BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tabi konuşmacıların verdiği iktidarın laiklik karşıtı hareketlerinden örnekler, yurtta yaşanan gerici enstanteneler sana bi anlam ifade etmedıgınden hitap edemıyo yeteneksizler dersin tabii ki.. orada her örnek verildiginde yuuh çeken halkın tepkiside sana bişey ifade etmıyodur zaten. elektrik kesilmeleride allahın işi zaten forgiver aç çizgi film izle kendin için daha yararlı olur. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:17 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 konuyla alakalı konuşuyorum zaten, cevap verecek bir yer bulamadığınızda cevap yazmamak en iyisidir viktor hitap yeteneği önemlidir, mitingten bahsediyoruz konuşmaların içeriğine katılmıyorum; daha ne diyebilirm ki transkriptini buraya yazıp yorum filan mı yapayım, nedir anlamadım ben gördüğüm bir eksikliten bahsettim, sizin cevaplarızdan analdığım kadarıyla siz de katılıyorsunuz bu eksiklğin varlığına önümüzde bir çok miting olcağı gözüküyor, öyle düzeltilmesi zor bir eksiklik deil, telafi edilir yani tuncay özkan var mesela şimdi; katılanları nasıl harekete geçirceğini biliyor, ilk çıkanlardan daha iyi konuşuyor [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:35 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tipik takiye ornegi. benim yazdıklarıma bakarsan senin bu dediklerine katilmadigimi anlardin. onemli olan hitap degil icerik ama sen dinlemeye useniyorsan senin sorunun. oraya giden insanlar bilincli insanlar ve dinlemesini bildikleri icin gerekli mesajlari aliyorlardir. senin gibi cumhuriyet dusmanlarinin anlamasi icin oraya dunyanin en iyi topluluklari etkileyebilmiş ,konusmacilarindan Adolf Hitleri bile koysak anlaman zor olurdu. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:24 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Elektrik kesintisi şehir efsanesidir diyordum ama gerçekmiş: http://www.kanalturk.com.tr/15279/miting-g%FCn%FC-elektrik-kesildi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ahah said: İETT'DEN MİTİNG ALANINA ÜCRETSİZ OTOBÜS İETT, Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet Mitingi sonrası vatandaşların sorunsuz bir şekilde dağılmaları için ücretsiz 100 ek otobüs seferi koydu. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet Mitingi sonrası vatandaşların sorunsuz bir şekilde dağılmaları için ücretsiz 100 ek otobüs seferinin konulduğu bildirildi. Açıklamada ayrıca İDO, şehir hatları ve metronun da saat 19.00'a kadar ek sefer düzenleyeceği ifade edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o kalabalıkta pek imam yok ondan hitap yetenekleri az olabilir, hayatları boş konuşmakla geçmemiş birileri gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dağılmaları için otobüs koymuşlardır tabi forgiver, tezin saçma, götürmüyolar dedik getirmiyolar demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tabiki koyucak yoksa sehrin ortasina yigilmis 4 milyon insani yarin sabaha anca dagitirlar valilik kriz masasi kurmus mitinge bayildiklarindan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 lol be, demin kanalturk muhabiri burada kimsenin cep telefonu cekmiyo diyodu bununda bi ilgiis varmiacaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 zeka meselesi "ahah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: forgiver üye § 29 Nisan 2007, Pazar - 15:18 ..ben gördüğüm bir eksikliten bahsettim, sizin cevaplarızdan analdığım kadarıyla siz de katılıyorsunuz bu eksiklğin varlığına.. harbi popondan anladığın belli heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 konuyla alakalı konuşuyoruz madem, grup 7'den dinlediğim güzel bir şiiri yazıyorum. ay balam! tek başına çıkırem men dağlara bala dağlara yangını volkan görirem cin görirem can görirem mezarda hortlak görirem bin türlü tufan görirem gulli bi yaban görirem korkmirem korkmirem balam korkmirem ay balam! şafak vakti düşirem men çöllere bala çöllere kükremiş aslan görirem kan yiyen sırtlan görirem dalgalı umman görirem cin görirem can görirem mezarda hortlak görirem korkmirem korkmirem balam korkmirem! ay balam! bu korkmamazlığım ile bu korkmamazlığım ile vallahi bala billahi bala tillahi bala harda bir yobaz görirem harda bir softa görirem harda bir molla görirem korkirem! korkirem balam korkirem! dalkavuk fikirlerinden, riyakar zikirlerinden korkirem korkirem balam korkirem! [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:22 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: DynamicK demiş İnsanlar farklı görüşlerde farklı fikirlerde olabilirler. Sizinle örtüşmeyen fikirlere sahip kişiler bu fikirleri bildiriyorken, bu fikirlerde konu açıyor iken bu kişilere karşı gösterdiğiniz yaklaşımlara da biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Bu forumlar herhangi bir yana eğilimi olan bir mekan değildir. Tabiki T.C Yasaları ve Atatürkçü Düşünce çerçevesinde Cumhuriyete sonuna kadar bağlıyız. Bu konulardan asla taviz vermeyiz. Bu hususları hiçe sayan ve zedelemeye yönelik yazılara forumda yer verenler olur ise tabik müdahele edilecektir. biraz sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 boğaz köprüleri açık... diğerlerini bilmem görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şimdi geldim telefonun usb kablosunu bulursam fotoları koyucam, mükemmeldi. İnanılmaz kalabalıktı.Tvde 4 milyon diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Vay be! Erzurum'da elektrikler kesildi evet. 2011 Universiade yapılanması çerçevesinde 10 yıldır gündemde olan fakat 1-2 aydır icraate geçilen Cumhuriyet Caddesi'in bir kısmının yıkımı var. Bu nedenle 2 saat süreli elektrik kesintisi yaşandı. Otobüs konusuna gelince; İnönü Üniversitesi, 100. Yıl Üniversitesi II. Vizeleri 2 hafta erteleyerek öğrencileri ücretsiz mitinglere götürdü. Bu kadar olmaz yahu. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 17:39 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ampullere bak cumhuriyet caddesinin yıkılmasına izin vermişler msj vermeye çalışıyolar sanırım. bu kadar mantıksız bişey olamaz ya. elektiriği bugün kestin göremediler yarında vermicekmi tvler bunu görmüceklermi? önceki topictede dediğim gibi bugünkü su kesintileride mitinge gidilmesini engellemekle alakalı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hayır su kesintileri,su tesisatı çalışmaları yapıldığından kesik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 otobüsteki teyzeler otobüsler almıyor diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: Otobüs konusuna gelince; İnönü Üniversitesi, 100. Yıl Üniversitesi II. Vizeleri 2 hafta erteleyerek öğrencileri ücretsiz mitinglere götürdü. Bu kadar olmaz yahu. Vatan elden gidiyor, bırak o da olsun. Biz boşuna Kurtuluş Savaşı'na girmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Antik romada değil, antik yunanlılarda vardı agorada sadece 18 yaşını geçmiş erkeklerdi onlar da. Her neyse, bu tür mitingler seçimler öncesi insanları bilinçlendirmek için yapılır, yapanlar salak değil herhalde boş yere bu kadar para harcasın. Geçen seçimlerde kullanılmayan bir sürü oy vardı (boş ya da verilmemiş), eminim bu kadar insanın toplanması etkilemiştir insanları. Yapılan yorumlarda mantık kullanılması o yorumun doğru olmasını gerektirmiyor o yüzden öyle davranmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sabah metro paralı idi, mitingin bitimine doğru bedava idi o ilginç geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 14 nisandaki mitingde Ankara'da yaptılar bu dediğini.Tabi elektirik falan kesilmedi ama melih götçek denen insan evladı sırf gidilmesin miting alanına diye belediye otobüslerinin seferlerini durdurmuş yani farklı güzergahtan falanda göndermemiş direk durdurmuş.. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 19:00 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gittim geldim değerlendiriyorum köprü sorunu yoktu dolmuşla taksime, ordan metroyla şişliye gittim. bostancıdan yarım saat sürdü. dönüşte vapur ve metro bedavaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: ama melih götçek denen insan evladı İ Melih Gökçek... lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar