toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ahuaah harbiden son soylediğinle birlikte seninle tartışmaya gerek olmadıgını ben de anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gangster r.carlos :) gelsin, forma satisi yeter harbiden, uzaktan filan sut ceksin toggienin dedigi gibi frikik kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 passanger, alex ve frikik ile ilgili sölediklerini inanarak mı söledin yoksa bu da fenerbahçeye ve alexe bok atmanın başka bi saçma yolu muydu? frikik verilmezse, kullanmadığı frikikten gol atamaz. benim anlamadığım 120 maç 70+ gol 70+ asist taş etmesi lazım laf söleyeni. laf atcak şey kalmamış kullanılmayan frikikten gol atamamasına gelmiş, ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yok Patos o forumlarımızın son modası kankagiller olarak birleşen others Fenerbahceye oyle yada boyle laf sokma dalaşındalar [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bazı futbolcular vardır ölüsü yeter derler ya carlos ta öyle bir fubolcu haksızlık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Passanger seni en yakin hastaneye yonlendiriyorum... Uf puf frikik atamiyor puf fln ne bu tripler... Aslında adam frikik atmayı unuttu bi sen anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ya tmm gorecez alırsanız kezmanda uberdı duberdı. Kapansın burada bu konu gelirse oynarsa ozaman konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Adamı 5 senedir almaya çalışıyorsunuz, yaşlandırdınız valla adamı. Bu yaştan sonra gelse ne olacak zaten ya :D Uğur Boral rulzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Biz de Insua almaya çalışıyoruz yine haberleri çıkmaya başlamış gazetelerde, GS Insua yı alcak diye... kaç sene oldu? 7? 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Daha o kadar olmadı. Bi de bizim başkan adama sormadan yüzsüz yüzsüz "Carlos geliyor" veya "onu kesinlikle getireceğim" demiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 led yapma gözünü seveyim gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar