Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rounin Kenshin tüm bölümlerini arıyorum(!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
123065879 tane başlık var zaten Kenshinle ilgili ama ben animeyi tartışmak için değil animeyi aradığım için açıyorum başlığı. Şimdi elimde baya bir bölümü mevcut ama bunların kaliteleri gerçekten çok düşük ve arada baya bir bölüm kayıp yada bozuk.
Şimdi bunun kaliteli görüntülüsü varmı öncelikle onu sorayım, var ise bunu bana ulaştırabilecek olan varmı?
Mesaj tarihi:
Hahaha :D
P.S.=Bu arada bu ne abi .
[ Mesaj 21 Aralık 2012, Cuma - 00:00 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sen gelecektenmi geliyosun o_O ?

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Alla alla, koca bir arşiv yapıp da arşivinin 100'de birini izlemeyen pazarlamacı tiplerin damlaması gerekirdi buraya aslında. Özelden ulaşıyorlar olsa gerek... Kimseden satın almayın arkadaşlar. Paylaşacak birilerini bulun, olmadı değiş tokuş yapın.
Mesaj tarihi:
Alla alla, koca bir arşiv yapıp da arşivinin 100'de birini izlemeyen pazarlamacı tiplerin damlaması gerekirdi buraya aslında. Özelden ulaşıyorlar olsa gerek... Kimseden satın almayın arkadaşlar. Paylaşacak birilerini bulun, olmadı değiş tokuş yapın.
  • Yeni Oluştur...