Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Zamanında hesabım vardı satmıştım gg den. Bugün Eighth Age paketini aldım tekrardan başlıyorum osi ye. kimler oynuyor? hep beraber başlayıp guildleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Europada bi 5-6 kişi varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 birazdan patch bitiyor,geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 latency durumu nasıl? eskiden oynarken dial-up la aglamaklı oldugumu falan hatırladım atl de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bende düşünüyorum bi atmosfer hakkında bilgi verin de bi oluşuma gidelim benim oynayacak 30-40 kadar arkadaşım var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Vallahi oynarız.. Hatta Pati olarak akarız oraya.. olmicak sey degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gittim orjinal wow aldım ama gunluk 10 stat limiti falan caydırdı beni. elan realmsde oynuyorum su anda. genis kitle olarak baslanırsa europada gelirim bende o ayrı :D [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 11:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Europaya gelenlere yardımcı olmaya çalışırız şimdilik df,bd,treasure hunt yapıyoruz daha kalabalık olursak ml,champ raid de yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 The Eighth Age paketini alıp girmiştim ilk hafta OSI'ye de, beleş sunucuların o rahatlığına kolaylığına alışmışız, baya zorlanmıştım. Bi de "herkes kasmış, ben yeni başlıyorum" psikolojik baskısı var tabi. Hesabı dondurmuştum geçenlerde. Tekrardan başlamayı düşünüyodum, bu topik iyi oldu. Başlayacak olan varsa başlarım ben de. Yalnız OSI'de bilgim 0, onu bilin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 off bendemi baslasam napsam hic gelistirecek halimde yok karakteri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sen actin zaten konuyu. baslayin bakalim ne var ne yok, ona gore karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Vallahi Sphere de oynadım en son OSI falan korkutuyo ama... UO yaa.. her türlü oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 böyle baslanacaksa benim elimde var zaten hesabıda actım ama gırmıyorum. baslanıyormu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben de başlarım yahu. run uo pek sarmıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben acıyorum birazdan karakter girer oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Abi yorumlarını yaz lütfen. Eski havasını yakalatıcaksa direk alırım bu gece başlarım. RunUOdan pek haz etmiyorum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Eski hava derken neyi kastediyosun bilmiyorum ama ben gayet zevk alıyorum.Zaten her oyunu zevkli yapan arkadaşlarındır ortam iyi olduktan sonra wow bile zevklidir :P [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:21 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Eighth age alınca 1 advanced karakter vermiyo mu ya? öyle yazıyor üstünde kutunun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben oglen karakter actım europada. cok ozlemısım uo yu.baska hicbir oyunda yok boyle bir atmosfer. 8th age alınca cıkıyor advanced karakter.oyun icerisinde prototional code yerinden verilen kodu gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 benim de canım çekti şimdi :/ nerden alıyoruz nasıl ediyoruz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Hangi servera giriyoruz? bende geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 europa da oynuyor genis kitle.bende karakterimi orada açtım hemen kasalım,guildleselimde champ falan keselim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bak ciddiyseniz aktifleştiriyorum hesabı he :P Neyse patch yapim bi de sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Vendor houseımızıda açtık eğer satılcak itemları olan varsa vendor verebilirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 az önce tokuno island'da gezinirken bir npc nin yardımıyla postmodern bir kare yakaladık. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar