eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 6 kişi çıktı daha çok gerek hadi yardımsever patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben msj attım sana numaramı baya üşengeç bi msj oldu gerçi. bakırköyde olduğum için ve yoğun bi ders programım olduğu için istediğiniz her an gelemeyebilirim ama elimden geleni yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 güncelleme yapıyorum bana ulaşabileceğiniz numara 05558081604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben uygun bir aday değilim ama eğer dolaştırabileceğimiz bir mail yazarsan türkiyedeki arkadaşlarıma iletirim. özellikle isim soyad yazarsan daha iyi olur, "eagle_dnz" diye aramasınlar seni. ayrıca çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Şöyle bi yol yok mu, 3 ünite kan veriyosun hastaneye, o sana ihtiyacın olan 1 ünite ile takas ediyor. Öyle bişey vardı. Bir soruştursanıza. Çıkar veririz grup ne olursa olsun. Sürümden kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Deniz Bayrak adım numaram 05558081604 @dynun: taze kan gerektiğinden o yol kullanılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 peki anladım. bol şans bulunur yakın zamanda inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yurtta 3 arkadaş var yardım etmek isteyen.. Yanlız çok uzağız size akfıratta öğrenci yurdu..ulaşım imkanımızda çok kısıtlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Sayfanın sonuna kadar düşmüş yahu Yukarı süpermen yukar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 up [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 23:32 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 up up diyonuz da mesaj kaybolmasin maalesef grubum uymuyor hmmpff ben de kardeşim de ab yiz.. ama bi soralım etrafa.. sayfa başı editi iş bu konu başlığı aşağıdaki ile ilgilidir.. eagle_dnz: kız arkadaşımın kuzenine (1.5 yaşında erkek çocuğu) yaklaşık bir hafta önce kan kanseri teşhisi konuldu ve 2 günde bir kan değişimi gerekiyor bu nedenle gönüllü olabilecek kişiler aranıyor 1 hafta içinde falan ihtiyaç duyulabilir. aranan kan grubu: B+ Erkek yer : Göztepe SSK eagle_dnz cep:05357237020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Günde binlerce kişinin girdiği siteden altı üstü 3-5 kişi mi çıkıyor ? Nasıl iş bu anlamadım ben gerçekten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kolay gelsin maalesef benimde uymuyor,uppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 denizcim ben A+ im. ama soruşturucam. bakalım eğer birileri çıkarsa sana yönlendiricem, büyük geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 saol sinan kendine iyi bak [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 01:51 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 güncelleme cep no:05558081604 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 geçmiş oldu b+yım ama istanbulda değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar