Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yani abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 anap ve dyp kendini imha etti. türkiye sağ partilere oy verir. akp her türlü iktidar. erken seçim geç seçim farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 öhöh sırf oy kullanmak için gidipte akp karsıtı bi partiye oy veremem yada oy kullanmış olmak için gidipte tırt bi partiye oy vermem,vatan haini tanımına gelince aptal yorumlarını kendine sakla bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Vatan hainliği biraz ağır kaçmış.. Biz iyisimi ona sorumsuzluk diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: boş oy kullananlar ya da oy kullanmayanlar bu ülkenin gidişatı, geleceği vs. üzerinde konuşamaz, hakları yok. ikisi arasında çok fark var boş oy kullanan aranızdan hiçbirine güvenmiyorum, hepniz yanlış yapıyorsuz der oy vermeyen kişinin ise teorik olarak yönetime laf etme hakkı yoktur, kendisi kim gelirse gelsin ben umursamıyorum, benim için farketmez demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 başta sorumsuzluk ancak bu oy vermeyenlerin dolaylı olarak neden olduklarını görüne hainliğe de kafam gitmiyor değil tani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ya biri şöyle en fazla 15-20 satırlık, şu apogülün gazete resmini, tayyipin dediklerini yaptıklarını, sonra insanlar boş oy atarsa akp yine başa gelir bunlar olur diye anlatan kolay okunabilir propagandacı gözükmeyen bilinçli oy atın maili hazırlasın da ben de hayatımda ilk defa forward mail atayım tüm listeye.. herkes de atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bence viktorun haklı olduğu bir yön var. akp'ye karşı olmak için gidip boş oy atmak veya oy atmamak sounucu, akp'nin mecliste daha çok söz hakkı elde etmesine neden oldu. oysa boş oy atan kişiler, barajı geçmiyen o partilere destek verseydi, şimdi oturup bu kadar şikayet etmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 valla hepsi cem uzanın suçu zaten. pislik herif yüzünden tayyip tek parti çıktı. bizim halkıda anlamak zor ulan ne diye gider cem uzana oy atarsın ama bekliyorum yani bu seçim meclise bile girer bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 eheh millet barajı gerçimek için random olarak belli yüzdedeki partilere oy atcak hadi söylerken ağzınınzdan çıktı derim de buraya yazarken mantık muhasebesi yapmak için belli bir zman geçiyor herhalde siyasi tarihimizin en çok partili koalisyon hükümeti oluşur abi şu partiye oy vermeliyim, ne halt eder bilmiyorum ama olsun akpye gitmesin yeter filan, komik harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 şeriatçıların, laiklik düşmanlarının, cumhuriyet düşmanlarının, terörist yandaşlarının, vatanını satanların çoğunlukta olmasından çok daha iyidir.. isterse 550 partiden birer adam girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: anap ve dyp kendini imha etti. türkiye sağ partilere oy verir. akp her türlü iktidar. erken seçim geç seçim farketmez. horace peki sen AKP'ye mi oy vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 horace cizgisini belli ediyor. hizbullaha oy pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar