Apache Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kr betası falan yazıyor 6.0.11 patchi release oldu sabah. konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Aboo karakterlerim duruyomuş yaw. Gerçi durur tabi normal. Yerde ne bulduysam toplamışım yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Europa'da Pole Stan Lee adıyla bulabilirsiniz beni :P Bard kasıyomuşum ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 oyunda nasıl bulacağım sizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ya bişey sorucam ben şimdi ilk defa acc yaratıyorum, ödeme seçeneklerini seçerken 1 aylık seçtiğimde yanında +45 days free trial diyor. Bu seçenekte ödeme alıyorlar mı? Yoksa wow gibi mi, önce bedava oynuyoruz 1 ay sonra mı ödeme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 9th age den advanced character çıkmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ödeme ilk aydan sonra yapılıyo, WoW'daki gibi. Şubat-nisan arası açıktı benim, 1 kere ödeme yaptım. Ben de oyunda hala young olduum için Haven'dayım rahatlıkla bulursunuz. Sağda solda yaratıklara provocation atıyorum sdfdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sword Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu yeni gordumde wow oynuodum bayadır. Eger herkes baslıosa tekrar uo ya bende acım acc tumu :D. Yanlıs bende sıfırım osıde yardım edersınız ınsallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ya güzel bilgi kaynağı site var mı bildiğiniz? UltimaTR gibi, WoW'un Allakhazam'ı gibi, her aradığımı rahatça bulabileceğim bi site? Stratics'i biliyorum da biraz yavan geliyo bana, ücret ödeyene daa fazla hizmet anlayışını falan da sevmiyorum. Mesela bardıma para kasmam lazım ufak miktarda, örneğin 5-10k. Yolda quest veren elemanlar görüyorum, Nujel'm'e götür abi para vercem diyo, ama Nujel'm'e nasıl gidilir bilmiyorum mesela. Ya da adamın biri Minax diye bi şeyden bahsediyo ama o ne be kardeşim ben bilmiyorum öyle bi şey. Zor durumdayım agalar help pls lortum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Straticsden daha kapsamlı bi site bulamazsın wiki falan var questler için istersen oraya bak en iyi çözüm bulmak istediğin konuyu googledan aratmak böylece siteleride tanımış olursun.Nujelmede gate açman lazım zaten yürüyerek gitmeye kalkarsan sen o 500 gpyi yapana kadar kr çıkar ;) [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 07:22 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Şimdi Ultima AOS var bende ancak yazılanlardan anladığım kadarıyla daha yeni bir genişleme paketi gibi bir sürüm almam gerekiyor mu? yoksa patchleri indirip hesabımı açtırıp oynamaya başlayabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Hesabı aktifleştirmek yeterli olmuyo. O genişleme pakedine sahip olup, hesabı da ona göre yükseltmek gerekiyo. Mesela çoğu tanıdığımın (ben dahil) sahip olduu 8th Age setinde Mondain's Legacy yok. Oyun içinde bahsettiğim o Minax ile ilgili quest için gittiim yerde "buraya girmek için ML sahibi olmalısınız" dedi ve giremedim içeri. Edit: Yazmayı unuttum. Tesadüfen uğraşıp bi şekilde The Citadel diye bi yerde olduunu öğrendim bu questin. Ama öle 90 musicianship, 55 provocation ve young status ile girilip canlı çıkılcak bi yer diilmiş. Artı, ML pakedi istiyomuş ki o bende yok :P Şimdi UO'da en çok sevdiim şeye döndüm, craft (huzuru seviyorum asdasd) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 01:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende bugün 8th age aldıom mondain's legacy yokmu bunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Malesef yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 eğer hepiniz europadaysanız charı atlanticten oraya geçiricem, kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ya içinde olması lazım arkadaşlar mondain's legacy'nin. ilk olarak oyun açılırken mondain's legacy resmi çıkıyor bende. elan realmste oynadım bi süre ve orda elf fln açabiliyorum, ML var gözüküyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ML clientle giriyosun ama accda ml olmayabilir.En kolayı acc infodan bakın hangisi aktif hangisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Oyunun en güncel halini alıyoruz client olarak da, hesabımız ML'ye yükseltilmiş olarak gelmiyo. Hatta: [spo] [/spo] [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 11:48 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 atlanticte çok lag var. atlanticte oynayıp lag yaşıyan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 arkadaşlar aylık ne kadar? türk runuo piyasasından bana hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 RunUO sukkaz. Aylık 13$ OSI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hmmm süper. haziranda ben de geliyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 europa'da dimi herkes. takvim 17 haziran dediği anda dalıyorum direk. şöle guild olaylarına fln girsek tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bekleriz herkesi eu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 benim de gelebilitem yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar