nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben spiderman oyunlarını sırf ağ atıp zıplayıp dolaşmak için oynardım, bu tekrar etse de yapmak çok eğlenceli ya :) Hele o öpecekmiş gibi "Gggggeeeeeeeeeeeelllll burayaaaaaa!" sesini duymak, paha biçilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kanal d seslendirmesi yapmışlar zaten oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben oyunu bitirememişim ki zaten ya eheh credits çıkınca alt+tab yapmıştım devam ediyomuş :p gerçi devamını da geçemedim ya neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Oyunun sesler çok kötü ama ya, subtitle da yok hiç bişey anlamıyorum. Öyle vur diyolar vuruyorum resmen adamları, senaryo nedir. Ne oluyor anlamıyorum. Yani memory blockların içindeki olayları alamıyorum bu kadar kötü seslendirme olamaz. Duyamıyorum ki bişey, çok boğuk birşey kelimeleri seçemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İlk 3 şehre gidip tek tek adamları öldürdükten sonra bi anda 3 şehirde istediğine gidip birer adam öldürme görevi alıyosun ya. Şimdi Domasticus mu ne oraya gittim bütün view pointleri aldım ama haritada bi tane görev görünmüyo. Bütün save citizenları falan yaptım bari ama nafile. Ne yapmak lazım kendim mi bulucam Büro nun verdiği bilgilere göre ? Haritada görünmüyor mu ? Bi yardım eli uzatın mal gibi kaldım ya. Acaba başka şehre mi ilk gitmek gerekiyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 arkadaşlar aldım arktan oyunu tam oyuna girerken oyundan atıo bilmemne belleğe unwritten olamadı fln dio... sorun ner ki acaba sistem uyumlu directx cd'nin içindekini yükledim..ç..... bulamadım yardım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konsol? :O Bu arada oyun ucuzlamışken acaba alsam mı diye düşünüyorum da vazgeçiyorum hemen. Napsam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar