Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mehmet Nuri Çankaya beyin yazdığı asp.net (bu bey www.aspnedir.com un sahibiydi sanırım) kitabı var bende ama hiç bakmadım neden cunki win98 var PWS ISS (yada IIS tam bilmiyorum) falan yok nerden download yapıcağımıda bilmiyorum içinde net framework visual basic .net sunucu kontrolleri Wen Formları Ado.net XML-Asp.net ilişkisi Asp.net'te Güvenlik Mobil Uygulamalar Bunlar var Kitap Başlangıç - Orta Düzey de siyah bir kabı var Bilenler nası oldugunu yazarsa cok sevinirim cunki asp.net vs vs başlamak istiyorum ve kuzenim benin icin en iyisinin oldugunu soyledi. ama PWS IIS mıdır nedir yok Nerden bulabilirim başlamak istiyorum cunki yardım ederseniz sevinirim Saygılar Erux[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Kitabı alıp daha bakmamış olman çok büyük bir hata. Çünkü kitabı okumaya başladığında zaten senin ihitiyacın olan programları nereden bulabileceğini kitap söyleyecektir. Kitap giriş seviyesinde ise tabii ki seni idare edecektir. Ama anlatımının uymaması gibi bir durum olabilir. Bu da bir süre sonra ciddi takılmalara yol açar ki başta paticik forumları olmak üzere internet üzerindeki bir çok forum ve mail listesinden yardım da alabilirsin. Eğer aldığın yardımlara rağmen halen bir üst basamağa geçemiyorsan (anlamıyorsan) o zman kitabın dili veya öğretim şekliyle bir problemin vardır ki piyasada bu konu ile ilgili başka kaynakları incelersin o zaman. Zaten sadece kitaptan bir şeyler öğrenmeyi bekleme. Kitabı oku alıştırmalarını yap ama internette google aracılığıyla bulabileceğin yüzlerce online asp.net kursu, dokümanını inceleyim daha önceden yazılmış scriptleri incelemen ile gelişmen mümkün olacaktır. Tabii ki bu arada bir kaç asp.net ile ilgili mail liste ve foruma üye olman da senin yararına olacaktır. Özellikle türkçe bir kaynak mı istiyorsun bilmiyorum ama öyleyse bile internet üzerinde bir çok kaynak bulacaksın. Öncelikle o kitaba başla derim. Takıldığın noktada buradan yardım alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 iyi güzelde kitapta sadece win2k ve xp icin IIS ve PWS söylüyor :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 asp.net'i sadece win2000 ve winxp iis ile kullanabilirsin. pws nin .net destekleyeceğini sanmıyorum.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 e ozaman bu amcam neden yazmış bunu? heh[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 PWS Win 98 cdsinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar