovu avucundaki ışıklı bi nesneyi sallamaktı ama sahne şovunu sallayın, şarkı süper ses süper bayağı güzeldi=) [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:37 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 slovenya çok iyi değildi bence sarkının bi kısmında butun sesler karıştı garip bişey çıktı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hırvatistan da çıkamamış, en iyisi onlardı yarıfinalde, Slovenya ya da Moldova kazansın madem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 oha be yunanli arkadas, kenanla sarki benzerliginin yaninda, sertab erenerin performasindan da bisiler almis gibi. Caldigini iddia etmiyorum da komik tesadüfler bunlar. o iplerle yapilan show, sertab erenerinkini cok andirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Yunanlı en kötüsü zaten ya, katlanılır gibi değil. Moldova'yı izler giderimdiyodumam ao da en sonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yildiz yaptigimiz degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 esas omuz hareketi direk tarkan'dan arak geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 aman allahim bunu kaydetmem lazim.. bi de yazik bize guzelim cumartesi gecesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 saat kaçta başlıyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ahaha baslayali 1 saat oldu reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 "saat kaçta bitiyor" desen hani bi derece.. =p başladı çoktan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ahah yunanlilarin hali ne oyle be :D gurcistan mıydı neydi o, once metalcileri gosterdiler aha dedim duzgun bişe cıkcak, kırmızı elbiseli bi abla cıktı, arkasında 4 kereste, ne abla muzige, ne adamlar ablaya ne de muzik adamlara sonra hepsi bahcivana.. uyuyor. isveç zaten öldürdü ipne de bu kadar olmaz arkadasim, soyundu adam gasfd. rahat batiyor bu insanlara, sorunsuzluk ipne yapiyor resmen aha fransa da ipne cikarmıs gfda [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:58 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ehmm.. lutfen. ^^ ahaHaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 camembert kilikli herifleri cikarmis fransa asdf. marcinal olacam diye kasmislar resmen, eyfel kulesi kostümü giyseler olabilirdi belki i ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Baban İsveçli gruba ibne dedi ben de aa olur mu bak asıl ibne fransızlar dedim, sen de yazınca hoş bi durum oldu şimdi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 for mother russiaa!! ıhh ıhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ohh ruslara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 oh$ rus hatunlar güzelmis. ama birazdan soyuncaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 boyle iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 a soyunmadilar. cok rahibe gibi giyinmislerdi, kesin soyunurlar dedim imajlarini düzeltmeye calisiyolar sanirim [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar