Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Az önce youtube da karşılaştım kendileriyle xbox 360 a geliyormuş. Baya baya sağlam gibi,kıskandım valla http://www.youtube.com/watch?v=qvs9FxCxvy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Oldum olası Arap izleri taşıyan oyunlara hastayım. prince of Persia son iki oyunda çok başarılı olsa da atlama zıplama bir süre sonra bayıyordu, fakat AC çok daha cidd, detaylı ve karmaşık bir oyun olacak gibi. Bari benim makinada da çalışsa. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ps3 tede izlemiştim goruntulerini cok güzel gerçekten bu oyun adamı eve kitler ya.combat olayı cok fena direk alayına dalıp olduremiosun bekleyip saldırma falan off hakkaten cok güzel. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 01:08 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ps3 e çıkmayacakmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 var ps3 tede yukarda yazdım ya :) youtube da ps3 oyun videoları arasında buda var.hatta zıplıo adamın boynuna saplıo bıcagı sora kaçıo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 PC'ye de çıkacak ama daha sonra. Önce konsollara yine maalesef :( Aynı anda yapsalar olmaz sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 amaç konsol satışlarını arttırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bu oyun adama konsol aldirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bu oyun adama yeni pc aldırır.. Ne zaman geliyor pc ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ocak ya da şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 x360 için yapımı bitmişti sanırım. Çıksın hemen alıp oynuycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oyunda Türk köyleri vardı başka bir trailerda ingilizce yanında türkçe bağırın NPC'ler vardı "bakın orda!" diye bağırıyordu köyün dışındaki kalede Türk bayrağı çekiliydi göndere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 allahım ya isyanları oynucam artık daha doğru düzgün bir masa üstü pcm bilen yok, konsol nasıl olsun ki ? hayat mı lan bu ? oyun oynamayı özledim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ahahah taşınıyoruz ve kocatüplü televizyonu yeni odamda koyacak yer bulamadık diye full hd tv alıyoruz odama, yazında PS3 garanti. Yırttım yani, bunu da artık yazın oynarım PS3'te, konsolda oynamayı istiyodum kısmetmiş. Aksiyon oyunları oynanmaz abi pcde, god of war olur mu mesela? Olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 al işte bu da ayrı bi yaşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 :) Ev alırken hazır para girmişken bunlar da girince koymuyo tabi insana :D İnsan burada annem oluyo tabii ben değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bekledigim oyun az kaldi cikmasina videolari baya baya bi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 xbox almamın nedeni olan 5 oyundan biridir... ama çoğu platformda çıkcak dye blyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu oyun ağır patlıyacak söylemedi demeyin :P. bende preorderlamiştim ama combat videolarini görünce, ve firma demo cikarmayacağını acıklayınca iptal ettim. inşallah güzel cikarda oynariz ama zor gibi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hands-ON'larda çok güzel diyorlar ama oyuna. Bence patlamıycak güzel olcak. Birde Demo çıkartmama nedenleri oyundaki bütün şehrin ilk baştan açık olması bu yüzden Demo'ya uygun bir bölüm hazırlayamamaları gibi birşey demişlerdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Görüntüler, yapay zeka ve özgürlük olarak son derece iyi bir oyun benim oyun içi videolardan izlediğim kadarıyla. Oyunda Türk kasabası tarzında byerde var, videoları seyrederken türkçe konuşan NPCleri duymuşunuzdur belki..:) Ve en önemli olan kısmı seyrederken görmüşünüzdür bazı hareketleri çok karışık görünüyo.. Kendi kendinize "OHA Ben orda kesin yere düşerdim" demişinzdr belki.. ben demiştim :p ama oyun kontrolü, hareketler fln hiçte kastırmyo, oyundan soğutmuyomş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Internete xbox 360 versiyonu dustu hadi torrent'lere abanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Off off oyun cok saglam olmus kesinlikle yilin aksiyon oyunu. Bir de komik bir durum var fragmanlarda gordugumuz ekranin karincalanmasi olayinin neden oldugunu oyunun ilk 30 saniyesi icinde ogreniyorsunuz oysa ubisoft o olayi aciklamamakta direnmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 combat nasıl ? kısaca anlatıverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2.5 senedır wow takılıorum onun dısında ara ara dıger oyunlara bakmıslıgım oldu oda en fazla 1.5 ay c&c3 falan netten ama assain's creedi ilk gunden beri deli gibi bekliyorum.. pc olsa aynı anda super olurdu ama napalım gidip xbox360ı olan bı kanka bulalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar