oper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 2 gün önce source aldım oynayalım diye.. internete okuldan bağlanıyorum (yerleşke kampüsünden Lan üzerinden) internet hızım gayet iyi. oyuna giriyorum, 3-4 el oynadıktan sonra ping 500 e fırlıyo.. internetten kaynaklanan bi durummudur? yoksa başka bişe var mıdır? nasıl hallederim bu sorunu? hesabı satıcam olmassa napayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hesabı niye satıcan yav, dursun işte. mis gibi hesap. nasılsa aylık para ödemiyorsun, evine gittiğin zamanlar felan kullanırsın. sorunun üniversiteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. birçok kişi aynı anda bağlanıyorsa, senin internet yavaşlıyordur. başka online fps'lerde denedin mi? bir de yurtdışı serverlarında mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya internet gayet iyiyken ping de neden sorun olur anlamıyorum.. yurt dışında oynamıyorum.. oynasana.com da falan oynuyorum.. ama bugün 17 el falan oynayabildim ping orunu olmadan, ondan sonra da cıktım... ekran kartımda zaten x300 se dandirik bişe, fps alamıyoz hiç yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 internet iyi derken neyi kastediyorsun? download hızı mı? upload, download, okulda o sırada bağlanan kişilerin sayısı, okul çıkışı felan birçok şey etkileyebilir pingini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 dl-ul gayet iyi... okulda baglı çok kişi oldugu kesin.. ilk 3 eli falan gayet iyi oynuyorum sonra pat diye 500 e çıkıyo ping. okuln çıkışı da sağlam olsa gerek (odtü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yok mu yardım edecek kimse :'( böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 rate ayarı falan diyeceğim de bi süre oynadıktan sonra oluyor diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 silphatos koş gel yardım et lan ehehe. valla dediğim gibi üniversiteyle alakalı birşey olabilir, ama odtü'deysen herifler zaten türkiye'nin internetine sahip, böyle birşey olmaması gerek. sen yine de internet admininle felan bir konuşsana. belki yardım edebilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya bilgi işleme ne diye soracam ben ? :) adamlara oyun oynayamıyom mu diyim ? :)) sanırım okulun omurgadan kaynaklanıyor.. bilgisayar sayısı aşırı derecede arttı ve omurga kaldırmıyo çok fazla sanırım. .dl hızı iyi ama ping sorunu yaşıyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 başka oyunlarda da yaşadın mı bu sorunu? mmorpg'lar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 an itibariyle s.çmış bulunmaktayım.. okul oyunun kullandığı portları kısıtlamış, zamanında başka bi arkadaş ta başka bi oyun oynarken aynı sorunu yaşamış ve hiç bi şekilde de halledememiş, tunel falan kullanmış hatta parayla satın almış programı ama banamısın dememiş.. source sevdası buraya kadar :'( satim bari accountumu, eve falan çıkınca yeniden alırım napim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 niye satıyorsun yahu kafayı mı yedin? aylık para ödemiyorsun ki hesaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya benim bi arkadaş bi ay oynamamıştı. hesap uçtu sonra, birileri ele geçirmiş sanırım.. bana da öyle olmasın diyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende source yükledim pingler 150+ tr serveri bulamadım.. ayrıca hl2 de problem yok ama hl2 dm ve source oynayamıyorum.tam baglanıcakken sending client info kısmında hl2 gönderme raporu verior windows :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 senin programda var bişeler o zaman sanki.. bi de port falan açmak da gerekiyomuş herhalde bazen, onlara bak bi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 TR serveri nasıl bulamıyorsunuz ? http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike2&country=TR [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 02:07 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: ya benim bi arkadaş bi ay oynamamıştı. hesap uçtu sonra, birileri ele geçirmiş sanırım.. bana da öyle olmasın diyom :) birşey olmaz. bak ben oynamıyorum, ele geçiren de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ben de fazla girmiyorum steam hesabıma ama ele geçiren yok =) üniversitelerde hardware modem yüzünden (şöyle oda boyutunda şeyler) böyle oluyor oyunlarda çeşitli tcp udp portları kapalı veya nat engelli olduğu için. kısacası üniversiteden net üzerinden oyun oynanmaz (yani adam gibi oynanmaz), LAN'da akıyor ama insanlar =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar