Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Diğer başlıkta tartışamıyoruz çünkü orayı internetten indirenler işgal etmiş durumda :) Kimse de ben şu bölümdeyim ben buradayım demiyor,spoilerları açamıyoruz. Diziyi cnbc-e'den izleyenler olarak buradan tartışsak iyi olacak. Cnbc-e'den ileriki bölümleri izlemiş olanlar lütfen spoiler vermesin. Şimdi diziye gelelim... Bu haftaki fragmandan gördüğüm kadarıyla peter ile sylar karşı karşıya geliyor,çok heyecanlı olacak. Bir de Peter'ın öldüğü bir tablo gördüm fragmanda ne olacak acaba... Rüya çocuğu da anlamış değilim. Kendisi ortalıkta yok ama rüyalarda dolanıyor,freddy gibi :) 2 önceki bölümde de Micah'ın elektronik cihazlara hükmetme gücü şaşırmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 allah tuttuğunu altın etsin diyerek başlayayım. diğer topici açamıyorum bile cnbce den takip ettiğim için. gel gör ki son bölümü izleyemedim yarın izlicem o yüzden senin yazının gerisini de okumadım yarın izliim öle yorum yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ama abi simdi siz burada onceki bolumlerle iligli spoiler koyunca tam anlamiyla spoil etmiyo, boyle 119 dan falan spoiler koyalim ki icine sicsin tum keyfinizin yani, guzel olmaz miydi tam bi spoiler : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: Bu haftaki fragmandan gördüğüm kadarıyla peter ile sylar karşı karşıya geliyor Evet kapı pence havada uçuşuyor; meğerse adamın olayı telekineziymiş ama ben bunu zaten diğer başlığa göz atarken öğrenmiştim. İyi oldu 2 başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yahu ileri bölümlerden spoiler vermeyin dedik daha üçüncü mesajda yaptın huun,dikkatli olalım arkadaşlar Neyse çok büyük bişey değil belliydi zaten cinayeti işleyiş şeklinden birde barda otururken kolayı eline çekiyordu falan garson kızı öldürmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sylar'ın telekinezi olduğunu şuanda cnbc-e takip edenler bile anlayabilir, spoiler falan değil yani korkmasın kimse, bilmem kaçıncı bölümde matt'ın partnerini uçuruyordu ya (sarışın abla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 O değilde bu adam o bölümde kendini nası uçurdu? Çok yüksek biyere bikaç saniyede çıkmıştı diye hatırlıyorum,kendini de mi kaldırabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Her ne kadar cnbc-e den de takip ediliyosa da spoiler a alıyim noolur noolmaz:P [spo]Sylar ın telekinetik olduğu en başından belliydi zaten.O telepatik polisin ortağının elini zorlamıştı silahı kendi başına dayaması için filan. Sonra ev eşyalarıyla duvarlara çivilenmiş kurbanları filan vardı. Son bölümde masadaki bardağı eline çekmesiyle artık "TELEKİNETİĞİM LAN BEEN" diye bağırıyodu=) O değil de sylar vurulduktan sonra nasıl ayağa kalkmıştı ben onu anlamamıştım. Kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama başlarda işte o polis vuruyodu düşüyodu sylar, polisin ortağı kurtuluyodu sonra bi bakıyolar sylar topukluyo... =) Ayrıca Claire için niye tırsıyolar onu da anlamış değilim. Kız invul değil mi yaa? Gerçi beynine bişey saplanınca felç oluyo sanırım o açıdan beyni çıkarılınca iyileşmez diye tırsıyo olabilirler:D [/spo] Buarada mantık yürüterek bişeyler sallayalım. [spo]Mesela gelecekten gelen Hiro, Peter ın yüzüne bakarak yara izi olmadan farklı göründüğünü filan söylemişti, demek ki Peter bi tarihte yüzünden yaralanıcak. Eh, sylar ın kafatası manyaklığını hesaba katarsak Peter bu bölümde yaralanıcak ama ölmiycek diyebilirmiyiz mesela?[/spo] Neyse, gelecek bölümü heyecanla bekliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Telekinezi işte; bildiğimiz kadarıyla maddeyi düşünceyle hareket ettirebiliyor, sınırlarını ilerleyen bölümlerde görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 gidin kendi başlığınızı spoiler edin cnbc diye okudum ağzıma sıçıldı spoilerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Vay be Peter ölmüyormuş. Sylar'ı da kaptılar,bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Benim merak ettiğim peter sylar ile karşılaşınca onun güçlerinide alıyor mu? spoiler içinde verirseniz mutlu olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Theghost: [spo]Sylar ile karşılaşma olmuyo. Bi koridorda karşı karşıya bakışıyolar ama kapışmıyolar,Peter kaçıyo. Sylar'ın güçlerini kullanabilir ama kullanmıyo. Sonra terasta Sylar'a sarılıp beraber aşağı atlıyolar,peter'ın kafa falan dağalıyo ama Claire'in gücünü aldığı için ölmüyo.[/spo] [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 12:02 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 oa kimse cnbc-e den izlemıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Aa CNBC-e'den izleyenler daha Sylar'ın yüzünü bile göremediler di mi? =D Ne spoiler yapılır burda var ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 onun üstünede ne küfür yenilir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bu bölüm öğreniyoruz Sylar'ı,trailerda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Evet ben de gördüm ama pısırık bişeye benziyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ne bekliyodunuz ki, denyonun teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 aaa ayıp oluyor :) yabancı dizi cnbc-e'den takip edilir. Netten indirilen dizi dizi olmuyor, tezeği çıkıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Şimdi seyrettim Cbnc-e'de güzelmiş ya sevdim daha önce bir kere izlemiştim pek sarmamıştı :D Sylar karakteri bayağı iyi düşünülmüş belki Sylar yüzünden hoşuma gitti dizi bilmiyorum. Neyse indirmeye başlayayım ya en iyisi sevdim bayağı :D [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:05 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sozlukte cok feci kufur ediyordum su her boka spoiler dayayan gerzeklerden ve onlardan da gerzek olan spoiler tag'ina. gerizekali spoiler i birsey sanan mallar surusu sayesinde sevdiginiz bir dizi veya film basligina bakamiyorsunuz. allahaskina http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hiro+nakamura suna bir bakin. dikkat edin HEROES basligi degil sadece heroes'dan bir karakterin basligi. icindeki normal entry ve spoiler oranlarina bakin. bunu gordukten sonra sanirim dizi ile alakali baslikta 2-3 entry haric hepsinin spoiler oldugunu anlayabilirsiniz zaten. bokunu cikartmakta ustune yok milletin. allahtan patide spoiler tag i gorunmeyecek tarzda maruz kalmiyor insanlar bunlara. uydudan yada tv den takip edenler istedigi kadar konusabilir izledikleri bolumler hakkinda dogal olarak. tag'i kullandiklari surece karisamaz kimse buna. tv izlemem genelde, izlesem de dizi olarak cbnc-e takip ederim. divx olayina girmeden haftalik takip acikcasi daha cazip geliyor. daha bir heyecanli oluyor en azindan. bu sadece benden bir ornek, daha benim gibi nice insanlar var. o yuzden spoiler konusunda dikkat etmek cok onemli. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:16 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bu haftaki bölümden yola çıkarak galiba Sylar insanların beyinlerini açıp içinden güçlerini çalabiliyor. Kurbanlarını kafasını açarak öldürmesi de bu yüzden heralde. İlk önce eliyle telekinetik gücü olan adamı halletti,sonra diğerlerininkileri çalmak için onları öldürmeye başladı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ohh sylar bildiğin manyakmış yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar