Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig Tv Aboneliği İptal Kampanyası


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

İki Yüzlü Lig TV..İki Yüzlü Şansal Büyüka !

Bu akşam oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yayıncı kuruluş Lig Tv`de yayınlanan programda konuşan Şansal Büyüka, yöneticilerimize ve kulübümüze yönelik seviyesiz söylemlerde bulunarak kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştı. Büyüka`nın bu söylemlerinden sonra ilgili programa bağlanmak isteyen Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı ve Ali Koç, canlı yayına bağlatılmıyor!

Ekran karşısında ahkâm kesen Büyüka, yayına bağlanmak isteyen yöneticilerimize söz hakkı tanımıyor. Etik ve ahlâktan bahseden Büyüka`nın bu tavrı ancak iki yüzlülük ve korkaklıkla izah edilebilir. Geçtiğimiz günlerde "Yayına bağlanın, sesinizi duyuralım" diye konuşan ancak kırdığı potlardan sonra pabucun pahalı olduğunu gören Büyüka ve yayıncı kuruluş, bir kez daha gerçek yüzünü göstermiş oldu. Ne diyelim...Kendilerine yakışan budur!

Bu tür kişi ve kurumların Fenerbahçemiz üzerinden kazandığı her kuruşun hesabı sorulmalı, gerekirse bu pervasızca tutumlara kulübümüz "Havuzdan çekilerek" gereken cevabı vermeli!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw fb tv ye alın maçlarıınızı.sizde rahatlayın bizde rahaytlıyalm

ama iptal ederseniz 675353 milyon fener taraftarı digiturk ü cok zarara ugratır

başkanınızın arkasında durun fb tv ye geçin


(hep bu yuzden fenere düşman herkes.kendi tvsinde yayınlanması falan filan.hep bi farklı olma.tek olma çabası.herkesi dışlama krallık taslama havaları.bu yuzden kimse feneri sevmio.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...