Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

cumhurbaskani AKP ni ndegil turkiyenin olmalidir

kafanizin absmadigi o

secmeye calsitiginiz adam tum turkiyeyi temsil etmiyor

bpyle adamlar turkiye cumhuriyetinin cumhurbaskani olamaz olmamalidir

Mesaj tarihi:
Bir onlara bakıyorum...bir kendime...bir sokağa....bir Tv ye.... bir nete..bir askere
dönüp bi daha bakıyorum da bu daha ne kadar böyle sürer?

Hiçbirşey değişmeden kalmaz arkadaşlar.AKP birkaç tariktatın tutkusundan başka birşey değildi.Kendi hayallerine inandılar iyi destekçileri vardı,iktidar oldular,başbakan oldular,meclis başkanı oldular,tüm bakanlıkları aldılar...ama unutmayın ki bu bir tutkuydu ve sonu yoktu çünkü çok saçmaydı

Bu tutku elbet bir gün son bulacak.Bu tutkuya kapılanlar da cezalarını görecekler sonu olmayan yola girenler fazla yürürlerse geri dönüşü de yoktur unutmayın.Artık onların geri dönüşü için çok geç ve ne olursa olsun vazgeçmeyecekler ve sonunda ölebilirler bile.

Bunu bir strateji oyunu gibi düşünün.Size tüm ordusunu saldıttırıp yenildiğinde ve bi tek kralı kaldığında pes ediyorum dese affeder misiniz?

Artık bazı şeyler için çok geç bunu onlar da biliyorlar inşallah herşey temiz bir şekilde halledilir.

Tüm CUMHURİYETÇİ,LAİK(!) paticik üyelerine,moderatörlerine ve yöneticilerine teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.Hepinize bu yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Ülkedeki insanların geleceği üzerinde plan yapanları ve onların patideki bazı(!) destekçilerini kınıyorum.
SİZE DE YAZIKLAR OLSUN!
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarı ile bir kişinin Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için yüz kızartıcı suçu olmamalıdır.

TMSF falan bi araştırsın Abdullah Gül'ü. Veya üstteki resim gibi gazete arşivleri bi araştırılsın.
Mesaj tarihi:
mumcu güzel konustu ama gel gör ki satılmış medya yayınlamadı yine. belli başlı birkaç kanal dışında gösterilmedi ve birçok kesmin haberi bile olmayacak bu konusmalardan

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:53 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
AKP Adıyaman Milletvekili: "Bu açıklamayı bir muhtıra olarak yorumluyorum. Demokrasi bizim namusumuzdur. Namusumuza tecavüz edilmiştir. Genelkurmay Başkanını ya da bu açıklamayı yapanları görevden almayanların laikliğe özde bağlılığından şüphe duyarım dedi.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 18:02 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ordunun olayi üstelemeyip bu zamandan sonra alttan almasi , ciddiyetini ve hükümet icin olan tehdidini yitirmesine sebep olabilir, Bunlar cok yasanan seyler degil sonucta , sayısı arttıkca degeri azalir.
  • Yeni Oluştur...