Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 123065879 tane başlık var zaten Kenshinle ilgili ama ben animeyi tartışmak için değil animeyi aradığım için açıyorum başlığı. Şimdi elimde baya bir bölümü mevcut ama bunların kaliteleri gerçekten çok düşük ve arada baya bir bölüm kayıp yada bozuk. Şimdi bunun kaliteli görüntülüsü varmı öncelikle onu sorayım, var ise bunu bana ulaştırabilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Rurouni Kenshin... [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:06 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Farketmez yine de Saito 0wnz. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:06 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hahaha :D P.S.=Bu arada bu ne abi . [ Mesaj 21 Aralık 2012, Cuma - 00:00 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Sen gelecektenmi geliyosun o_O ? [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Şşt, belli etme. Marduk falan. Anunnakiler. Maya takvimi. Kıyamet. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 01:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kenshin bölümleri olan varsa cidden güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Alla alla, koca bir arşiv yapıp da arşivinin 100'de birini izlemeyen pazarlamacı tiplerin damlaması gerekirdi buraya aslında. Özelden ulaşıyorlar olsa gerek... Kimseden satın almayın arkadaşlar. Paylaşacak birilerini bulun, olmadı değiş tokuş yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Alla alla, koca bir arşiv yapıp da arşivinin 100'de birini izlemeyen pazarlamacı tiplerin damlaması gerekirdi buraya aslında. Özelden ulaşıyorlar olsa gerek... Kimseden satın almayın arkadaşlar. Paylaşacak birilerini bulun, olmadı değiş tokuş yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yok bi arkadaştan buldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 vaaay bi arakadaş olduk demek yazdım bunu yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 valla kaliteli formatta varsa ben de isterim. 100 bölümün tanesine 2 milyon ödüyerek 200 milyon zararla çıkmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Izmirde bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar