Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

said:
gerçekci ol erken seçim de olsa yine meclisteki en güçlü parti akp. belki tek başına kuramayabilir hükümet i ama belkide kurabilir.

Gerçekçi olalım.

edit: takla işini ben kabul etmiyorum ama sen kabul ettin

takla işini kabul etmedim, düşünerek yazdım ve düşündüm ki sana bunu açıklamak çok zor olacak, o yüzden o konuya kasmadım. Yani senin öyle düşünmen benim umrumda değil kısacası. Hala boş laf bak.

Güç tanımın oy ise acıdım sana. AKP nin yakın bi tarihte bana karşı koyacak gücü var mı ondan haber ver sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gerçekci ol erken seçim de olsa yine meclisteki en güçlü parti akp. belki tek başına kuramayabilir hükümet i ama belkide kurabilir.

son seçimler öncesi aynı şeyi mhp için de söylüyorlardı.
ama halk sandıkta akp'ye verdi.

said:
ya öyle olmuş ki artık işi şu noktaya getirmişsiniz halkın %75 i darbe istiyor(!)

kim istiyor yahu darbeyi.
biz akp gitsin istiyoruz, darbe olsun diye değil.

bir de tutturmuşsunuz hep "%34 %34" diye.
bu ülkede hiç bir partinin oyu stabil kalmamıştır.
son seçimlerde %34 aldı diye sırtınızı buna yaslıyorsunuz da, gelcek seçimde de akp'nin %34 oy alabileceğine nasıl emin olabiliyorsunuz?

şunu unutmamalıyız ki, son seçimlerde halk, chp, mhp vs gibi partilere tepki olsun diye oylarını akp'ye vermiştir.
bu 5 sene içinde yaptıkları yüzünden iyice gözden düştü akp.
bir daha bu kadar oy alabileceğini aklından bile geçirmemeli.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 23:03 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya tesbih gibi olay işte. uzun zaman dilimindeki tüm yetkililer duymaduk görmedik oyunu oynadılar. türk şehidine kelle diyen adam üst mevkide oturuyor.
herkez o kadar sorumsuzki orduya görev düşüyor

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:19 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah belasini versin o akp yi secen %34un bir tutturmuslar %34 diye..

birde

bu secimlerde tek parti iktidara gelir akp diyebilecek kadar gozleri kor baktigini gormeyen dinledigini anlamayan insanlarla niye ugrasiyorsunuz birakin konussunlar..

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 00:40 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhuriyetin kime gore olmadigini senin destekledigin buyuk basbakanin ve cumhurbaskani adayin her yerde soylemisler zaten bundan once..

Benim yazimi gormeden once bir onlarinkini gor ondan sonra yorum yaparsan seni adam yerine koyup cevap verebilirim belki..

""Abdullah Gul: Cumhuriyet doneminin artik sonu geldi.. ""
Sosyal ağlarda paylaş

Ertuğrul Özkök, bugünki yazısında aşağıdakileri yazmış. Çok açık ve net. Aslında genellikle onun üslubuna uymayan ve hatta 1 gün önce yazdıklarıyla birazda çelişen bir yazı ama çok dikkat çekici geldi bana..

said:
AKP artık şunu iyice anlamalıdır:

Parti çatısı altında bazı kişiler, bu partinin merkeze doğru attığı her adımına çelme takarak, Başbakan'ı ve partinin makul insanlarını hep tuzağa düşürmüşlerdir.

Bunların başında, TBMM Başkanı Bülent Arınç vardır.

Arınç şahsi ihtiraslarını, geçmiş kinlerini, eşine yapıldığını iddia ettiği haksızlıkları, siyasi inat haline dönüştürerek Türkiye'nin 21'inci yüzyıla böyle bir demokrasi ayıbıyla girmesinde en büyük rolü oynamıştır.

Merkeze yürümek, o mahalleye yerleşmek isteyen bir AKP, artık bu provokatörleri yakasından düşürmelidir.

edit: yahu ’ şunu ' ile değiştirmek ne kadar zor alın ben yazayım kodunu
$degisken = str_replace("’","'",$degisken); bizi bu çileden kurtarın artık

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 03:41 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

makinada okan bayülgen ve konukları tartışıyo bu konuyu. gayet açıklayıcı şeyler de söylüyolar.

ama mesela bi tane genci çıkardı oraya o da diyo ki metin uca olsun cumhurbaşkanı. başka bi fikri yok. gençlerin çoğu da bu konu hakkında çok bi fikir sahibi diil bence. gençlik bi kaç hareket dışında bi varlık gösteremiyor. keşke çok büyük bi kesimin fikri olabilse ama maalesef durum bu
Sosyal ağlarda paylaş

ke$ke hepsi bilgili olsa da, oraya çıkanlarda lise genci.öss ye kasan bir gencin tek sorunu o sene össdir.takmaz pek siyaset vs.ha biri çıkar olur mu öyle $ey diyebilir ama durum bu.öte yandan o verilen cevaptan cidden utandım.neden metin uca olsun diyorlar; "ne bilim zeki olduğuna inanıyorum" diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sen okursun ben okurum bir ki$i daha okur o kadar,diğer gerisi?asıl sorun burda değil mi i$te?

onları oraya çıkardıklarında,"sizce ne deği$meli bu ülkede? (veya en büyük sorun ne demi$lerde olabilir hatırlamıyorum tam)" denildiğinde direk eğitim,öss dediler di mi?eh.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yayını izlemekteyim ve gerçekten onlar adına utandım. Şehrazat bu aralar kaç dolardan gidiyor diye sorulsaydı eminim duraksamadan cevap verebilirlerdi.

Aslında liseden sonraki dönemde siyasete sempati duyulmaya başlanıyor. Öyle de olmalı ancak gündemden bu kadar bihaber olmaları benim çok ağırıma gitti gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...