BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 lol viktor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: elesso yabancısın sanırım buralara, onlar konuşacak sen dinleyeceksin. Dua et benim gibi odun kafa ilan etmediler seni :P neyseki seçim denen bişey var. sesi fazla çıkan,önyargılı, hoşuna gitmeyen görüşleri aşağılayan, karşısındakinin görüşlerine (yasal olarak devam eden,ve haklarında elle tutulur hiç bir yargı hükmü bulunmayan teorilere dayanarak üstüne yüklenilen bir partiyi destekledikleri halde) önem vermeyenlere kalsa ortalık halimiz duman olur. ben gayet içten gelerek yaşasın cumhuriyet yaşasın laiklik yaşasın demokrasi,yaşasın seçme özgürlüğü dediğim halde bu ordu beni düşman olarakmı görcek. bırakın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 akp'nin yaptığı tiranlığa karşı ordunun yaptığı hiç birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yaptığımı yapıcağını sandığınızmı? (bkz:manbearpig) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 AKP mazlumu oynayip utanmadan birde oy cekmeye calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ee simdi herkesin olayi bu, tum partiler oy cekmeye calisiyolar. akp de yapicak, onlarin da hakki. kaybettiklerinin yarisini toplasalar gene kurtarirlar koltuklarin buyuk kismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: yaptığımı yapıcağını sandığınızmı? (bkz: manbearpig) For Adun! For Fenix! For the freedom, follow the way of the Khala! Adun Toridas. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 17:58 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: benim gibi insanlar derken? vay be ordu türkiyeyi benden koruyomuş. Evet. Çünkü insanların başkalarını etkileyebilme özelliği vardır. Ordu'yu kötüleyip bazı insanlara haklar verdikçe, onlar demokrasi adı altında diğer vatandaşların haklarını ellerinden alıyorlar. Bu insanlar birleştikçe ülke ve toplum yozlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ya arkadaşlar darbeyi bu kadar desteklemekte bi yerde saçma. Darbe özgürlüklere kısıtlama demektir. VE cidden farkındaysanız osmanlının çökmesinin asıl nedenlerinden biri de sürekli yeniçerinin siyasete karışmasıdır. Olay çok ciddi boyuta ulaşmadıkça darbe istemek falan saçma olacaktır... Bi kaç sayfa önce halkın bilinçlendirilmesi lazım falan yazılmış. Kesinlikle katılıyorum eğer bi isyan çıkacaksa bunu halk çıkartmalıdır bence... bi de alıntı yapiim tam olsun ; "bilgi hazinelerine ulaşabilen insanların sayısı ne kadar artarsa, dini inançlardan kopuş da o kadar yaygınlaşır" - freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şimdi ilk olarak Osmanlı ile Türkiye'yi karşılaştırman çok üzücü birşey. Bunu yanında tabi ki darbe kötü, ama darbenin nasıl olduğuna da bağlı. En son yapılan darbe Kenan Evren'in darbesi olduğu için hepimiz 'darbe kötü' diyoruz. Eğer ülkenin durumu kötüye gidiyorsa mecburidir. Ama askerimiz yine daha güzelini yaptı, muhtıra verdi, halk yollara döküldü, en güzeli oluyor bence. Zaten şu durumda darbe olsa merak etme ülke geri gitmez, biraz bi tökezler, dolar filan fırlat yabancılar paralarını çeker borsa düşer ama sonra daha adam gibi bir hükümet ile Türkiye rayına daha sağlam oturur. Ama görüldüğü üzere buna gerek kalmıcak seçimlere gidiyoruz gibi gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 darbe demek siyasi şeylerin konusulması , yazılması , okunması yasak demek gibi bişe... Şuan ki durum ii bence halk gerekeni yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Seçimlere gitmeye gerek yok ki. Boşuna masraf. Askerin hoşuna gitmedi mi bir parti, nasılsa el koyup atacak kenara o partiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdi, konunun biraz dışında ama, kenan evren'i gördüğüm kadarıyla sevmiyorsunuz. peki. neden? sizinkileri öldürdüğü için mi? bu canavar böyle bir şeydir. herkesi ısırır, belli olmaz. üstelik tüm darbeler içinde, en ehven-i şer, yani kötünün iyisi olanı 80 darbesidir. ülkede, bir şekilde oluşturulmuş ve mevcut iç savaş durumu vardı. yani insanlar birbirini kesiyordu. babalarınız abileriniz anlatsın. elbette ülkesini seven, ve samimi bir şekilde iyi şeyler yaptığına inanan insanları öldürülmesi, insan eliyle insan öldürülmesi hoş şeyler değil, ve buna kimse kayıtsız kalmamalıdır. lakin, bugün bir darbe olacak olsa, bu darbe tüm darbeler içinde en saçma ve en haince olanı olacaktır. böylesine stabil bir durumda, oldukça kısa bir süre içerisinde oluşturulmuş bir süreci takiben olabilecek bir darbe, evreninkiyle mukayese edilemez. o yüzden, fenerbahçe adam bıçaklayınca sevinip, çarşıda bıçaklanınca üzülenler gibi olmaktansa, adam bıçaklanınca üzülenlerden olmanız tavsiye edilir. evet, anlamayacaksınız yine muhtemelen ama olsun. durduramıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sen coktan boldun ulkeyi sizinkiler bizimkiler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Yalnız şu var ki sağcı, solcu temsil edilebilir ama bu ülkede rejim değişikliği isteyenler temsil edilememelidir. Ayrıca Tayyip ve tayfasının yeşil sancaklarını göreceğime ordunun sancağını görmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben bölmedim yavrukuş. sen de iyi biliyosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 alt kimlik ust kimlik iddeasini ortaya atan dindarlara siyaset yaptirmak istemiyorlar diyen bizdendir sizdendir kavgasini baslatan ben degil sevgili basbakaninizdi halkin inanclarini politikaya alet etmeselerdi belki su anda universtelerde turban serbestti kimsenin umrunda degilid cunki bunu bu hale sen ve senin gibi dusunen cogunluk benim dedigimi yapsin benim yasam sekilimi benimsesin diyenler getirdi turban yasaginin bir numarali suclusu islami siyasallastiran kisilerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 arkadaşım yazdığımı okusana sen. ezbere aynı şeyleri söyleyip duruyosun. ben ankara diyorum alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 utah diyor olmayasin? malum fetullahcilar orda konuslanmis durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 :) aferin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kilit lazım buraya iyice saçmalanmaya başlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 daha ilk mesajda locklanmalıydı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 di mi ilk mesajda. çok harikasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hepimiz harikayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar