Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erken Seçim Olasılığı Üzerine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
boş oy kullananlar ya da oy kullanmayanlar bu ülkenin gidişatı, geleceği vs. üzerinde konuşamaz, hakları yok.

ikisi arasında çok fark var
boş oy kullanan aranızdan hiçbirine güvenmiyorum, hepniz yanlış yapıyorsuz der
oy vermeyen kişinin ise teorik olarak yönetime laf etme hakkı yoktur, kendisi kim gelirse gelsin ben umursamıyorum, benim için farketmez demiştir
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biri şöyle en fazla 15-20 satırlık, şu apogülün gazete resmini, tayyipin dediklerini yaptıklarını, sonra insanlar boş oy atarsa akp yine başa gelir bunlar olur diye anlatan kolay okunabilir propagandacı gözükmeyen bilinçli oy atın maili hazırlasın da ben de hayatımda ilk defa forward mail atayım tüm listeye.. herkes de atsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bence viktorun haklı olduğu bir yön var.

akp'ye karşı olmak için gidip boş oy atmak veya oy atmamak sounucu, akp'nin mecliste daha çok söz hakkı elde etmesine neden oldu.

oysa boş oy atan kişiler, barajı geçmiyen o partilere destek verseydi, şimdi oturup bu kadar şikayet etmezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh millet barajı gerçimek için random olarak belli yüzdedeki partilere oy atcak
hadi söylerken ağzınınzdan çıktı derim de buraya yazarken mantık muhasebesi yapmak için belli bir zman geçiyor
herhalde siyasi tarihimizin en çok partili koalisyon hükümeti oluşur
abi şu partiye oy vermeliyim, ne halt eder bilmiyorum ama olsun akpye gitmesin yeter filan, komik harbi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...