solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ama 2009 da MMO çıkcak dediler o kesin yani. e ikibinsekiz şubattayız yavaştan en azından ne olduğunu açıklamaları lazım star wars mu deil mi
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 100% kotor mmo olacak ve bioware tarafından geliştiriliyor en azından bu belli oldu: http://library.corporate-ir.net/library/88/881/88189/items/264618/EAPres.pdf New mmo owned IP değil.
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sylian o aylar önce belli oldu da, kotor mmo olacağı hakkında bir bilgi yok orda
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ilk once mass effectten snra blli olr fln demistiniz, hala ses yok ya, nolcak bu is ne zamn belli olcak ya =/
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Selam arkadaşlar size üzücü bir olay söylemek istiyorum. 1-Pazarlama taktiklerine göre KOTOR ONLINE olsa idi çoktan bilgi sızdırılmıştı. 2- Büyük ihtimal yeni indiana jones filmi ile alakalı saçma bir mmo olacak. Unutmayın lucasart demek her zaman SW demek değil. 3- Ben yaqnıldım (inşallah) ve çıktı. Sony eğer Kotor online çıktığında hukuki olarak elinden geleni yapmazsa ben o şe...izleri tanımıyorum demektir. Her durumda Kotor MMO en az 5 sene daha oynayamayız.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 AHANDA İSPATI KOTOR ONLNE OLMAYACAĞININ
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Karag8z said: AHANDA İSPATI KOTOR ONLNE OLMAYACAĞININ ahanda nie caps?? we hala dha new mmo diye gecio, kotor olabilir, baska bi kotor oynu olcak die olmaması sacma gelio bna
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 caps YAZARIM yada yazmam.. keyfimin kahyası olarak seni şeçmedim.
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Karag8z said: caps YAZARIM yada yazmam.. keyfimin kahyası olarak seni şeçmedim. işte bu yüzden mod lazm buraya.. forumların da bi adabı vardır keyif meselesi degil
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Karagöz burası bi forum, haliyle belli bir düzene uygun yazmak önemli. Keyfimin kahyası falan geçelim şu muhabbetleri, çelik ayna da tutarsın sen şimdi bana. Habere gelince, önce bi soluklan rahatla. Sonra da şu topiği oku. Yazdığın biraz eski ve eksik bir haber, bide olayı tam olarak anlayamamışsın.
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya hala bi gelişme olmadı arkadaş 2,5 yıldır bu bioware in mmo su peşindeyim hala haber yok...yaşlandım ya, güç sizinle olmasın ahlaksız insanlar sizi ya.
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bende bir umutla bekliyorum. SW mmo su olsun. taştan olsun. NGE den kat be kat iyi olur, ne olursa olsun.! başka yerlerde gezgin misali takılıyoruz işte :( kimbilir kaç limanda konaklayacağız.
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 www.swgemu.com arkadaşlar bu limana gelin ve bekleyin :) bazen kendimi reklam atiyomuşum gibi hissediyorum nedir bendeki bi emu sevdası :D ya ama cidden testi bile çok ayrı bi tat veriyo ya :)
callawey Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 vlla lucas ile bioware arasında yapılan sözleşmenin hangi stüdyo üzerine yapıldığına bakın sonrada mmonun duyurulduğu stüdyoya bakın :) lucas bioware sözleşmesi: SAN FRANCISCO, CA and EDMONTON, CANADA — October 30, 2007 Mmo duyurusu EDMONTON, Alberta, Canada, March 13, 2006
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yanlız MMO bioware in austin texas stüdyolarında yapılıyo biliyosunuz? ya artık büyük duyuru yu bekliyorum ben old republic mmo su olduğu kesin gibi kanımca.
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 lovecraft0Z said: yanlız MMO bioware in austin texas stüdyolarında yapılıyo biliyosunuz? ya artık büyük duyuru yu bekliyorum ben old republic mmo su olduğu kesin gibi kanımca. Heh, öteki konuya baksaydın keşke. Oyun duyruldu
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya o konuyu açan benim zaten (ben solaris accountu değiştirdim) :) yani yukardaki post dikkatimi çektide ondan yazdım. bu arada oyun hala tam olarak duyurulmuşta değil, sırf gaz vermek için yapmış olabilirler.
özcaine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet EA CEO'su sırf laf olsun torba dolsun diye oyle bir aciklama yapmıs. Zaten yaptıgı aciklamada paticik uyesi oldugunu, oyungezer abonesi oldugunu ve hayatının yalan dolan geyik pesinde gectigini soylemis... 10 say "la havle" 20 go to 10
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 dostum adam resmi bir açıklama yapmış değil bir röportajda kotor mmo ya "evet" demiş, evet diye verdiği cevabın da sorusu belli değil şurdan: http://www.portfolio.com/views/blogs/the-tech-observer/2008/07/17/ea-to-play-in-knights-of-the-old-republic Does Riccitiello mean the oft rumored Knights of the Old Republic Online? "Yes," he said. ha zaten adamlar resmi açıklama yapcak olsa kalkar basın toplantısı düzenlerler di mi, bi hafta geçmiş olayın üzerinden EA ya Lucasarts a ve Bioware e yüzlerce kez soruldu, sadece bioware cevap verdi, o da "dedikodulara yorum yapmayız" şimdi ben süreci 3 yıldır gün be gün takip ettiğim için biliyorum, bunu daha öncede kaç kere yaptılar, heyecanı ayakta tutmak için, yok bir Bioware çalışanı bilgi sızdırdı yok LA in bir broşürü bulundu, yok yeni kotor un konsept resimleri sızdı diye dedikodu çıkardılar, insanlar haftalarca bunları konuştu, kısaca reyting yükseldi. şu sın zamanlar iyice durulmuştu, bu son olaydan sonra tüm mmo siteleri yine bioware in mmo sunu konuşuyor. oyunun kotor online olduguna şüphem yok o ayrı, bence clone wars filmiyle bir teaser falan yayınlayabilirler, kısaca 10 mevzuya dalmadan önce konuya hakim ol 20 goto 10 herdaim
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 We've got two of the most compelling MMOs in the industry in development," said Riccitiello. The first title, based on the Warhammer property, will launch soon. "And the one that people are dying for us to talk to them about -- in partnership with Lucas, coming out of BioWare, which is, I think, quite possibly the most anticipated game, full stop, for the industry at the point when we get closer to telling you about it. Does Riccitiello mean the oft rumored Knights of the Old Republic Online? "Yes," he said.
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 www.mmorpg.com da yeni mmo demiş. kotor mmo diye..
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2007 de yazılmış bir yazıyı buldum. A source close to BioWare confirmed to us today that the studio’s upcoming untitled massively-multiplayer online RPG will be centered around the Star Wars universe, specifically that of Knights of the Old Republic, which the developer released in 2003. The game garnered critical acclaim and spawned a less-popular sequel, released by Obsidian two years later. The game is being developed by the company’s Austin studio, formed in 2006 and headed by BioWare Creative Director James Ohlen, whose past credits include the first KOTOR, Neverwinter Nights, and Baldur Gate’s I and II. This is not the first Star Wars-related MMORPG: Star Wars Galaxies debuted in the summer of 2003, followed by several expansions. It was generally well-received by fans and critics, but subscriber numbers plunged and never recovered after a controversial gameplay update in 2005. It’s estimated that the game now has fewer than 100,000 subscribers and less than 20,000 active players. It’s currently unknown whether or not EA, which acquired BioWare last week, will act as publisher for this title, or if the studio had a previous arrangement with another publisher. Expect the game sometime in 2009. Editor’s Note- As no media from the game has yet been made available, the screenshot above is from the first KOTOR title. Editor’s Note 2- We’ve gotten several emails asking about the validity of this news. The only rumors we post here at Primotech will explicitly be stated as such.
özcaine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 lovecraft0Z said: dostum adam resmi bir açıklama yapmış değil Bir firmanın hele ki Bioware'in sahibi olan bir firmanın ve dunyanın en yuksek satıs rakamlarına sahip oyun firmasının CEO'su (yani yönetim kurulu başkanı - yani firmasında olan biten her nanenin kendisine raporlandığı ve şirketinin değerinin bilincinde olan birisi)tutup da "bugun canım sıkıldı size işkembeden sallayayım" gibi bir tavra girmesi beklenmez. Girseydi şimdi Eminönünde bir firması vardı muhtemelen. Bu demeç kıçı kırık gamespot ve benzeri nerd ve geekleri peşinden koşturan bir iki oyun sitesine değil, Amerika'da hatrı sayılır bir finans sitesine verilmiştir. Şimdi diyebilirsin ki, o zaman EA, LA ve Bioware niye kabullenmiyor? Blizzard, D3'u anons edeceği bariz belli iken, siteler neredeyse 1 yıl oncesinden bilimum bilgiyi toplamıs ve konudan son derece eminken (diablo3. com sitesinin sahibinden satın alınması, forumlarda 1 gunluk de olsa yanlıslıkla Diablo 3 bolumunun pulldown menude acık kalması gibi) Blizzard "inadım inat kıçım iki kanat" diyerek bu oyunu sanki buyuk bir surprizmiş gibi lanse ettiyse, diğerlerinin de yaptığı budur. Artık millet işi abartıp Amrikan Patent Enstitüsünden Lucasfilm'in (tıpkı SWG'de oldugu gibi) Star Wars Sagas, Star wars Legends ve Star Wars The Old Republic isimlerini online bir oyun olarak register edilmiş hallerini buluyorken, Shadowbane Community Manaager'ın ve bilimum namı oyun piyasasında bilinen kişileri Bioware'in yeni açtığı MMO uzerine çalışacak seksiyonunda toplarken ve bunlardan birisinin de www.swtor.com adresini register ettiğini soylerken aynı şekilde yine EA, LA ve BW boşa kasmakta. Ha nedir bundan en cok ekmeği mevcut gariban, hala para verip bitmiş bir oyunu oynayan SWG oyuncuları yemekte. Hala forumlarında "official bi aciklama olmadan bize ne yahu" modunda kasmaktalar. Ama atı alan uskudarı gecti. Belki orda Seattle'i geçmiştir bilemeyeceğim.
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 swg oynayanlarla bir mahalle kurulabilir mi acaba, soyle 1000 2000 kisilik.
Öne çıkan mesajlar