tellos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Okan Bayülgen'in verdiği mesaj da güzeldi bu arada; ''siz şimdi sokağa çıkmazsanız, daha sonra evinize giremezsiniz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 güzeldi de o saatte ,ordakiler umarım anlayabilmi$lerdir.zira oraya cıkarılan 2 kız böm böm baktılar millet alkı$larken. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 04:36 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Öss kasmak falan mazaret değil.. Ben 2 senedir kasıyorum ama gayette cumhuriyet alıp okumaya zaman ayırabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Demokrasi. Eywallah %35 küsür yüzünden %65'in başı yansın. O %35'in %25'inin de beyninin yıkandığını, yada yıkanacak bir beyinleri olmadığını göz önüne alırsak, burada fazla bir demokrasi göremiyorum. Artı bu rejimin kimin başının altından çıktığı da ortada 2. dünya savaşından sonra. Artık bu işin sağcısı solcusu kalmadı. Kafalar alsın bunu. Pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Su dakikaya kadar sustum da, hukumetin cevabini okurken artik beynime kan sicradi. Aciklamada diyor ki; "Başbakan'a bağlı bir kurum olan Genelkurmay Başkanlığı'nın herhangi bir konuda hükümete karşı bir ifade kullanması, demokratik bir hukuk devletinde düşünülemez." Demokrasi kalkani altinda akillarindan gecen her seyi dile getirmekle kalmayip gerceklestiren bir hukumet, boyle bir cevap veremez. Hala samimi olarak bu insanlara inanlar var ki gozlerim yasariyor artik. Biraz gozunuzu acin nolur ya... Ne diyoduk efendim, 5 yillari var; ya adam olurlar ya da hepsinin uzerine sarjor bosaltirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bence bi kac olay olcak gibi...bi 10 yil geriye dahami gidicez diye dusunmeden edemiyorum ama bu heriflere mustahak olur..kafalari alirlar susarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 affiniza siginarak yukari tasiyorum, aradan 10 ay gecti ve son zamanlarda acilan basliklara bakinca goruluyor ki e-muhtiranin nedenleri yetmemis. turban, laiklik, demokrasi, ozgurluk derken kutuplasma had safhaya ulasti, herkes birbirini kiskirtiyor. kuzey iraka yapilan operasyon tsk'nin dikkatini hukumet ve icraatlarindan simdilik ayirmis olabilir ama universitelerde yok baskani tarafindan fitillenen muhim bir cekisme var. ben eger bir darbe olacaksa, ki insallah olmaz, harekete ogrenciler neden olacak diye dusunuyorum. yok baskaninin burada cok buyuk sorumlulugu var, 1.si "cumhuriyetin temel nitelikleri o kadar da onemli degil" aciklamasi (aklim almiyor), 2.si ise valiliklere yolladigi turbanli ogrencilerle alakali onlari rencide edecek durumlarda (en basiti okula alinmamasi) rektorler hakkinda sorusturma yapilmasi istegi. savcilik turban serbestisi konusundaki aciklamalari nedeniyle inceleme baslatmis fakat o gider baska biri gelir nasil olsa, demokrasiyi ulasacaklari yer icin bir arac olarak gorenlere pek sorun olmasa gerek. turbanla ilgili belirsizlik toplumda infiale donusurse k. irak operasyonunun ardindan bu duruma ordunun bir sekilde el koyacagini dusunuyorum. halki kucumseyen, asagilayan hatta yok sayan bir hukumetin ve basbakanin son duraginin da orasi olmasini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Halkin onlara destek verdiginin farkindasin di mi? Vermeyenlerin de oneminin pek olmadigini, cunku verenlerin birlesip oy kullanmasi sonucu adamlarin %40'in uzerinde oy almalarini... Turban serbestisini halka hizmet olarak gorduklerini ve halkinda bunu boyle algiladigini? Bilmiyorum olaylara nerden bakiyosun...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 genelkurmayın siyasete yaptığı müdehalenin katlanarak geri teptiğini eklemeden geçmeyelim önerin güzel; yerel seçimlerden önce iyi bir katkı olur yalnız hele bir operasyon bitsin, tanklar bakımdan geçsin bu kadar halkı hor görüyorsa akp, herkes akpden nefret ediyorsa kurun bir parti iktidar olun daha kolay ama önce bir ülkeyi, olayları, halkı analiz etmeyi öğrenin. doğan medya grubu maniplasyonların farkına varın, bizkaçkişiyiz gazına gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Parti kurabilmem için önce büyük şehir belediyelerinden milyar dıolarlar kazanıpo sonra arkama fetoyu almam lazımondan sonra ancak parti kurabilirim. Ve tabi senelerce ayak kokusunu huşu ile içime çektiğim, dizinin yanına oturduğum insanlardan izin de almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Cevap vermek için girmiştim fakat forgiver zaten yeterince güzel bir yazı yazmış. Ek olarak orduya fazla bel bağlamayın derim bu kadar özelleştirmeden sonra darbe ihtimali gitgide azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Of ya bu Tayyip ayağını denk almazsa olan yine Türk halkına olacak. Her türlü kötü, böyle gitsin illa şeriat mı lazım be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yokki 12 eylul oncesindeki gibi partizanlik yapip milleti kudurtucak bir amerika darbe olsa kim our boys did it diycek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar