horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 akpnin cumhurbaşkanı olması yasak ise buralara kadar gelmeseydi.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 cumhurbaskani AKP ni ndegil turkiyenin olmalidir kafanizin absmadigi o secmeye calsitiginiz adam tum turkiyeyi temsil etmiyor bpyle adamlar turkiye cumhuriyetinin cumhurbaskani olamaz olmamalidir
synorin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bir onlara bakıyorum...bir kendime...bir sokağa....bir Tv ye.... bir nete..bir askere dönüp bi daha bakıyorum da bu daha ne kadar böyle sürer? Hiçbirşey değişmeden kalmaz arkadaşlar.AKP birkaç tariktatın tutkusundan başka birşey değildi.Kendi hayallerine inandılar iyi destekçileri vardı,iktidar oldular,başbakan oldular,meclis başkanı oldular,tüm bakanlıkları aldılar...ama unutmayın ki bu bir tutkuydu ve sonu yoktu çünkü çok saçmaydı Bu tutku elbet bir gün son bulacak.Bu tutkuya kapılanlar da cezalarını görecekler sonu olmayan yola girenler fazla yürürlerse geri dönüşü de yoktur unutmayın.Artık onların geri dönüşü için çok geç ve ne olursa olsun vazgeçmeyecekler ve sonunda ölebilirler bile. Bunu bir strateji oyunu gibi düşünün.Size tüm ordusunu saldıttırıp yenildiğinde ve bi tek kralı kaldığında pes ediyorum dese affeder misiniz? Artık bazı şeyler için çok geç bunu onlar da biliyorlar inşallah herşey temiz bir şekilde halledilir. Tüm CUMHURİYETÇİ,LAİK(!) paticik üyelerine,moderatörlerine ve yöneticilerine teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.Hepinize bu yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkedeki insanların geleceği üzerinde plan yapanları ve onların patideki bazı(!) destekçilerini kınıyorum. SİZE DE YAZIKLAR OLSUN!
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Viktor resim için teşekkürler...Herşey anlatıyor bu resim...
_Faramir_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 once cumhuriye diyip sonra darbe diyenler için söylüyorum. samimi olun biraz..
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 "Cumhuriyet döneminin sonu geldi" deyip Cumhurbaşkanı olmaya kalkışan döneğin taraftarı mı söylüyor bunu? AHAHAHAHA
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Erkan mumcu cok basarılı ve güzel konusuyor bence bugun.
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yanlis adamlar dogru konusuyor ya ona yaniyorum, yuru be Mumcu, yuru be Agar.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bildiğim kadarı ile bir kişinin Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için yüz kızartıcı suçu olmamalıdır. TMSF falan bi araştırsın Abdullah Gül'ü. Veya üstteki resim gibi gazete arşivleri bi araştırılsın.
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 mumcu güzel konustu ama gel gör ki satılmış medya yayınlamadı yine. belli başlı birkaç kanal dışında gösterilmedi ve birçok kesmin haberi bile olmayacak bu konusmalardan [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:53 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 satilmis medyaya hediyemiz olsun http://www.youtube.com/watch?v=U_TL4dQuDKk yarin bu sarkialri calicaklar belki ve kendilerinin bunda cok buyuk payi var
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 AKP Adıyaman Milletvekili: "Bu açıklamayı bir muhtıra olarak yorumluyorum. Demokrasi bizim namusumuzdur. Namusumuza tecavüz edilmiştir. Genelkurmay Başkanını ya da bu açıklamayı yapanları görevden almayanların laikliğe özde bağlılığından şüphe duyarım dedi. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 18:02 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 BSG. Laiklikle ne alaksı var, hadi demokrasidir, karışmakk gerekir desebi yere kadar da.. bsgbsgbsgbsgbsgbsgbsg=)
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ne kadar cahil olduklarini bu sekilde gosteriyorlar iste
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Sert görüneyim ki korkudan altıma ettiğim anlaşılmasın tarzı bi açıklama bu resmen.
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ordunun olayi üstelemeyip bu zamandan sonra alttan almasi , ciddiyetini ve hükümet icin olan tehdidini yitirmesine sebep olabilir, Bunlar cok yasanan seyler degil sonucta , sayısı arttıkca degeri azalir.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya olay hiç iyiye gitmiyor hükümette dayılanıyor sen bana bağlısın bu ne falan diyo durum hiç iyi değil
Soulless Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Turk halki Ordunun arkasinda sonuna kadar. Demokrasiyi kullanarak laik demokratik duzenin altini oyan yobazlar bu ulkeyi Iran'a cevirmeden cok once gommesini biliriz biz onlari.
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Onların asıldığını görmek uğruna fakirleşebilirim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 onların asılması çok fazla insan nazarında onları demokrasi şehidi yapar.tarihten ders almamız gerekir
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Skyturkte bugune nasil gelindi basliginda toplanmis bir program var izlemenizi oneririm
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o diil de türkiyede her 20 yılda bir darbe oluo LoL :D
Öne çıkan mesajlar