NoS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Aramızdaki bazı arkadaşlar buradan ne gibi bi yardım bekliyorsun diyebilir ama garajdaki ilanlardan hoca aramak istemiyorum. çünkü o ilanlardan kim iyi kim kötü anlaşılmıyor .O yüzden sizden yardım bekliyorum aramızda gitar çalan insanlar olduğunu tahmin ediyorum ve bana tavsiye edebilceğiniz şu süperdir şuna git diyebilceğiniz herhangi biri var mı? Not:Göztepe(istanbul) de oturuyorum mesafe pek bi problem olmaz ama yakın bi yer daha güzel olur.Bide öneren arkadaşların hocaların fiyatlarını da belirtmeleri süper olur. Not2:Burada arama şu siteler bak diyip beni bu konuyla ilgili sitelere(ki var mı öyle bişey?)yönlendirseniz de çok mutlu olurum. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 00:22 tarihinde, NoS tarafından güncellenmiştir ]
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Abi pek anlamam ama direk elektrodan başlatmıolardı benim bildiğim di mi?Yani klasik başlarsın die duydum ama... [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:46 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 taksim sanat'a git
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tünel Zuhal Müzik'te Erkan Şensoy diye bir adam var, (mağza satış müdürü) iyi gitaristtir, ders verdiğinide duymuştum fakat ne kadara ders veriyor bilgim yok. Onu bulup konuşursan daha iyi olur.
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Oralar çok uzak gelir şimdi ya, soğutursunuz arkadaşı. :) Kadıköy'de de çok iyi hocalar olduğuna eminim. Yıllar önce Whisky'de Serdar hoca ve Berkay hoca vardı. Çok tavsiyelerini duymuştum. 2-3 ders almıştım sonra öss yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım. Whisky Kadıköy pasajında bu arada.
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.rockgitar.com/ kadiköyde evinde ders veriyordu galiba.Bana pahalı geldiği için gitmemiştim.başvuru formu falan var her isteyeni almıyor:P
NoS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bende klasik gitarla başladım zaten yaklaşık 6-7 aydır gitar kursu başlığı altında maltepeye gidiyordum ki uzak mesafe gerçekten insanı kurs işinden soğutuyor o yüzden kadiköy gibi yerlerde tavsiyeler çok iyi olur arkadaşlar
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Elderon üye § 28 Nisan 2007, Cumartesi - 17:29 [ özel msj ] Tünel Zuhal Müzik'te Erkan Şensoy diye bir adam var, (mağza satış müdürü) iyi gitaristtir, ders verdiğinide duymuştum fakat ne kadara ders veriyor bilgim yok. Onu bulup konuşursan daha iyi olur. Erkan eski hocamdır. efsane adamdır, ağır bluescudur. ben ders aldığım zamanlarda 50ytl idi ders ücreti.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.mma.gen.tr/turkce/anasayfa.htm
Öne çıkan mesajlar