Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan OSI

Apache

Öne çıkan mesajlar

Ya güzel bilgi kaynağı site var mı bildiğiniz? UltimaTR gibi, WoW'un Allakhazam'ı gibi, her aradığımı rahatça bulabileceğim bi site?
Stratics'i biliyorum da biraz yavan geliyo bana, ücret ödeyene daa fazla hizmet anlayışını falan da sevmiyorum.
Mesela bardıma para kasmam lazım ufak miktarda, örneğin 5-10k. Yolda quest veren elemanlar görüyorum, Nujel'm'e götür abi para vercem diyo, ama Nujel'm'e nasıl gidilir bilmiyorum mesela. Ya da adamın biri Minax diye bi şeyden bahsediyo ama o ne be kardeşim ben bilmiyorum öyle bi şey.
Zor durumdayım agalar help pls lortum!
Sosyal ağlarda paylaş

Straticsden daha kapsamlı bi site bulamazsın wiki falan var questler için istersen oraya bak en iyi çözüm bulmak istediğin konuyu googledan aratmak böylece siteleride tanımış olursun.Nujelmede gate açman lazım zaten yürüyerek gitmeye kalkarsan sen o 500 gpyi yapana kadar kr çıkar ;)

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 07:22 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabı aktifleştirmek yeterli olmuyo. O genişleme pakedine sahip olup, hesabı da ona göre yükseltmek gerekiyo.
Mesela çoğu tanıdığımın (ben dahil) sahip olduu 8th Age setinde Mondain's Legacy yok. Oyun içinde bahsettiğim o Minax ile ilgili quest için gittiim yerde "buraya girmek için ML sahibi olmalısınız" dedi ve giremedim içeri.

Edit: Yazmayı unuttum. Tesadüfen uğraşıp bi şekilde The Citadel diye bi yerde olduunu öğrendim bu questin. Ama öle 90 musicianship, 55 provocation ve young status ile girilip canlı çıkılcak bi yer diilmiş. Artı, ML pakedi istiyomuş ki o bende yok :P
Şimdi UO'da en çok sevdiim şeye döndüm, craft (huzuru seviyorum asdasd)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 01:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...